Sınıfta kimse benimle konuşmuyordu sadece 1 çocuk konuşuyordu oda ara sıra konuşuyordu biri bana arkadaşın var mı diye soruyordu bende var diyordum oha arkadaşınmı var diyordu şaşırıyordu baya çocuğu dövücektim sinirden sonra vazgeçtim ama çok az arkadaşım var 1 tane var neyse konumuza dönelim sınıfta beni kimse istemiyor neden bende bilmiyorum kimseye sınıfta karışmıyorum kendi halimde biriyim sınıftan bir arkadaşa sordum beni sınıftan kim seviyor diye arkadaşta bana hiçbiri sevmiyor istenmiyorsun sınıfta dedi bende nerden anladın dedim seninle hiç sınıfta konuşmuyorlar belli oluyor mallesef dedi ve haklı sınıfta beni kimse sevmiyordu sınıfta istenmeyen kişiydim dış görünüş olarak boyum 1.90 sınıfın en uzunu bendim hepsi benden kısaydı kilomda iyiydi fiziğimde fitti bu arada sınıfın en güçlüsüde benim hepsi benden güçsüzdü hepsini dövücek güçteydim ama hiçbirine zarar vermedim gözümde mavi sınıftaki tek mavi gözlü ve 1.90 kişi benim sınıftan 1 arkadaşım beni hatta kıvanç Tatlıtuğa benzetiyordu sizce neden sınıfta istenmeyen sevilmeyen dışlanan kişi benim dış görünüşümdemi bir sıkıntı var ben farkedemedim cidden bu kadar sevilmememin istenmemin sebebi ne olabilir bende içe dönük bir insan oldum yanlizliktan keyif alıyorum kısaca beni neden istemiyorlar sevmiyorlar sizce dürüst olun kimseye bir zararımda yok sınıfın en güçlüsü benim ama hiçbirine zarar vermedim en uzunda benim 1.90 boy var fizigimde iyi peki neden beni istemediler dışladılar dürüst olun?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ooo kuzen dışlanıyor imajı ile kız ayıklama hee 😅😅 lan 1.90 olacan fit kaslı fizikli olacan mavi gözlü olacan kıvanca benzicen ve kimse etrafında pervane olmayacak. Yemezler sjdjjsjs
Çok doğru dedin
boyu 1.90 olup dışlanılan insanlar daha bissürü var kıvanca arkadaşım benzetti beni kız ayıklama peşinde değilim evet boyum 1.90 gözüm mavi ama yinede sınıfta istenmeyen kişiydim
@Allyynaa ya ne saçmalıyorsunuz cidden boyu uzun olanlar dıslanmiyormu benim boyum 1.90 dişlaniyorum bu boyla alakalı bir durum değil dışlanma
Kankam mavi gözlü olman seni yakışıklı yapmaz kendi kendine yakısıklı havalarına girmissin kıvanca benziyosan nasıl dışlanıyosun burada bos ego yapıyosun mk
@Allyynaa ben kıvanca benziyorum demedim sen nerenle dinliyorsun arkadaşım beni kıvanca benzetiyor dedim ayrıca sen çokmu güzelsin beni görmeden beni sorguluyon ben dış görünüş olarak 1.90 boyunda mavi gözlüyüm dedim sen konu nerelere çektin sen git bir piskologa görün bence zeka problemin var
Benim ne dediğimi anlamayan sensin her boyu 190 olup gözü mavi olan yakısıklı mı madem yakısıklısın at bakalım kıvanca mı benziyosun kendi kendinizi birilerine benzetiyosunuz sonra arkadasım dedi falan tipine çok güveniyosan buyur ayrıca bana gelince evet kanka yaşıma göre fiziğimi beğeniyorum zekamdada sorun yok çok şükür tartışmaya gelemiyosan o senin problemin tartısmanın adamı değilsin
bu seninle de alakalı bir şey onlarla arkadaş olmak için hiçbir çaban olmadı mı?
Pek olmadı çaba falan istemedim pek ama onlarında benimle arkadaş olmak istemedi
Kabul ediyorum bir çabam olmadı onlarla arkadaş olmak için ama onlarında benle arkadaş olmak için bir çabası olmadı
bazen senden de bir çaba görmeleri gerekir arkadaş kimsenin ayağına gelmez sen de uğraşacaktın
Demekki kıskanıyorlar
Kıskanan insanlar bu kadar dışlarmı cidden
Kıskandıkları içinmi beni dışlıyor istemiyorlar yani
Takıntılı biriyse sıkıntılı tipse dışlar aynen
Olabilir hiç böyle düşünmedim
Yani kaçta okuyorsun ki
Lise 4 ama sınıfta istenmeyen kişi olmakda zor peki sizce benim gibi uzun mavi gözlü olup daha dışlanan insanlar varmıdır yoksa sanmıyormusunuz nerede yanlış yapıyorum çözemedim 1.90 boyum var gözüm mavi ama benimle gerekmedikçe konuşmazlar
Karşıdaki ile alakalı bu durum aslında senlik bişey değil bu kimisi kıskanç olur sendeki en ufak artı özellikleri kıskanır
Anladım olabilir bak hiç düşünmedim
Yani öyle kesinlikle