Biyolojik ailemi arıyorum. Bulmama yardım edecek var mı?

Merhaba arkadaşlar. 8 yaşında evlatlık olduğumu öğrendim. İnsanlar çok acımasız yüzünüze karşı 8 yaşındaki bir çocuğa fütursuzca bunu söyleyebiliyorlar. 22 yıldır izleri sürerek bazı somut belgelere ulşatım. Bir kaç ay önce cimere başvurarak dosyamın araştırılmasını istedim. Dün itibari ile ise sosyal politikalar il müdürlüğüne giderek dosyama ulaştım. Evet 22 yıl sonra bu kadar yaklaştım. 13 ocak 1992 de sivasta stad polis karakolunun yakınlarında iki polis memuru tarafından terkedilmiş bir vaziyette bulunmuşum. Daha sonra ise hastaneye götürülmüşüm ve burada bana murat samet yurtseven ismi verilmiş. Daha sonra il müdürlüğündeki bir görevli vasi olarak atanmış. Ki bu kişiyi de öğrendim. Daha sonra ise şu an yaşadığım aileye 1 yıl koruyucu aile kapsamında verilmişim. Sonra ise bu durum evlatlık alınma durumuna çevrilmiş. O günden bu yana ise o aile ile yaşamaktayım. Sivasta yaşayıp da ailesinin bu konuyu anlattığı biri var mıdır merak ediyorum. Annemi babamı zerrece merak etmiyorum umrumda da değiller açıkcası. Tek merak ettiğim kardeşim var mı? Kimse şöyle işte seni büyüten bir aile var asıl ailen onlar gibi bir yorumda bulunmasın. Çünkü bunu idrak edebilecek yaşta ve yine bunu anlayabilecek bir mesleğe sahibim. Yine diyorum tek istediğim böyle bir şey duyan var mı acaba? Önümüzdeki günlerde ise polise gideceğim ve arşivlere bakmalarını isteyeceğim. Daha önce gittim ancak karakol değiştiğinden arşivlerinin başka karakola taşındığını beni teslim alan karakolun kapandığını söylediler. Orada beni bulan iki polis abimi de tanımak isterdim ama çok zor ihtimal bu durum belli ki. Her neyse durum bundan ibaret kulağına böyle bir hikaye çalınan birisi varsa güzel olur. Teşekkür ederim şimdiden.
Biyolojik ailemi arıyorum. Bulmama yardım edecek var mı?