18 yaşındaki kız kardeşim 4 saat banyoda kalıyor çık artık dediğimiz zamanda bağırıyor Her yeri dağıtıyor ne yapmalıyız?

İyi günler ben 22 yaşındayım annem ve babam 2 sene önce ayrıldılar annem ve kız kardeşimle yaşıyorum. Kız kardeşim 18 yaşında hiç yaşına uygun davranmıyor banyodan 4 5 saatte anca çıkıyor çık dediğimiz zaman çıldırıyor. 2 tane tişörtü için makine çalıştırıyor bizimde kirlilerimiz var ve hani gündelik giydiğimiz şeyler çamur, kir vs yok, onları atmıyor makine 2 tişört için çalışmış oluyor. Geceleri uyuduğu zamanda bile ışık, televizyon açık kalıyor sabaha kadar. Evden yemek yemiyor hep dışarıdan söylüyor. Biz bişey desek hemen bağırıyor bardak kırıyor kapıları çarpıyor. Boşu boşuna su harcıyor. Evde bir tek ben çalışıyorum kendi eğitimimden vazgeçip, çalışmaya başladım asgari ücret alıyorum. Bu yaptıklarıyla bana yazık etmiyor mu? Gece vardiyasına gidicem gündüz uyuyorum düzgünce uyutmuyor annemle kavga ediyor ses yükseliyor. Biz söz geçiremiyoruz bizi takmıyor ben artık bıktım uğraşmak istemiyorum ne yapmalıyım

18 yaşındaki kız kardeşim 4 saat banyoda kalıyor çık artık dediğimiz zamanda bağırıyor Her yeri dağıtıyor ne yapmalıyız?