Sınıfta kimse beni istemiyor sizce neden?

Sınıfta kimse benimle konuşmuyordu sadece 1 çocuk konuşuyordu oda ara sıra konuşuyordu biri bana arkadaşın var mı diye soruyordu bende var diyordum oha arkadaşınmı var diyordu şaşırıyordu baya çocuğu dövücektim sinirden sonra vazgeçtim ama çok az arkadaşım var 1 tane var neyse konumuza dönelim sınıfta beni kimse istemiyor neden bende bilmiyorum kimseye sınıfta karışmıyorum kendi halimde biriyim sınıftan bir arkadaşa sordum beni sınıftan kim seviyor diye arkadaşta bana hiçbiri sevmiyor istenmiyorsun sınıfta dedi bende nerden anladın dedim seninle hiç sınıfta konuşmuyorlar belli oluyor mallesef dedi ve haklı sınıfta beni kimse sevmiyordu sınıfta istenmeyen kişiydim dış görünüş olarak boyum 1.90 sınıfın en uzunu bendim hepsi benden kısaydı kilomda iyiydi fiziğimde fitti bu arada sınıfın en güçlüsüde benim hepsi benden güçsüzdü hepsini dövücek güçteydim ama hiçbirine zarar vermedim gözümde mavi sınıftaki tek mavi gözlü ve 1.90 kişi benim sınıftan 1 arkadaşım beni hatta kıvanç Tatlıtuğa benzetiyordu sizce neden sınıfta istenmeyen sevilmeyen dışlanan kişi benim dış görünüşümdemi bir sıkıntı var ben farkedemedim cidden bu kadar sevilmememin istenmemin sebebi ne olabilir bende içe dönük bir insan oldum yanlizliktan keyif alıyorum kısaca beni neden istemiyorlar sevmiyorlar sizce dürüst olun kimseye bir zararımda yok sınıfın en güçlüsü benim ama hiçbirine zarar vermedim en uzunda benim 1.90 boy var fizigimde iyi peki neden beni istemediler dışladılar dürüst olun?

Sınıfta kimse beni istemiyor sizce neden?