Annem abime hiç ev işi yaptırmıyor neden hep ben yapıyorum haksızlık değilmi sonuçta hepimiz aynı evde yaşıyoruz hepimizin bişeyler yapması gerkemezmi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an odamda oturuyorum önümde icra iflas notlarım ders çalışma aramda gireyim dedim soruyu okudum cevapları okudum insan hayret etmiyor mu sence de , insanlar nasıl bu kadar dangalak olmayı becerebiliyor diye.
Hayatın acımasız ekosisteminden yakınan safsata sahibi birey , ya vegan ol ya da aslan, sistemik cinsiyet eşitsizliğini ekosisteme bağlaman için bunların dışında pek seçeceğin yok ben sana söyleyeyim.
Kadınlar tanrı mı , herkesin hayattaki rolü belli abartmayın diyen alegoriden münezzeh insan , cenin dahil ana rahmine düştüğü andan itibaren tam ve sağ doğmak şartıyla haklara ehildir. Sen küresel savaşların sonunda katliamların sonunda elde edilen insan onuru kavramından habersiz olsan dahi biz senin onursuz olup olmadığına bakmaksızın haklarını koruyoruz sana onurlu insan muamelesi yapıyoruz. Lütfen tükürüklerini ağzında tut zira işimiz güçleşiyor.
Erkek adam ev işi yapar mı diyen kızamadığım birey , personan seni öyle bir kabz altına almış ki söylemine göre rollerden ibaret yaşantın zaten yeteri kadar zor olmalı. Sosyal baskı karşısında animanın çığlıklarını fark edemeyecek kadar diplere gömen özünü üzen bi benliği bir de ben üzmeyeyim. Temennim maskenin altındaki benliğini görebilme cesaretinin olması yönünde
Kaş yapayım derken ucundan kirpikleri de yolan , kadınlar daha yatkın ev işi yapmaya diye kanıksanmış bilgiyi tekrar eden birey , sosyo kültürel yapının addettiği bu tez yatkın olmayan kadın ve yatkın olan erkekleri, kendi koyduğu cinsiyet rollerine uymadığı için aynı toplumda daha az kadın daha az erkek yaftalığına maruz bırakıyor. Bir yukarıdaki söylemimin muhattabı bireyin personası çizilen “erkek adam “ rollemesinin, sınırları dışına çıkabilmesi gerçekliğine kapı kapattağı gibi bu sosyo kültürel çizgilerin kapadığı gerçekliklere her insanın aynı farkındalıkla bakabilmesini beklemek beklemem haksızlık olur. Dolayısıyla sana hak veriyorum.
Soruyu soran güzelim insan , belirtmek isterim ki Cüceloğlu’nun bir sözü vardı “ İnsan kadın ve insan erkeğin insan insana konuşabilmesi için küçüklüklerinde ana babaların onlarla insan insana konuşmuş olması gerek.” Seninle belki insan insana konuşulmamış olsa dahi varlığının başka hiçbir makamın merciin iznine ihtiyaç duymadan sahip olduğu insan onurunu bu şekilde koruyabildiğin , en azından hakkın olduğunu bildiğin ve ses çıkarabildiğin için seni samimiyetle kutluyorum
Dilerim herkes insan insana , insanca, insana yakışır bir şekilde birbirlerine davranır.
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ajax___
@efepolatt
@judge2world08- +1 yıl
Cevabının %95'i rasyonaliteden uzak mantık hatası safsatalarla dolu. Vargılarını temellendirecek doğru bilgi içeren önermelerden oldukça uzak, süslü kelimelerle insanların duygularını kamçılayan bir cevap olmuş. Senden çok iyi demagoji yapan bir köşe yazarı olur.
Cevap sahibi+1 yıl@bundan100yılsonra Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim her zaman 😊
Cevap sahibi+1 yıl@bundan100yılsonra 🌸
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenimde öyle erkek kardeşim benden bir yaş küçük yaptırmıyor ve 13 yaşındaki kiz kardeşime yaptırmıyor baya haksızlık kız kardeşimin beğenmediği yemek olursa başka yemek yapıyor ona ama ben onun yaşındayken sadece bu var derdi ve bir şey demezdim yerdim babam bana kızıyordu döverdi bazen beni ve erkek kardeşime ama kız kardeşime o kız diyor ben erkek miydim yüzüme hiç bir şey sürmeme izin vermezdi 17 yaşıma kadar ilk defa maskara aldım kirpik kıvırcısına bile olay ederdi ve hiç izin vermezdi bize gelen misafir vermişti bana annem izin vermiyor diye ama kız kardeşim 12 yaşında bazen tamam diyor ama elimden bir şey gelmiyor ve hala her şeyi kısıltıyorlar benden ama kız kardeşim ve erkek kardeşimden göz yumuyorlar 20 olacam hala dışarı çıkmama izin vermiyorlar üni bile 2 defa mezunum başka sehire gitmeme izin vermedikleri için
00 Yorumla
+1 yılAileler hep öyle değll mi? Ağabeyim değil de babam daha yemek yediği tabağı, bir şeyler içtiği bardağı dahi zor mutfağa getirir. Benimle yalnız kaldığında yine getiriyor ama annem evdeyse mesela getirmez. Kaldı ki ev işi... 😂
00 Yorumla
Kesinlikle haksızlık. Annem yaptırmasa bile belki beceremez diye yine öğrenir yaparım. Kaldı ki ev işleri kadınlar içinde oldukça yorucudur. Bence bu konuda annenizin dinlediği bazı tv pogramcısı veya video izletin. Hayat müşterek.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru değil.
10 Yorumla
+1 yılYorumlardaki erkeklere sesleniyorum. Siz dağdan mı geldiniz? İnsanda biraz saygı ve sevgi olur lan. Sabahtan akşama kadar popon koltuktan kaldırmazsınız, sofra hazır olunca yemeğe oturur sonra da babanızın arabasını alıp da dışardaki kızlara centilmen ayağı yaparsınız ya. Sizin eşinize yazık. Kızınız olursa ya da varsa, kızınızın sevgilisi de sizin gibi olsa siz onun yüzünü leş edersiniz ama konu siz olunca "ben erkeğim, ev işi kadınlara ait". İnsan kalkar en azından en küçük şeyleri yapar da hanımların omzundan biraz da olsa yük azalsın.
30 YorumlaUfak tefek işlerde yardimci olabilir ayrima karşıyım ama onunda kendine göre sorumlulukları var mesela annen sana abinin işine git yardım et beraber para kazanin sonra gel evi temizle dese ne kadsr doğru olabilir ki bugün yaptığın annene yarın sana olacak sonuçta
10 Yorumla
+1 yılHaklisin. Haksizlik. Ve kesinlikle yanlis. Ama insanlar bunu benimsemisler, eRRRRRkek adam is yapmaz, demisler. Kadin kolelik yapar, hizmet eder, demisler. Hangi hakla, hangi akilla demisler bilemiyorum. Ve millet de bunu kabul etmis. Kadinlar kadini asagilar hale gelmis, kadinlar kiz cocuk sahibi olunca uzulup onu iteler hale gelmis. Sacma, asiri sacma. Bize ayni maasi bile vermiyorlar ya. Cok sacma, biktim.
20 Yorumla
+1 yılEski toplumda nedense şöyle bir algı var; erkekler çalışır, kadınlar temizler. Günümüzdeyse bu algı neredeyse yıkıldı. Çünkü artık kadınlar da çalışıyor. Haliyle işleri de ortaklaşarak erkeklerde yapıyor. Annenin tutumu yanlış, senin kadar abinin de eve yardımcı olması gerekiyor. Bir işi varsa tamam ama işi da yoksa size yardım etmemek için bir bahane kalmıyor
00 YorumlaSana çok fazla yükleniyorsa ev işi yapma kusura bakmada gelip burada erkekleri gömmek hiç etik değil hee erkek adam ev işi yaparmı yapar niye yapmasın ama kadınlar daha yatkın ev işi yapmaya o yüzden ola bilir bana kalsa herkes kendi yaşadığı evini temiz tutmalı.
01 Yorumla- +1 yıl
ne alaka yatkınlık doğuştan mı oluyor
Iş yapmasın derken kendisine ait bir odası varsa onu kendisi temizlemek zorunda. Bunun dışında abin çalışıyor Sen çalışmıyor evde oturuyorsan Bence annenin tepkisi normal. Ama ilk dediğim şey geçerli eğer varsa her şartta kendi odasını kendi temizlemek zorunda.
00 YorumlaYanlış bir şey.
Ben erkek olarak her şeyi yapmasını biliyorum ve birçok konuda kızları bile geçerim💅
Maalesef bizim insanlarımız ERKEK ADAM İŞ YAPMAZ diyerek, koca bir nesli aptal ediyor🙄
00 YorumlaBu duruma ben de çok kızıyorum. Annem de diyorki onlar dağıtacak biz toparlayacağız. Çok yanlış bir düşünce tabiki. Evde 3 kişiyiz ama genelde annemle ben yapıyorum. Annem olmayınca abim bir şeyler yapıyor yine ama annem olunca yapmıyor. Annem mutfağa girmesine izin vermiyor mesela ama o yokken ben ona yemek de yaptırıyorum temizlik falan da. İş annen de bitiyor yani 😊
10 Yorumlalütfen artık sen erkek adamsın ev işi sana yakışmaz ben yaparım veya ablan yapar kardeşin yapar diye desteklemeyin temiz olmakla erkekliğin hiç bir alakası yok bende anneyim 2 kız 1 erkek çocuk sahibiyim ama sen otur oglum demiyorum yapacaksın senin bir ayrıcalığın yok diyorum çok ta güzel temizlik yapıyor en azından düzenli olmayı öğrendi eğitimi baba degil anne verir yetiştiremediğiniz egitemwdiğiniz çocuklarınızı evlendirmeyin lütfen sizin veremediğiniz eğitimi başkasının vermesini beklemeyin
11 Yorumla- +1 yıl
Duzenli olmak temiz olmak baska ev bulasik isi baska
Ben yaparim gerci yillarca bekar okudugum icin
Doğru değil bizim toplumda genelde kız iş yapsın erkek otursun mantığı var. Eskiden genelde erkekler çalıştığı için ev işlerini kızlardan beklemeleri normal olabilir ama artık devir değişti
00 Yorumla
+1 yıleger abin calismiyorsa haksizlik. ben olsam evi temizlerken onun dagittigi seyleri toplamaz birakirdim veya arada bir “bu sefer abim yapsin ben sabah yaptim” der yapmazdim
01 Yorumla- +1 yıl
bugun dedim bunuda abim yapsin demez olaydim yemedigım laf kalmadı o markete gitti sen yapcaksin bilmem ne bulasik makinesini bosalttigimda bende baska bisey yapmiyim ozaman dedim bana karsilik verme diyo
Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. İlerde evlenince de eşi buraya gelip “bu erkekler neden ev iş yapmıyor hiç” der. Kadının en büyük düşmanımyine kadın ya cidden
02 YorumlaBazı annelerde suç benim annem kardeşime iş yaptırıyor anneler toplum içinde öyle benimsenmiş ama bu yanlış
10 YorumlaBazı insanlar erkek ev işlerini yapmaz gözüyle yakladiyo ama yanlış baba yi bilrmem ama çocuklar arasında kız erkek ayrımı yapmak saçma
10 YorumlaHayır, elbette doğru değil. Sonuçta o bir insan ve annesi hep yanında olmayacak ki, bi insan olarak kendine bakmayı, ev işlerini az çok bilmeli bence.
00 Yorumla
+1 yılHaksızlık ama onu annene anlatabileceğini sanmıyorum. Ben olsam annem yap dese de kendi işim dışında kimsenin işini yapmam.
00 Yorumla
+1 yılHaksızlık.
Böyle böyle tembel çocuklar yetişiyor. Abiniz çalışıyor ise o zaman durum değişir.00 Yorumla
+1 yılHaksızlık değil. Abinin de kendine göre erkek olmasından gelen sosyal sorumlulukları var. Ara ara size yardımcı olsa fena olmaz ama
02 Yorumla- +1 yıl
Köyde mi yaşıyorsun
- +1 yıl
@GüzelRüya_ Hayır :) Köyde yaşamakla böyle düşünmenin arasında uygun bir illiyet bağı da yok ama neyse
+1 yılSanırım bizim evi anlatıyorsun abimde iş yapmaz kız varsa o yapar sanki eli ayağı yok saçmalığa bak ya
00 Yorumla:) herkesin belli sorumlulukları var erkek evlat annelerde daha ağır basar
010 Yorumla- +1 yıl
işte bu yüzden bişi yaparken aileni düşünmiceksin her koyun kendi bacağından asılır
- +1 yıl
olan var herkes uyandı artık
- +1 yıl
hayatta kalmak isteyen güçsüzü ezer
- +1 yıl
saf onlar
- +1 yıl
sonra ailesi onu ezer
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Klasik türk annesi abin ile evlenecek kadın çok çeker yazık.
10 Yorumla
+1 yılSende ev işi yapma.
Protesto edebilirsin , susarak sorunlar çözülmez.10 Yorumla
+1 yılannene sorsana üvey alırmı, tuvalet bile temizliyorum ne diyosun
00 Yorumla
+1 yılOlum erkek çocuğu evlendiğinde karısıyla yapsın şimdi yapmasın kınıyorum 😒
00 Yorumla
+1 yılEn azından dağınık olmasın size daha iş çıkartmasında ona dua edin dkdk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenene kadar annelerinin evlendikten sonra da eşlerinin sırtında asalak gibi yaşıyorlar sonra. Bunları yine başka bir hemcinsinin üzerine musallat eden bir kadın.
00 Yorumla
+1 yılMaalesef o evdeki bu düzeni degistiremezsin o yüzden bir an önce o evden kurtulmaya bak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 723 cevap paylaştı. Ben yaptırıyorum abime, çöpü dök çay yap ya da bulaşık yıka falan diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi gondikle mediğiniz kaldı biz erkekleri ne bu kadınlar tanrı mı bu kadar
Herkesin hayattaki rolü belli abartmayın iyice015 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka yahu? Hayattaki rolu kim vermis, siz vermissiniz. Tanri misiniz siz hasa. Saka gibi. Tabii ki is yapacaksiniz. Ayni evde yasiyorsa herkes bir isin ucundan tutacak. Abartiyormusuz. Sakasiniz gercekten.
- +1 yıl
sonra çalışan kız aramasını biliyonuz size kös kös oturanlar lazım
Cevap sahibi+1 yılÇalışan kişi asla istemedim ( çalışan kötü demiyorum sadece benim tercihim) ve evliyim tercihimi çalışandan yana kullanmadım ki çalışan bir kız kendisi bile talip oldu
Maddiyata değil istediğim ev düzenine sahip olmak için bunu için
Zengin birisi de değişim orta halin altındayım- +1 yıl
erkek dediğin an az 10.000 kazanmalı
Cevap sahibi+1 yılAylık kazancım vergiler ve kesintiler hariç net maaş 13.250 ₺
Cevap sahibi+1 yılBirde şunu diyeyim erkek dediğin şu kadar maaş diyorsun ya senin tezine göre de kadın dediğin de ev işi yapmalı o zaman erkeği maaşıyla yargılama varken kadını da ev işine hakim olarak yargılanmalı
- +1 yıl
ev işi diyen erkek maaşıyla yargılanır karakter diyen erkek karakterine bakılır
- +1 yıl
ayaklı cüzdan
Cevap sahibi+1 yılMaaş diyen kadın da memesiyle bacak arasıyla
Cevap sahibi+1 yılMaalesef şekli düzgün olmayanın karakterini bırak adını merak etmezsiniz
- +1 yıl
ileriki nesiller için dış görünüş önemli tabikide sonuçta erkeklerde öyle yapıyor bu arada biz kızlar sizin aksinize öyle erkekleri tercih etmiyoruz ama erkekler paragöz kızları tercih ediyor
Cevap sahibi+1 yılHe anam he siz Meryem Ana kadar temiz biz kabil kadar günahkarız
- +1 yıl
ayn öyle
Cevap sahibi+1 yıl😀😀😀😀
- +1 yıl
Ay ironiyi mi anlamadin aldhaldhaldhal sarkazm kanka cok zor degil
+1 yılsende yapma ev kiminse o temizler
50 Yorumla
+1 yılgenelde gelenekselci ailelerde oluyo bu durum bende yaşıyorum aynısıı
00 Yorumla
+1 yılErkeklere iş yaptıran görmedim ben. Hep biz ayaktayız
00 Yorumla
+1 yılErkek adam ev işi yaparmı akıl ve mantıga uyarmı
017 Yorumla- +1 yıl
Verme paranı
- +1 yıl
Neden yapmasin? Hangi mantik? Kimin mantigi? Gayet de yapar. Erkek adammis. Ayni evde yasiyorsa herkes is yapacak. Ancak bu sekilde adil olunur.
- +1 yıl
Zaten adil her yerde siz varsınız yokmusunuz bir evi temizledim diye bukadar yaygara yapmanın gereği yok
- +1 yıl
Olay evi temizlemek sanki benim gorevimmis ve sizin yapmaniz ayipmis, yanlismis gibi davranmaniz. Yaygara falan yapmiyoruz. Ben supurduysem o silecek. Mevzu basit. Yaygarayi yapan sizsiniz. Her yerde olmak degil adalet. Ben 10 yasindaydim, arabada on koltuga oturdum, erkek arkadaslarim kaldirip kendileri oturmak istedi. Hayir dedim, ustume geldiler. Neden kalkayim da siz oturun dedim, bir sey bulamadilar, cunku sen kizsin dediler. Ayniyiz, esitiz, siz kendinize yediremiyorsunuz ama genelde bunu. Sirf kadinim diye beni zamaninda oraya oturtmak istemeyen o erkek cocuklar ayni iste benden fazla maas aliyor. Adil falan degil. Siz de bu durumdan gayet memnunsunuz, sizin cikariniza isliyor cunku.
- +1 yıl
Eşit olcaz diye evi silmek neyin kafası bu her yerde eşitiz bence iş olsun araba kullanmak olsun üniversite olsun bi zahmet evde eşitlik aramayın iyi temizleyin evi
- +1 yıl
Her yerde esitiz beyefendi. Evde de oyleyiz. Bunu kadina yuklemek adil degil. Sizin hakkiniz da degil. Cok isterseniz siz temizlersiniz. Nasil hak goruyorsunuz kendinize bu asagaliyici cumleyi, "Iyi temizleyin evi"ymis. Rica ediyorum gidin tedavi olun. Zira egonuzu beslemek ugruna insanligin yarisinin size hizmet etmek zorunda olduguna inanmaniz saglikli gelmedi bana.
- +1 yıl
Temizlikçi tut bukadar sorun yapana kadar
- +1 yıl
kadında işte çalışmak zorunda değil erkek dediğin en az 10.000 kazanması gerek isterse gitsin 2 işte çalışsın
- +1 yıl
Benim kadınım çalışmasını istemem ha 10.000 tl ülke ekonomi şartları evlenme sende az maaş alanla
- +1 yıl
evlenmem zaten ne evlencem erkek dediğin en az 10.000 kazanıcak gerisi erkek değil
- +1 yıl
Senin sorunun beni baglamaz
- +1 yıl
tek benim değil kızlar parasız erkeğe bakmıyor
- +1 yıl
senin gibilere de kızlar bakmıyor zaten yapanı varken sana mı kaldı
- +1 yıl
Evlilik merakım yok benim olsaydı şimdiye kadar ellikere evlenirdim gelemem böyle şeylere
- +1 yıl
he hee kesin alırdı onlarda seni
- +1 yıl
Sen haklısın
Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Bana da yaptırmadılar
00 Yorumla
+1 yılÇalışıyorsa yapmak zorunda değil abin.
00 YorumlaO evden kaçmaya bak..
Yani iş farklı ev gibi..02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka nereye kacsin
Annen abini merhametsiz yetiştirmesin
09 Yorumla- +1 yıl
Çalışan abiler yapmak zorunda değiller. Benim abim çalışıyor ben ona iş elletmem asla.
- +1 yıl
Böyle olmalı zaten ponçik
- +1 yıl
Sana göre
- +1 yıl
Susmam
- +1 yıl
😁😄
Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Kesinlikle doğru değil.. 🥴
00 Yorumla
+1 yılNormal olan bu değil mi zaten
00 Yorumla
+1 yılErkek kız ayrımı yapıyor
00 Yorumla
+1 yılBnde yapmıyorum çok nadirdir
00 Yorumla
+1 yılO da bir işin ucundan tutsun eşek herif
00 Yorumla
+1 yılAnnen zalim çünkü
10 Yorumla
+1 yılBen evde anneme yardım ederim yanlış
10 Yorumladov o abini
10 Yorumla
+1 yılYanlış tabii ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılYapmalı
00 Yorumla Hayır kadın ev işi yapar 😃
00 Yorumla
+1 yılAnnen biraz şey
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyanlis tabi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBulasik mi yikasim
00 Yorumla
+1 yılerkek adam yapmaz ya
010 Yorumla- +1 yıl
kadın gibi kadında yapmaz kraliçe 👑 onlar
- +1 yıl
Z kuşağınında aklı böyle olur. Gidin zengin erkek bulun da ayağınızı soğuk sudan soğuk suya sokmasın erkek gitsin akşama kadar köpek gibi çalışsın çalışsın bir de kadın yemek yapmasın akşama kadar elde telefon otursun gezsin erkek gelir eve gerekirse yemekte yapar ev işi de yapar afferim bu kafaylan devam...
- +1 yıl
Evlenmem kızım evlenecek devir değil zaten bir de gidip memur mu bulayım elimi açıyım belki gökten düşer şaka mısın sen ya birde şu konuya açıklık getireyim evleneceğim kadın çalışamasın ev hanımı olması yeterli kocasının prensesi olsun yeter çok paradan da hayır gelmez merak etme açlıktan ölen de değilim. erkeğiz elimiz ayağımız tutuyor şükür kimseye de minnetim olmaz rızkı Allah veriyor..
- +1 yıl
Ha 2 kap bulaşıktan yaptığı yemektenten ufak temizlikten şikayet ediyorsa tekmeyi koyarım kapıdan gitsin kendine rahat edeceği yeri bulsun kapımız açıktır herkese şu konuda da açıklık getireyim ama köpek alsam sahi şimdiki köpekler bile sadıktır insandan dan mı bekleyeceğim sadakati.
- +1 yıl
kadın seni almaz ki zaten direk kapı dışarı eder
- +1 yıl
yorum silmek nedir ya ezik misin
- +1 yıl
rızkı veriyorsa Afrikaya versin
- +1 yıl
max müslü işte
- +1 yıl
Böyle değişik saygısız saygısız konuşursan hesabını bile şikayet edeceğim yani kimseyi kırmayayım diyorum ama gerçekten uğraşmak dahi istemiyorum insanlarla engelle beni ya ben ne uğraşıyorum hangi konu hakkında senle tartışıyorum ki yazık bana gerçekten..
- +1 yıl
Bak bir yorumuna hak verdim evet kadın beni eve almaz kapı dışarı etsin dışarı da sokaklar da yatayım en iyisi yani zaten ha bire darbe diyoruz ondan da yeriz hiç sıkıntı yok...
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de değil
00 Yorumla
+1 yılyardım etmek iyidir
00 Yorumla
+1 yılBirçok ev gibi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Hatali
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış.
00 Yorumla
+1 yılDoğru
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?