50 kilo kızlar niye obez kızları spora yönlendirmek yerine obez kalmaya ikna etmeye çalışıyor?

Bu bir rakip eleme taktiği falan mı?

Hani ay canımmm sen böyle de güzelsin takma kimseyi bla bla diyerek napmaya çalışıyorsunuz siz amacanız ne?

Boş duygu sömürüsü yapmayın güzel falan değiller hiç bir erkek kilolu kız sevmez bu 1

2- Böyle diyerek onların sağlıyla oynuyorsunuz spora başlaması için motive etmek yerine içinde azcık bir heves varsa bile onu da kırıyorsunuz yarın öbür gün kalbi sıkışıp ölse bunda sizin suç payınız çok yüksek, hani iyi bir şey yaptığınızı mı sanıyorsunuz? Madem obez olmak iyi bir şey buyur sizde gece gündüz yiyip obez olun tutan kim?

Bence amaç kesinlikle rakip elemek ancak sırf rakip eleyeceğim diye karşınızdakine ne kadar zarar verdiğinizi farkında bile değilsiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya da farkındasınızdır ama kendi çıkarlarınız uğruna bunu bile önemsemeyecek kadar iğrenç bir insansınızdır bilemiyorum artık
Güncellemeler
+1 yıl
1- Hastalığı olanları söylediğim şeylere dahil etmedim2- Hepiniz böyle yapıyorsunuz demdim belli bir kesimi kastettim sadece hepinizin üzerine alımasına gerek yok
50 kilo kızlar niye obez kızları spora yönlendirmek yerine obez kalmaya ikna etmeye çalışıyor?