Aile & Toplum Saçıma sigara külü döken birini dava etsem kazanır mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yapan kisi annemle babamın cocu arkadaslar geriyolar beni bu evde agresif oluyorum Saçıma sigara külü döken birini dava etsem kazanır mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Evet kazanırsınız 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sanmam 3-5 kuruş maddi tazminat alırsın o kadar 0 0 Yorumla
Çikolatadamlası Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Karsiliginda hapse mi girsin? Kendi adaletini kendin yarat sende onun sacina dok daha hizli sonuc alirsin. 0 0 Yorumla
hakann000007 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Çok zor soru saçına bişey oldumj ispatlayabilirmisin 0 0 Yorumla
Miss-Melis Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Normalde kazanman lazım, ama türkiyedeki yargıda ne olur bilemem 0 0 Yorumla
Gölgejkl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kimmiş benim aşkıma sigara külü döken puşşştt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet kazanırsınız
sanmam 3-5 kuruş maddi tazminat alırsın o kadar
kafalarinda yumurta kir bakalim daha yanasiyorlar mi
Karsiliginda hapse mi girsin? Kendi adaletini kendin yarat sende onun sacina dok daha hizli sonuc alirsin.
Şahidin veya kamera kayıtları varsa tabi kazanırsın
Çok zor soru saçına bişey oldumj ispatlayabilirmisin
Normalde kazanman lazım, ama türkiyedeki yargıda ne olur bilemem
kimmiş benim aşkıma sigara külü döken puşşştt
Sanmıyorum
hayır.
Ne güzel İstanbul be
nası ya
Evet
Sen yinede çok agresif olma bence
Kazanamazsın
Evet