Arkadaşlar çok büyük adaletsizlik yaşıyorum ne yapmam lazım?

Merhaba Arkadaşlar.4 kişilik bir ailede yaşıyorum. Ve ailedekilerin hepsi ileri derecede narsist. Ve gerçekten benim için hayat çokta kolay değil. Kız kardeşim işten gelir. İnsanın yüzüne bakmaz. Kendi bencil hayatında. Ve babam arkadaşlar ayırımcı biri. Kız kardeşim arkadaşlarıyla gezip gece eve 1 de geliyor. Ben dün akşam arkadaşlar hava almaya çıktım.2 saat dışarda durdum. Baktım önümden babam gidiyor. Neyse bu arkasına baktı beni gördü. Bir arada yürüyormuş gibi yapıp önümü kesti. Böyle arkadaşlar suratı sert ve soğuk bir tavırla 2-3 saattir nerdesin diyo bana. Dövecekmiş gibi bir tavır içinde. Annemle kız kardeşime niye sesini çıkaramıyorsun dedim. Kız kardeşini katma diyor bana. BabamKız kardeşimin sigara tablasını döküveriyor. Arkadaşlar beni evin içinde korkutup sindirdiler. Annem dolduruyor babamı. Sonrası öyle bir çekiliyor ki. Annem se kız kardeşimin yanında eline terliği alıp tutma beni şuna göstereyim diyor. Oysa ki ailede herkesi sevip sayan ben. Fakat ailesinden artık nefret eder duruma geldim. Hiçbir sevgim kalmadı arkadaşlar.

Arkadaşlar çok büyük adaletsizlik yaşıyorum ne yapmam lazım?