Feministleri sevmeyen kızları anlamak mümkün değil bizim için ugrasiyolar ne düşünüyorsunuz?

Feminizmi sevmeyen kadınlar ataerkil zihniyetin kurbanidir yarın birgün yolda giderken bir erkek tarafından başına bişey gelirse seni erkekler değil kadınlar hemcinslerin savunacak feministler savunacak kadının kadına yaptığı düşmanlığı hickimse hickimseye yapmiyo kadın kadının dostu olmalı yürüdüğü yolda sırdaşı olmalı feminizmi bütün kadınlar sevmelidir çünkü hiçbir kadının bir erkek tarafından tacize ugramama veya öldürülmeme garantisi yoktur kizlar kızlara herzaman destek çıkmalı kizlar kızların yoldaşı olmalı bir kadini en iyi kadınlar anlar bir kadın öldürüldüğünde erkekler hicbizaman tepki vermiyo yine feministler ayaklaniyo açık kapalı farketmez sağcı solcu kadın farketmez bu ülkede kadınlar olarak hepimizin feminist olma gibi nedenlerimiz var erkeklerin aklıyla feminizme laf atan kizlar var el insaf akşama kadar kadınlar için lgbt için ugrasiyolar biraz vefa olur insanda kadınların feminizme ve feministlere vefa borcu var ataerkil zihniyet erkek ustunlukcu toplumda kadınların tüm dünyadaki kadınların el ele verip bu ustunlukcu yapıyı yıkması lazım yoksa ülkeye şeriat getirecekler ne düşünüyorsunuz kizlar erkek kafasıyla düşünüp feministlere düşman olan kadınlardan tiksiniyorum hemcinsim olmayın siz erkeklere yağcılık yapıyorsunuz onu anladikda yarın birgün sanalda kizinada erkekler zarar versinde o zaman feminizm diye çok ağlarsınız su erkek kafasından çıkın erkeklerin arkasına saklanıp yasamaktan onları savunmaktan vazgeçin sizi savunan onlar değil kadınlardır kadın kadını savunuyo erkekler size bişey olsa haketti derler ama kadın kadının hakkını savunuyo yazıklar olsun böyle hemcinslerime ne düşünüyorsunuz kizlar? Bak trans erkekler neden adam gibi adam neden aşığım onlara dünyada feminizmi destekleyen tek erkek trans erkektir bayılıyorum adamlara ne düşünüyorsunuz? Fizyolojik erkekler kadın düşmanı ne düşünüyorsunuz bu konuda feminizmi sevmiyorum diyen kadın hemcinsim olmasın lütfen erkek beyniyle düşünenleri ataerki savunan kadınlar ezilmeye mahkum
Feministleri sevmeyen kızları anlamak mümkün değil bizim için ugrasiyolar ne düşünüyorsunuz?