Güncellemeler
+1 yıl
Doğru düzgün arkadaşım olmadı
Ölmek istiyorum zaten bu hayatta tek başına yapayalnizim herkesten nefret ediyorum hic mutluda değilim bok gibi hayatım var hep şanssızlıklar beni buldu ben bu hayatta olmak istemiyorum nedense
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun gel dertlesmek istersen trol degilsen
Trol değil m
Anlat istersen
Ne oldu nasıl bu hale geldin
evde mutlu degilimm
Geçmiş yaş kaç okul üni yok mu
Gel lan senle spora gidek orada ortam kurarız ama çabup pes edip sporu bırakmak yok
Olabilirrrr ne sporu
Fittnes vucut geliştirme koşu sonra box tarz kişisel ve fiziksel gelişim başta zorlar ama vücut alıştı mı gelişim belirtileri gösterdi mi o zaman öz güven ve mutluluk gelir
Vücut gelistirme koşu falan olabilir evet biraz yorucu oluyor bazen arada yapıyordum sıkılıp bırakıyorum
Tek olunca rekabet olmuyor sarmıyor iki kişi aramızda rekabet yaparız müzik vs de ekledik mi tamam koş babam koş
Evet tek kişi sıkıcı oluyor olur rekatbet severim 🤛👍 saatlerce koş koş yorul müzikle güzel olur ama yabsnci pop duygusal hdhd
Oldu ne zaman koşuyoruz o zaman
neden bu kadar öfkelisin hayataa karşı?
Ofkeliyim çünkü hiç bir şey yolunda gitmedi hiç şansızlık var
Ne mesela yaş kaç ne istedin de olması. sağlıklı değil misin. ailen yanında değil mi? v. s. v. s.
Saglikkiyim neyse herşeyden biktim
neler bıktırdı seni yazsana yaww ne uğraştıyorsun. beni :)
İnsanlar bu hayat ailem herseyyy
Detay.. napıyorlar ki naptılar sana baskı v. s. mi. nedir yaww dövecem sonunda heeeee yazsana bi destan anlayalım derdini.
Gel döv
Sesten yazmaya üşeniyorum artık kısaca sıkıldım bunaldım bıktım özet geceyimm olur mu
Destan
yanımda olsan iki çakardım :) şaka şaka. derdim var diyorsun açıklamıyorsun. şükret ben sana sabrettim. başkaları e o zaman öl der. açıkla bakem seni dinliyom yarın iş var gece gece yatacam bak. ;)
Ben başkalarını umursamıyorum hem onlar kim
Ok doğru yapıyorsun bencede olması gereken bu s*ktr onları ve görüşlerini. Önemli olan senin duygularin ne hissettigin ve sevdiğin. Onlara takılır kalırsan mutsuz olursun. Durumunu ve sebebini acilamadugin için diye bileceğim bunlar. Önce sen unutma :);)
Aynen haklısın asil onlar ölsunler bence gerçekten gereksiz kişiler hatta kendilerine bir bok sanıyorlar neyse anlattım aslindaa
Sıkıntı yok geberebilirler :) seni tanıdım o yüzden sen hayatta kal ;)
Teşekkür ederim :)
Aynennn
Hadi kendine geldiysen ne mutlu bana. Senden uyku alacağım var. :)
Galiba biraz geldim gibi bilmiyorum,😏😏 ne uykusu
Seni getirdim ben bittim :) zor kiz
Aynen benim yüzümden hdjdjxj
biraz kendine hayat ver. enerjik ol zaman ayır gez toz kendine bak.
Haklısın enerjik olmuyorum kendimede çok bakmıyorum bu aralar mutsuz mutsuz geziyorum gibi
eeee işte. mutlu olmanın yolları bunlar. kendine değer ve önem vermek. süs püs cicili bicili şeyler işte...
Evet haklısın cicili bicili 😏😂😏 süslenmek makyaj kiyafet
yep yep. işte böyle devammm ;););)
iyici biktim ben ve disimde agriyor
hayda bu günde dişin mi ağrıyor.
çekiyorsun galibaaa. biraz pozitif ol ama yaaa 😊
20 lik disim agriyor hemde bu 1 aydir agriyor gece daha kotu doktora gidicem
dişin diğer dişle altlı üstlü oturyorsa çektirme dişini. Ağrı kesici takviyesi al. onun dışında günün nasıldı bakem. onda da mı sıfır çektin.
disim ustte gomulu sanirim gozukmuyor cok agrisi var daha once doktor apranax fort yazmisti antibiyotik Şu an gunum fenam gecmedi aynen sifiri cektim evde mutlu degilim cunku
açıp operasyonla alırlar sanırım. korkma iğne vurular bişey hissetmezsin. Evde niye mutlu değilsin aç bir güzel film otur izle yat yuvalan ne istiyonnn
annemden nefret ediyorum cunku kavga ediyoruz hepp
guzel diyosun film izlemek ama ben evde bile mutlu hissetmiyorum bu evden kurtulasim var
derdi ne anacığının senle.
birl bilsem benim icin sor fgdfg
ver sorayım bide fırça atayım :) ayağını denk al kaydırırlar diyeyim 🤣🤣🤣
tek çocuk musun
Olur 😂😂😂😂 hayır 3
Aynen de vallaa ayağını kaydırırlarrjdj
diğer 2 velet nerde. yanında mı onlar mı sıkıyor canını. ablasıysan yapış saçlarına tokatla geç 😁😂
Ben ortancayim 😂😂😂 küçük kardeşim var onunlsda kavga ediyoruz djjd
cinsleri ne küçük ve büyüğünün. büyük olan baya büyük herhalde adı geçmiyor 😁
Bir abim var birde kardeşim kız hdhdj😂😂 küçük olan 10
oda bebeymiş daha yaa. ne kavgası veriyon küçücük veletle. sevsene mıncır onu 😂
Onunlsda ediyoeuz beni çok kıskanıyor birde kavga ediyor laf çeviriyor bana 😂😂😂
abinle de ediyon mu kavga? ona gücün yetmiyo demii 😁😊
Yoo onla etmiyoruz hem bizimle yadamiyoeki şu an
Benden kaçıp gitti deme :) eee evde en büyük sensen ben anladım şimdi annenin senle derdini.
Evde en büyük ben değilim abim var ben ortancaciyimmm
geçti mi dişimn. mutsuz kız. bu gün neyin var yaz bakem. psikolojik arıza 😊
Ağrı kesici içtim yarım geçti evet dün baya kötüydü ya bugün biraz daha iyi evet mutsuz kız ben hdjd
Silkelen havale güzel çık gez. Sevdiğin seyleri yap. Mesela yemek yemeyi ya da pasta tatlı seviyorsan kendine vakit ayır. Keyifli ve yap ye. O kadar güzel şeyler varki. Sen mutsuz olayım diye cabaliyorsun
Evet hava güzel ama bugün burada biraz kapalı bugün biraz çıkmayı düşünüyorum tatlı pasta yapmayı severim bugün belki güzel bir şey yaparım vakit geçsin evet kendimi mutsuzluğa atiyorum
aynen tatlı pasta yapmak güzel ve eğlenceli bir hobi. bende yaparken mutlu olurum zaman akar ve afiyetle de yaptığım şeyi yerim. hava kapalı? şehir olarak nerdeydin sen
Markete falan gittim AVM ye biseyler falsn aldım dışarda bile tuhaf insanlara drnk geliyorum valla bir tane
yok ama sen detaylara çok dikkat ediyorsun sanırım. İnsanları takma kim ki onlar 😊 Beraber takıldığın akraba v. s. yok mu.
Hangi şehirde yaşıyordun?
Kimse değil aslında yoldan geçen birileri işte sokakta garipler cidden tskiilmiyorumda yol vermedik diye laf ediyorlar 😂
Tekirdag
laf eden erkek mi laf atmaya çalışmıştır :) kadın ise kafa kırık filandır. Bide şöyl ebir şey var bazı insanlar çeker sende çeken kısımdansın sanırım. tekirdag nasıl bilmiyorum sana gez diyorumda gerçi gezilecek güzel yerler var mı 😁 . bilemedim
Var ama çok az yani bildiğim yerler bu sehirden sıkıldım ama şehir dışından gelenler burayı geziyor benim bildiğim yerler hep
bişey sorayım annen ile anlaşamıyorsun baban ile? birde ayrıca alışmışsındır sen tekirdağa. İstanbul'a gittin mi mesela. İstanbul yakın oraya gidebilirsin. orası sana huzur verebilir boğaz deniz manzara. v. s.
Daha onceleri gezmeye gittim ama ordada yasamak kolay olmazki ev lazım iş bulmak lazım orada
Evet manzara galata kulesi güzel birde ormanları falan japon bahçesi varmış
yaşamak uzun soluklu bir plan. iş güç meslek var mı. ne yapabilrsin. sadece gezmek maksatlı dedim hafta sonu v. s. galata kulesi oralar çok nostaljik yaaa. harika yerler tarih resmen. japon bahçesi nerdeymiş. ataşehirde mi?
Sarıyer diye geçiyor ordaymiss sanırım
yakınmış san en azından anadolu tarafında değil. günübirlik geziler yap iyi gelir sana bu zamanlarda. kafanı dinlersin dıaşrıda.
bana yine çok yakın degil ama şu an gidebilirmiyim bilmyorumm
yaparsın sen :) kocaman yetişkin bir insansın. hem yap bak güzel gecek. hatta yabul bir deniz kenarı otur bir dinlen düşün ufka bak denize bak güzel gelecektir.
teşşekür ederim haklısınz evet yapabilirimm deniz kenarı yeşillikler orman çok iyi gelir sakin yerler kafa
dinlemelik huzur 😊😊😊🌸
birde aslında çıkıp gezssemm yeni yerler keşfetmeyee
:):):) yap yap huzur bulacaksın. iyi gelecek bünyene ve sana
Umarım iyi gelir yaaa :((((( hala mutsuzum
hala mı :( mesela ne olsa mutlu olurdun? seni ne mutlu eder.
Evet hala 😏 gibi başka şehire gitmek orada hayat kurmak insanlardan uzak olmak mesela bu çevreden kötü insanlardan sanırım böyle
Tabi en iyi gelecek olan şey çevrenedekilerden uzaklaşmak. nereyi isterdin şehir olarak?
Muğla olabilir meselaaa Datça
Yaa evet Muğla güzel:) Muğla'nın denize yakın olan her yeri güzel. Geldin mi datcaya daha önce
Daha önce hiç gelmedim yaa
Bende gelmemiştim. Datcaya değil tabii. Harika diyeyim. deniz. Doğa, mimari her şey. Nostaljik. Ben bayılıyorum buralara. Gelmeden bilinmiyor yani buralar.
İkeada intihar seti var onu bi dene
Boş yapmayin
Sende dolu yap madem
şu an yapamıyorum siz dolu yorum yapın ozaman
Ya kardeş sjsjsjs neye üzülüyon bu kadar
Herşeye 😏😏😏😂
Herşeye üzülüyosan kendini sorgula herşeyi değil djajajaa
Kendimi neden sorguluyayim insanları sorgulamak daha mantıklı ya da bu hayatı hdh
İşte mantığın ters kajwjajwa
İnsanlar tersss ndjd
Tamam sen devamke böyle djsjıss
Aynennn knk sende öyle devam ke
Valla bende sıkıldım hangi şehir seninmi
Ee napalim
Git