Aile & Toplum Arkadaşlar odamda bişi var bu nedir sizce? mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor korkuyorum Güncellemeler+1 yıl tamam benmişim bu öyle dediler Güncellemeler+1 yıl Günaydınnnnnnn KS Arkadaşlar odamda bişi var bu nedir sizce? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Güzelliğinin yansıması knk 1 2 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl bal mısın knk😱❤️ u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayır knk bal sensin 🌸🌸
Zülcenahayn Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Güzel, sevimli bir kız? Ben olsam sohbet ederdim 0 1 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl şu an dedikodu yapıyoruz jsnsx
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl ilkokula giden karabasan o boy ne lağn djslfjdlsjcjskdj 0 8 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl sadece 1.58 cikkkk Yorumla Moddelen +1 yıl pardon çocuk reyonu neredeee Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl tırnaklarımla döverim seni Yorumla Moddelen +1 yıl sandalyeye çıkman lazım jdksowjdnxkw Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl bunun intikamını alıcam senden shshxhsnsjjsd Yorumla Moddelen +1 yıl boyundan büyük işlere kalkışma boş ver jdjdlapwjdbxjzskjdjdjsjsksks Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl yaaaaaaa sinirsin yemin ediyorum Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl 😩😩😩😩😩😩😩😩 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. 0 7 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl Hdwjcnhdndjjdjxjdjcjfjfjcjnsfjdfk Yorumla Rascoln36 +1 yıl Bu nasıl random olum asdfhjsasdf Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl senin randomuna kurban hayursuz Yorumla Rascoln36 +1 yıl Musada kurban oldu sabah Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl kurban mı 😱😱 kestiler mi yoksa 🤧🤧 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Kestiler ama kızlar asdfhjs Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl uçakta ki hostesler kesiyordur zaten djnshxbshxnsjdc Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Üç harfliler duvar karşısı selfie yapıyor ne var bunda? 0 1 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl Hshadhhsdhsjxjsjxhsjjd Yorumla
burcuyetiş Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 45 kg 150 boyu ile onu aldatan ve kızların peşinde koştuğu eski sevgilisinin evine girip onu bogmadan önce gölgesini çeken psikopat kız 0 1 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl haykırdım 😂😂 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gı fevriye o önündeki kabarıklıkta ne 0 5 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl Hshshdhsjdjshdjd lan Nuri dayı sen nerdesin Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Biz buralardayız da görmeyeli çok kabarmışsın yakıştıramadım fosforlu Cevriye Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl Balon kol o Nuri dayı hani sen almıştın bit pazarından Yorumla KTİPİYOZ +1 yıl Yahu o nasıl balon ben sana takma mı aldım adi cevriye Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl Şık duruyor ayol Nuri dayu Yorumla
Hasann16 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Mervedir Merve 0 4 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl doğrudur hasan Yorumla Hasann16 +1 yıl Gel artık mervelerden Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl yok işim var Yorumla Hasann16 +1 yıl Seni gidi Yorumla
Stalk_hesabidirr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sabah ki poğaça etkisini göstermiş güzelll 0 4 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl Vavvvv Yorumla Stalk_hesabidirr +1 yıl https://resimyukle.io/r/U4BLsui9pL Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl niye buna güldüm ya dhsbhxsnxjnsd Yorumla Stalk_hesabidirr +1 yıl Merve'ye dikkat etEski Merve gibi masum olmayabilir 😈 Yorumla
İlgilizamir Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ne içtin bana da söyle 0 1 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl ksbxhsbxushxhshxhsc Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayalet mi afet mi 0 1 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl bilemiyorum bende 🤧 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl keloğlanın teyzesi 0 2 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl Agahahahaha Yorumla Desuyonee +1 yıl Agahahahaha Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aa bu ben 1 4 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl nasıl olur 🤤 Yorumla Semihh98 +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=o7mbW_cwcA8 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl https://youtu.be/7ur8nobEW_E Yorumla Semihh98 +1 yıl :D islödsşdfösdşlfösşlösdlşfö Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hacivat karagöz mü oynuyon 😂 0 1 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl yok sessiz sinema Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Cine benziyor xD 1 4 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl 😩😩😩 Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Korkma o benim emrim altında sana zarar vermeyecek 😏 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl vah vah kimlerin eline düşmüş yazık korkmayım da yanıma alayım en iyisi :d Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Vah vah Kimlerin derken shshs Verdim gitti biraz da seninle takılsınlar yanındalar şu an xD Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl merbenin ruhu 0 1 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl sen geldin yarın yine gideceksin offf tırrıkcım ya Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl bu ne 0 2 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl bende onu soruyorum bu ne Yorumla Uzaylİnsan +1 yıl ulanebula Yorumla
Metin_BG Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Sivri sinek 0 8 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl beter olsun vız vız kulağımın dibinde Yorumla Metin_BG +1 yıl Havlu al gebert Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl https://youtu.be/Dubi5Td1bFo Yorumla Metin_BG +1 yıl Bu bakislardan sonra odada oksijen bile kalmaz :D Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl Sknaxhbshxsbycsjcnsockscnskcc Yorumla Metin_BG +1 yıl Google translate actim cevirmesi icin ve soylemdiyor - az once NATO radarlarina bir sivri sinek yakalandi ama maalesef uzaya dogru devam etti Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl benden uzak uzaya yakın olsun Yorumla Metin_BG +1 yıl Az once NASA haber gecti artik gunes sistemini terk etmis :D Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sensin bu 0 1 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl Şaka yapma hdhshxhshxs Yorumla
Sahincanli Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Golge olabilir 0 3 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl inanamıyo Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl rummmm Yorumla Sahincanli +1 yıl İnanmaktan baska caren yok. Yorumla
Ayaktayapar Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Hayalet 0 0 Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. medusaa 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Gölge oyunu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Güzelliğinin yansıması knk
bal mısın knk😱❤️
Hayır knk bal sensin 🌸🌸
Güzel, sevimli bir kız? Ben olsam sohbet ederdim
şu an dedikodu yapıyoruz jsnsx
ilkokula giden karabasan o boy ne lağn djslfjdlsjcjskdj
sadece 1.58 cikkkk
pardon çocuk reyonu neredeee
tırnaklarımla döverim seni
sandalyeye çıkman lazım jdksowjdnxkw
bunun intikamını alıcam senden shshxhsnsjjsd
boyundan büyük işlere kalkışma boş ver jdjdlapwjdbxjzskjdjdjsjsksks
yaaaaaaa sinirsin yemin ediyorum
😩😩😩😩😩😩😩😩
Hdwjcnhdndjjdjxjdjcjfjfjcjnsfjdfk
Bu nasıl random olum asdfhjsasdf
senin randomuna kurban hayursuz
Musada kurban oldu sabah
kurban mı 😱😱 kestiler mi yoksa 🤧🤧
Kestiler ama kızlar asdfhjs
uçakta ki hostesler kesiyordur zaten djnshxbshxnsjdc
Üç harfliler duvar karşısı selfie yapıyor ne var bunda?
Hshadhhsdhsjxjsjxhsjjd
Egoya benzettim biraz ama gölge de olabilir:))
45 kg 150 boyu ile onu aldatan ve kızların peşinde koştuğu eski sevgilisinin evine girip onu bogmadan önce gölgesini çeken psikopat kız
haykırdım 😂😂
Gı fevriye o önündeki kabarıklıkta ne
Hshshdhsjdjshdjd lan Nuri dayı sen nerdesin
Biz buralardayız da görmeyeli çok kabarmışsın yakıştıramadım fosforlu Cevriye
Balon kol o Nuri dayı hani sen almıştın bit pazarından
Yahu o nasıl balon ben sana takma mı aldım adi cevriye
Şık duruyor ayol Nuri dayu
Mervedir Merve
doğrudur hasan
Gel artık mervelerden
yok işim var
Seni gidi
Sabah ki poğaça etkisini göstermiş güzelll
Vavvvv
https://resimyukle.io/r/U4BLsui9pL
niye buna güldüm ya dhsbhxsnxjnsd
Merve'ye dikkat et
Eski Merve gibi masum olmayabilir 😈
Ne içtin bana da söyle
ksbxhsbxushxhshxhsc
Hayalet mi afet mi
bilemiyorum bende 🤧
Gölge canavarı.😳
keloğlanın teyzesi
Agahahahaha
Agahahahaha
Gölgelerin gücü adına
kork bence de sabaha uyansan iyi
Aa bu ben
nasıl olur 🤤
https://www.youtube.com/watch?v=o7mbW_cwcA8
https://youtu.be/7ur8nobEW_E
:D islödsşdfösdşlfösşlösdlşfö
iç sıkıntın dışa vurmuş
At bu, kaçırma elinden.
Hacivat karagöz mü oynuyon 😂
yok sessiz sinema
Cine benziyor xD
😩😩😩
Korkma o benim emrim altında sana zarar vermeyecek 😏
vah vah kimlerin eline düşmüş yazık korkmayım da yanıma alayım en iyisi :d
Vah vah Kimlerin derken shshs
Verdim gitti biraz da seninle takılsınlar yanındalar şu an xD
merbenin ruhu
sen geldin yarın yine gideceksin offf tırrıkcım ya
bu ne
bende onu soruyorum bu ne
ulanebula
Sivri sinek
beter olsun vız vız kulağımın dibinde
Havlu al gebert
https://youtu.be/Dubi5Td1bFo
Bu bakislardan sonra odada oksijen bile kalmaz :D
Sknaxhbshxsbycsjcnsockscnskcc
Google translate actim cevirmesi icin ve soylemdiyor - az once NATO radarlarina bir sivri sinek yakalandi ama maalesef uzaya dogru devam etti
benden uzak uzaya yakın olsun
Az once NASA haber gecti artik gunes sistemini terk etmis :D
Sensin bu
Şaka yapma hdhshxhshxs
Golge olabilir
inanamıyo
rummmm
İnanmaktan baska caren yok.
Hayalet
Sensi
İnsan silüeti
medusaa