Kinden nasıl kurtula bilirim?

Merhaba arkadaşlar içimde görümcemin ve kaynanama ağır bi nefret var. Tabi bana yaptıklarından dolayı. Günahsız beni şeytan kaynanam görümcem az kala boşuyordular. Görümcemin gizli başka erkekle konuştuğu uze çıkmıştI, eşi tabii ki bilmiyorum hala. Kaynanam kızının arkasında durdu eşimi eşini kızını af ettirdi. Geceler ilk kez onun evine gittik ( görümcem yurt Dışında evli) onun ailesini gördüm. Şaşırdım böyle aksızlık yapan , kötülük yapanın güzel eşi ailesi var. İçimde nefret dahada arttı. Beni bu kadar inciten, ahlaksız yapana bir şey olmuyor. Eşinin ailesinin yanında melek gibi davranıyor. Onun iç yüzünü bilmiyorlar ama. Bide kur'an kursuna gidiyor namaza başlamış. Şimdi her şey böyle kolaymı? Biz bir insana ters baksak Allah belamızı verir buna ise hiç bir şey olmuyor. Nefret duygusundan kurtulmak istiyorum, benim Nefretini bile hakk etmiyor. Onu böyle mutlu gördüğüm anda içimde bu dünya ne kadar haksız olduğunu anladım. Kötü insanlara bir şey olmuyor kesinlikle. Namaza başlamış ise onun Allah cezasını vermez , af etmiş herhalde.

Kinden nasıl kurtula bilirim?