Zamanla toplum olarak neden bu kadar bozulduk?

Gerçekten ya Ben 1991 doğumluyum, yine en azından geçmişi nazaran birtakım maneviyatlar birtakım ahlak edep saygı bunları biliyorum da yeni gelen nesil ve benden sonraki gecelik olan nesil gitgide bozuluyor, çıplak giyinmeyi moda büyüklerin karşısında konuşmayı özgürlük saygısızca davranmayı fikir özgürlüğü, Allah'a olan inancı çeşitli saçma sapan şeylere tercih etmek, şöyle bakıyorum da yeni nesil ve gençlik aslında çok kötü hayatınızın eğlenceli olduğunu düşünüyorsunuz ama halbuki eğlence denilen hayatta, televizyon programlarının bizim toplumun içini bozmak için yaptığı yayınlara özenerek yaşadığınız hayat, size çok kötü bir hayat sunuyor farkında değilsiniz.

#GeceMuhafızı

30 Ağustos 2022 Salı Saat 15.45

3 Safer 1444

Güncellemeler
+1 yıl
Yine soruyu ateist görünen ve deist görünen tipler gelmiş ize kimse inanır demiyor ki paşa gönlünüz bilir steyen inanır isteyen inanmaz Ben burada zorunda diye bir şey söylemedim içinden cımbızlayarak yorum yapmayın
Güncellemeler
+1 yıl
Yahu siz neyin kafasını yaşıyorsunuz size gidin de müslüman olun demedik anın da demedik paşa gönlünüz bilir inanın inanan inanır inanmayan inanmaz niye bu kadar rahatsız oldunuz din kelimesinden, ayrıca Yok efendim dindar olanlar hırsızlık yapıyormuş da bilmem ne yapıyormuş da dürüst olanlar da var birazcık da onları görün ar ya söz konusu İslam oldu mu kuduruyorsunuz ha halbuki yanlış yolda olduğunu kendi de bilip de yanlışını yüzüne vurduğun zaman kuduran tiplerdensiniz