Güncellemeler
+1 yıl
Ben hep onunla ilgilenmeye çalışırım sırf iyi olsun üzülmesin diye ama o tam tersi ben sürekli üstüne titrerdim resmen🤍🥺
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce Bi abi kız kardeşine nasıl davranmalı yani merak ettim
Bi abi kız kardeşine nasıl davranmalı mesela benim abim benimle ilgilenmiyor neyin var demedi bile tuhaf dimi🥺🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İlgi alaka göstermeli sohbet etmeli. Hem koruyan hem destekçisi olmalı her anlamda
halini hatrını hep sormalı yüzü asıksa 2 espri ile güldürürüm ben
Erkek kardesim var benimde ben ilgilenirim.
Sorarım konusurum iletişim çok önemli.
ilgilenmiyor Bi sorunum olduğunda odama kapatıyorum kendimi ağlıyorum rahatlıyorum
Ben hep onunla ilgilenmeye çalışırım sırf iyi olsun üzülmesin diye ama o tam tersi ben sürekli üstüne titrerdim resmen
🤷🏻♂️ kötü bir şey
Kız kardeşim var 5 yaş kücük gayet iyi anlasiyoruz
Desem ki abim benimle ilgilenmiyor neyin var bile demiyor
Ben ilgileniyorum ya 3 yaş küçük benden 24 saat dip dibeyiz
Annem babamla iyi sadece abim benimle ilgilenmiyor Bi sorunum olduğunda odama kapatıyorum kendimi ağlıyorum rahatlıyorum
Benimki de ağlıyor ama odalarımız yan yana ağlayamıyor müsade etmiyorum bi yolunu bulup moralini düzeltiyorum
Ben hep onunla ilgilenmeye çalışırım sırf iyi olsun üzülmesin diye ama o tam tersi ben sürekli üstüne titrerdim resmen ama o tam tersi
Sorunları ihtiyacı olunca yardımcı olmalı ben öyle yapıyorum kardeşime
Annem babamla iyi sadece abim benimle ilgilenmiyor Bi sorunum olduğunda odama kapatıyorum kendimi ağlıyorum rahatlıyorum
Üzücü kendini yıpratma fazla kardeşim şimdi liseye geçti ona bı telefon almayı düşünüyorum
Hayır genelde böyleyiz abla kardeş abi kardeş bir sıkıntın varsa sen söyle
Kimseye ihtiyacın yokmuş işte ne güzel
Ben hep onunla ilgilenmeye çalışırım sırf iyi olsun üzülmesin diye ama o tam tersi ben sürekli üstüne titrerdim resmen
Aslında erkekler fazla belli edemezler
Ben kız kardeşime her şeyi sorarım. Canı sıkkın olsa dinlerim. Birbirimizin sırdaşıyız
ilgilenmiyor Bi sorunum olduğunda odama kapatıyorum kendimi ağlıyorum rahatlıyorum
Peki sen onunla ilgilenir misin yani genelde birbirinize davranışınızz nasıldır
Ben hep onunla ilgilenmeye çalışırım sırf iyi olsun üzülmesin diye ama o tam tersi
Sebebini sordun mu hiç peki bu soğukluğun.
Biz her şeyimizi anlatırız birbirimize ya
Bi sevgilisi vardı her şey çok güzel gidiyordu sözleneceklerdi kızın ailesi bahane buldu uzak diye tamamen koştular o kız yüzünden desem unutamadı
Ama bu sana soğuk olmasını gerektirmez ki. Böyle zamanlarda insan kardeşine sarılır. Peki öncesinde nasıldınız
Arada Bi kavga olurdu
Bi sevgilisi vardı her şey çok güzel gidiyordu sözleneceklerdi kızın ailesi bahane buldu uzak diye tamamen koştular o kız yüzünden desem unutamadı bunlar barışır gibi olmuş buda eski yengemi aramış annesi görmüş konuşmaya devam edersen hakkımı helal etmem demiş🥺🤍
Canı sıkkın olduğu için öyle davranıyor olabilir sana. Sabırlı ol sen hep sıcak davran. Düzelir illaki
Benim ne günahım var benim ne suçum var
Çok haklısın sonuna kadar. İstersen tkp edim seni yaz oradan detaylı konuşalım
Ben onun her türlü yanında oldum onun ağladığına şahit oldum kulaklarım duydu ya noldu derdim belli etmezdi ben anlardım
Tkp atyrum şimdi sana
Sen talip et
Ettim
Yazzx
Mesaj kutun kapalı. Huzurlu olan benim
Yazamıyorum sen yaz
Rahat konuşalım
annne ve babanın, sana ve abinle bağı nasıl?
abin günlük hayatında neler yapar peki
abinin ilgisi nasıl olmalı ki bu seni mutlu ederdi,
Benim abimde ilgilenmez
Ah kıyamam
abiler kalleş kardeşler kardeş :D
aglama deli istersen gel konusalım
uyuz abi kızlara yazar ama azar onlara gıcık
Ben hep onunla ilgilenmeye çalışırım sırf iyi olsun üzülmesin diye ama o tam tersi ben hep onun üstüne titrerim ona bişey olacak diye korkarım ama bak Bi kere ya Bi kere bile neyin var demiyor ufak tartışma oluyor tabikide
gıcık işte hıh :d konusmak istermsın :d
Neyin var. Hasta misin
Yok
Sorun ne peki
Neyin varki
Niye sorsun kötü müsün hastamısın da neyin var desin diyorum işte
Erkekler biraz odundur
Neyin var kuzum
sadece abim benimle ilgilenmiyor Bi sorunum olduğunda odama kapatıyorum kendimi ağlıyorum rahatlıyorum