Kaynana görumce sorunu?

6 aylik nisanliyim. Nisanlimi cok seviyorum oda beni fakat ailesi gittikce tuhafima gidiyor. Annesi 60 yaslarinda ev hanimi nisanlim en kucuk cocuklardan. Ablasi ortanci ve bi havalar böyle anca sosyal medyadan Cani isterse iletisim kurdu Benle. Erken yasta kendi istegiyle evlendi 4 cocugu var vs isyeri benim annemle evimden 5 dk bir gun gel ikimiz basbasa kahve icelim birbirimizi taniyalim diye orali olmadi anca kayinvalidemin evinde iki konustu etti. Nisanim oldu Hic biti dogru duzgun ne bi set ne bi Altin Hic bisey elbisem kuaförum Hic biseyimi almadilar… ustelik yaz oldu bizim memleketimize geldiler 5 gun agirladik nebiliyim. Kayinvalide sali gunu geldi turkiyeden, hepimiz yurtdisinda yasiyoruz ve 3 gun oldu geleli gelip ziyaret etmedim diye dun hepimiz dugun salonunu görmek icin konusmustyk torunlara bakicam bahanesiyle gelmedi. Bizde annemle kapidan 5 dk hoş geldin diye görustuk surati asik bir su bile ikram etmedi bi 20dk oturdugmuz halde bi kolonya Hic bisey ki hava cok bunalticiydi. Anneme laf sokar gibi kinanizi aldim testiyi aldim kina sizin siz yapicaksiniz demelerki kina ve testiyi kendi almak istedi 2-3 ay önce ama surekli bana gelince bi unutkanlik. Kendi kizi torunlarina gelince ölur canini vermek icin. Görumce desen cahil hemsire aileyi idkare ediyo benden 10 yas buyuk. Gecen hafta oglunun pazar gunu 18 yas dogum gunu varmis planlamis etmis bana cuma Aksami 9da teklif ediyor zoraki teklifi. Bende bi bahane buldum gitmedim ona bozuk atiyo cunku hep bana son dk söyluyor önem vermiyor. Nisanlim diyo ailesi plan program konusunda iyi degiller son dk diye ama ben herzaman onlara uymak zorunda degilim. Görumce bir gun sormadi ne is yapiyisun bos zamanlarda ne seviyosun falan ama abisiyle ilk tanistigimda maasin ne diye görgusuz gibi sordu. Bir gun iltiefat etmedi cok kiskanc. Simdide Kayinvalideye kosarak gitmedim diye trip atiyolar ki bende dinlensin kendine gelsin sakin bi vakit geliyim diye dusunuyodum. Dogum gunum oldu görumce ta 1 ay sonra zoraki bi parfum Almis paketlemeye bile tenezzul etmeden ki ilk dogum gunumdu ta 1 ay sonea nisanlim yokken verdi görmesin diye. Haftaya dogum gunu bende adam gibi paketleyop nisanlima dicem ablan öyle yapti ama ben ayni seviyeye inmicem adam gibi hediye veriyorum diye.

Kaynana görumce sorunu?