Feminizmi sevmeyen kadınlar ataerkil zihniyetin kurbanidir yarın birgün yolda giderken bir erkek tarafından başına bişey gelirse seni erkekler değil kadınlar hemcinslerin savunacak feministler savunacak kadının kadına yaptığı düşmanlığı hickimse hickimseye yapmiyo kadın kadının dostu olmalı yürüdüğü yolda sırdaşı olmalı feminizmi bütün kadınlar sevmelidir çünkü hiçbir kadının bir erkek tarafından tacize ugramama veya öldürülmeme garantisi yoktur kizlar kızlara herzaman destek çıkmalı kizlar kızların yoldaşı olmalı bir kadini en iyi kadınlar anlar bir kadın öldürüldüğünde erkekler hicbizaman tepki vermiyo yine feministler ayaklaniyo açık kapalı farketmez sağcı solcu kadın farketmez bu ülkede kadınlar olarak hepimizin feminist olma gibi nedenlerimiz var erkeklerin aklıyla feminizme laf atan kizlar var el insaf akşama kadar kadınlar için lgbt için ugrasiyolar biraz vefa olur insanda kadınların feminizme ve feministlere vefa borcu var ataerkil zihniyet erkek ustunlukcu toplumda kadınların tüm dünyadaki kadınların el ele verip bu ustunlukcu yapıyı yıkması lazım yoksa ülkeye şeriat getirecekler ne düşünüyorsunuz kizlar erkek kafasıyla düşünüp feministlere düşman olan kadınlardan tiksiniyorum hemcinsim olmayın siz erkeklere yağcılık yapıyorsunuz onu anladikda yarın birgün sanalda kizinada erkekler zarar versinde o zaman feminizm diye çok ağlarsınız su erkek kafasından çıkın erkeklerin arkasına saklanıp yasamaktan onları savunmaktan vazgeçin sizi savunan onlar değil kadınlardır kadın kadını savunuyo erkekler size bişey olsa haketti derler ama kadın kadının hakkını savunuyo yazıklar olsun böyle hemcinslerime ne düşünüyorsunuz kizlar? Bak trans erkekler neden adam gibi adam neden aşığım onlara dünyada feminizmi destekleyen tek erkek trans erkektir bayılıyorum adamlara ne düşünüyorsunuz? Fizyolojik erkekler kadın düşmanı ne düşünüyorsunuz bu konuda feminizmi sevmiyorum diyen kadın hemcinsim olmasın lütfen erkek beyniyle düşünenleri ataerki savunan kadınlar ezilmeye mahkum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Feminizi kesinlikle seviyorum ama feminizmi yanlıs tanıtan insanların bu tavrından hoslanmıyorum. Düşüncelerin cok güzel.
Tamam da erkeklerin üstünlüğü söz konusu ülkede yasiyoruz hergun kadın cinayeti haberleri erkekleri tabiki kotuleyecekler zaten bütün haklar erkeklerden yana
Kadın kadına destek olmalı erkek kafası olan kadınlara gıcık oluyorum olseler onları yine feministler savuncak erkek yalakalarini sevmiyorum acikca
Nedense bunu bir tek erkekler düşünmüyor bende buna sinirleniyorum. Sorunu erkeklerde açabilir misin? Bende bu tarz bir soru sormuştubir keresinde ve neler neler diyorlar. Bence sen onların hakkından gelirsin. Ben hukuk okuyacağım ve işimi yaparken kadınlara harika yardımcı olucam.
Kadın kadına destek olmalı diyorum zaten kadınlar erkeklerden tarafa oluyosa fesatlık cekememezlik yapiyosa bu çok yanlış kadınlar birbirlerine kadersel olarak bile bağlıdır birinin başına gelen durumu diğeride yaşayabilir ataerkillige düşman onlar erkek üstünlüğüne düşman erkeklerin çoğu kadın düşmanıdır kadınların kadın düşmanı olmasına anlam veremiyorum kadın kadını öldürmüyor erkek kadını öldüruyo kadının düşmanı kadın değil erkektir bunu gerçek bir feminist anlayabilir ataerkil düşünceli ve erkek egemen sisteme destek veren kadınlar benim hemcinsim değil
Kesinlikle. Senin gibi insanlarla gurur duyuyorum.👌
teşekkür ederim bende seninle gurur duyuyorum
Bu feministler olmasa biz sokakta özgürce dolaşıp gezemeyiz bu erkek milletinin amacı bizi eve hapsetmek
Dogru.
Allah'tan feministler varda sokaklarda rahat yürüyoz yoksa şeriat getircekler bu ülkeye kadınlar olarak mini etekle gezebiliyosak feministler sayesinde valla ben minnettarım feministlere aşığım yani özgürlüğümu veriyolar bana yoksa bu erkekler bizi çocuklarının anası yapar akşama kadar bulaşık yikattirirlar
Yemin ediyorum sen söyleyince daha cok anlaşılır geldi. Bir de ben bunda atatürkün de ilkelerinin emeginin olduğunu düşünüyorum. Nasıl olsa bağımsızlığımız böyle geldi.
Bencede erkek milletinin iki yakasıni bı araya getirmemek lazım simarmasinlar çok yüz veriyor onlar bizim peşimizden kossunlar nasılsa kadınsız yasayamiyo abazalar haksizmiyim hemcinsim yaşasın hemcins dayanismasi
Seninle kızlar partisi vermek isterdim. Çok kafa birisisin cidden. Sevdim seni.❤😇
Sağol keşke kizlar partisi yapsak ya ama benim hoslandigim cinsiyet trans erkekler sorun olmaz dimi senin için ben fizyolojik erkeklerden hoşlanmıyorum çok yobazlar tercihim trans erkekler sorun olmaz dimi
Bütün kizlar toplanır makyaj partisi yaparız güzel olur sohbet ederiz
Benim için sorun yok. Ama keske tanışıyor olsaydık
Keşke güzel olurdu
Olur tabiki
Feminizmi destekliyorum da bazilari feminizmi erkek dusmanligi saniyor onlari desteklemiyorum
Erkek düşmanlığı yapmiyolar erkekler kadın düşmanı bunu hala anlayamadiniz yarın birgün tanımadığın erkek seni samuray kiliciyla öldürdüğünde feminizmi daha net anlayacaksınız erkek ustunlukcu toplumu değiştirmeye çalışırken erkeklere ovgumu vmyagdiracaklar
Zaten haddinden fazla hakları var biz sokağa çıksak namussuz diyolar küfür ediyorlar laf atıyorlar taciz ediyolar bütün erkekler aynı değil diyolar neden kadınlar öldürülürken susuyolar valla trans erkekler bu fizyolojik erkeklerden bin kat daha adam
Soylediklerinde haklisin tabi ulkemizin geneli boyle benimde basima cok geldi bende cok sozlu gozlu tacize ugradim cok haklisin bu zihniyettekilerin hepsi ölsün hatta. Ama genelleme yapip arada gercekten kadin haklarini savunanlarada haksizlik etmeyelim sadece. Yani ben babami kardesimi abilerimi goz onunde bulundurarak soyluyorum
Hepsi değil ama çoğunluğu böyle kardeşim kadınlar olarak el ele verip bu erkek ustunlukcu zihniyetleri yıkalım bu ülkede kadınlarda rahat yaşasın diye ugrasiyo o insanlar o insanları da ezdirmeyelim kötü seylermi soyluyo feministler kadınlar ölmesin kadınlar öldürülmesin tacize ugramasin aslında bütün kadınların öldürülmesini tacize uğramasını engellemeyi hedefliyorlar kadınlarda buna karşı çıkıyorsa kbmasinda gebermeyidd hakediyolar feministlere laf eden kadınlara hiç acimiyorum ama onlar o kadar iyilerki kendilerine hakaret eden kadınları bile savunuyolar çok seviyorum feministleri hakkımı savunuyolar beni koruyolar kötü bişey asla yapmiyolar helal olsun onlara bu ülkede ki erkek kafasıyla düşünen yobaz kadınları bile savunuyolar bişey oldugunda helal onlara her yiğidin harcı değil feminist kadınlarda erkek yuregi var çoğu erkekte erkek yuregi yoktur bazı kadınlar feministler erkeklerden daha mert
Abla ben feministligi savunuyorum niye bana kiziyon😂
Bak bu dünyada kadinlari destekleyen tek bir feminist erkek cinsiyeti tanıdım oda trans erkekler doğuştan kadın olarak doguyolar kendilerini erkek gibi hissediyorlar ve ameliyatla rüzgar Erkoçlar gibi erkek oluyolar ama o halde sonradan erkek oldukları halde ameliyat olsalarda olmasalar da feministler adam gibi adamlar işte ben onlara aşığım trans erkeklerde erkek ama ataerkillik ten nefret ediyo adamlar feminist fizyolojik erkekler sadece kendi haklarını savunur erkek haklarını savunur trans erkekler ise kadinlarin haklarını savunur iki erkek arasındaki adamlık farkı işte
Bak fizyolojik erkekler varya hepsi erkek hakkı savunucusu lan neyini savunuyolar erkek haklarının zaten bütün hak hukuk adalet sistemi onlardan yana bide ezilme numarası yapıyorlar hiçbir akıllı kadın bunu yemez bu ülkede en çok biz kadınlar ediliyoruz bize tacavuz edenler gravat taktı diye indirim aliyolar bu ülkede tek bir kadın bile ataerkillige savunuyosa gebersin ben feministlerin yerinde olsam erkek beyniyle çalışan erkek gibi düşünen ataerkillige savunan kadınlara gebersin derim kbma feministleri haketmiyo onlar
Sana kizmiyom tatlım erkekleri savunan canım hemcinslerime kızıyorum yarın birgün bir erkek onları sevsin taciz etsin ya da öldürsün kaçırsin tehdit etsinde ozaman ataerkillige kötü olduğunu anlasınlar bakalım bacim
Feminist değilim ama feminizm karşıtı değilim. Yediğin kapa işemek gibi bir şey.
Aynen oyle
Katılıyorum sana
Bu feminizm olmasa erkekler bizi eve kitler çocuklarının anası yapar hizmetçi olarak kullanır o yüzden erkeklerin hepsi feminzm düşmanı özgürlük düşmanı erkekler