Kızdım ama kendimi kötü hissediyorum?

Teyzemin kızına (6 yaşında) bir buçuk aydır bakıyorum hiç kızmam bağırmam hep kibar olurum oyunlar oynarız çocuklqrı çok seveeim kibar olurum sabah hastahaneye gidecegim için hiçbir şey yemedim karnım açtı başım ağrıyordu sürekli üstüme çıkıyor bacağıma tekme attı koluma vuruyor çiziyor sabrettim en son dayanamadım biraz bağirdım sonra hastahaneye gidip ona bakmak için geri oraya gittim yine vurdu falan bende fırçaladim en sonunda bana tekme atarken telefonuma geldi telefon yeni yine kalbini kırmamaya çalıştım kumandayı aldım uslu durmazsan çizgi film yok drdim uslu duracagım barisalim drdi barismadim bu sefer geldi bacağıma sertçe vurdu yanımızda benim annem falan olunca böyle yapıyor o gitti yine vurmaya devam etti bendr hafif sarsıp bir daha yapmayacaksin sana oyun falan yok diyr bağırdim annemde diyor hayırlı işlerin var onun ettiği bir beddua şansını kötüleştirir o çocuk duası kabul olur falan drdi bende kızdim diye kendimi kötü hissediyorum ama sabahtan beri benimle uğraşıp duruyor ne yapmalıyım

Kızdım ama kendimi kötü hissediyorum?