5 kere okuyup kağıda yazın cezalısınız.
Neden kimse arapları, suriyelileri, kürtleri sevmiyor?
5 kere okuyup kağıda yazın cezalısınız.
Çünkü çirkinler ülkeye doldurduk genetiğimiz bozulur diye tırsıyor insanlar ama ukraynalı mülteci gelse böyle demezler. ha şimdi eğitim görgü falan diyeceksiniz eyvallah ama ikisi de eşit bi slav bi arap iki kişi düşünün ülke sınırında bekliyorlar tek kişilik kontenjan var büyük çoğunluk slavı bağrına basar arabı şutlar
Burası dünya
Kemalist rejim, Orta Doğu halklarına karşı propaganda yürüttü ve Türkleri zehirledi. Batı özentiliğinde ileri giden bu rejim, Orta Doğu'dan gelen ne varsa düşmanlık güttü ona. İslam da dahil.
Kemalistim 😇👍🏿
Zaten belli oluyor yazınızdan.
Hepimiz ademin çocuklarıyız.
Cevap
7Cevap
sevmiyorum cahil geri kafalı bir ırk çünkü
Kontenjan derken? Sınırlar hahov diyor, fermane diyor dostum. Kimlik gösterip istediğin kapıdan ülkeye girebiliyorsun sen kontenjan diyosun 🤭 gece gece güldürdün beni 🤷🏻♂️
Keko tamamını oku
orada kontenjan olsaydı insanların kararı içgüdüsel olurdu diyorum
Sorun aslında ülkemize ayak uyduramamaları. Yoksa kimse sen neden arapsın, suriyelisin falan diye ayrıştırsın ki?
İçgüdüsel bir durum bu yüzden ayrıştırırlar diyorum
Kürtlere genetigi bozuk diyorsunda Türkiyedeki genetigin cogu kürt arap türk karisimi bisey zaten hangi genetikten bahsediyorsun 😂 Türkiyede türk geni yokki türk geni cekik gözlü bisey
Ben ırk ayırmadan insan gibi yaşayan saygı sevgi çerçevesinde ilişkiler kuran herkesi severim sayarım.
Ben severim kim sevmiyor dedi ırk ayrımı hayatta yapmam.
Yapan çok var onlara diyom
Onlar bir zahmet saha dışına çıksınlar ayrımcı pis insanlar böyle ırkçı insanlardan nefret ederim içimiz de bile çok ben diyarbakirli olmama rağmen düşünsene zazayim adam kalmış diyor zaza diye bir dil yok boş konuşan insan çok maalesef.
Medeniyetleri etik kuralları var slavların çünkü
Arapları sevmiyorum
Bende kürdüm insan olmak önemli bu dünya gelip geçici öbür dünyada Allah soracak bu ırkı da ben yarattım senide senin derdin ne?
arap erkeği yakışıklıysa onu alırım
Women.
O da yanina bir kuma alir ;)
ulan bi faydalari da yok
Kürtleri severim ama Arapları sevmem
İrkcilar
kültür ve ahlak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?