Kız kardeşim bataklıkta?

Biraz uzun yazacağım lütfen okuyun fikirlerinize ihtiyacım var. Ben 24 yaşındayım ve kız kardeşim 15 yaşında, annem ve babam pek ilgili değillerdir bu güne kadar 4 kardeştik biri rahmetli oldu genelde sevgisiz ve kavgalı ortamda büyüdük. Ben kız kardeşimi çok severim onun kötülüğünü istemem bu güne kadar bağırmadım bile desem pek yalan olmaz. Kardeşimin durumu çok kötü sürekli serseri erkekler ile takılıyor karakollardan alıyoruz, kavga olaylarına karışıyor ve sadece ben peşinden koşturuyorum beni savcıların önünde yalvarttırıyor. Dersleri de pek iyi değil onun dışında bir uğraşı da yok, bana hep yalan söylüyor oysa ki ben ona borçlu halimle cebine para koydum istediklerini vs. Yapmıştım. Mesela telefonla arıyorum bana gratiste olduğunu söylüyor ama o şerefsiz serseri arkadaşları ile takılıyor. O arkadaşları onu hep suça sürüklüyor 3 tane açıp kapanan dava dosyası var. Normalde daha fazla olucaktı ama ben polisler ile konuşup aracı bulup olayı kapattırmıştım. Annemin babamın umrunda değil. Sizce ne yapmam lazım? Kurs vs. Yollamayı düşünüyorum da ilgi alanı bile yok ki.
Kız kardeşim bataklıkta?