Toplum içinde konuşamıyorum ne yapmalıyım?

Toplum içinde konuşamıyorum sosyal fobim var mesela bugün dışarı olup çarşıya gezmeye gittim gezdim sonra acıktım bir yere yemek yemeye gittim ama orada adama yemek fiyatını soracaktım sonra içeri girdim ama adama tam yemek fiyatını soracakken konuşamadım şey şey şey şey aaabbi ddöner nee kadar dedim kekeledim konuşamadım sonra utandım yemek yemeden çıkıp gittim orada da çok utandım adama acaba adam beni yanlış mı anladı ya da Bana bu neden konuşmuyor falan mı dedi acaba diye düşündüm hep birde geçen gün de babamla birlikte hastaneye gittim doktora sonra orada tc mi söyleyecektim sekretere ama konuşmadım söyleyemedim çok kekeledim konuşamadım çok takıldım kekeledim konuşurken yyyüüüzz ooonüüüç dedim söyleyemedim kimliğimi de o zaman evde unutmuştum yanımda değildi şu na psikolojik destek de alıyorum 8 aydır psikiyatri doktoruna gidiyorum antidepresan hap da kullanıyorum psikiyatri doktoru bana ilk gittiğimde sosyal fobi tanısı koydu psikiyatri doktoru. Ne yapmalıyım? Nasıl yenebilirim bunu?

Toplum içinde konuşamıyorum ne yapmalıyım?