Sizce tüyler alınmalı mı alınmamalı mı? Bence hiçbir sorun yok, isteyen istediğini yapabilmeli. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Bu konuda ayrımcılık yapılmıyor mu?
Bu konuda ayrımcılık yapılmıyor mu?

Sizi ne kadar rahatsız ediyor veya ediyor mu bilemem ama tüyler konusunda kadınların bu kadar üstüne gelinmesi normal bir zihniyet değil. Tüy diyince aklınıza tam olarak bir şey gelmesi bile tuhaf değil mi? Tüy yani. Tüy. Kol tüyü, bacak tüyü, koltuk altı tüyü... Bunların hepsi bir erkekte olunca normal karşılanırken bir kadında minicik kol tüyü görülse bildiğiniz olay çıkıyor.

Tüm vücudu tüylerle kaplı olan erkekler kadınların kollarında tüy görünce "O kol tüyleri ne abi tiksindim ya!" diyorlar.

Ama ben gerçekten anlamıyorum yani bildiğin tüy ya bu. Tüy işte. Nesini bu kadar abartıyorsunuz? Eğer bir taraf almak zorundaysa neden diğer tarafı da buna zorunlu tutmuyorsunuz? Benim kendi görüşüm her iki tarafın da kendi kararı niteliğinde bunu yapmaları. Başkalarının ne düşündüğü için değil. Ben bir kadın olarak bacak, kol, göbek, bel tüylerimle yaşıyorum ve bu insanlar tarafından anormalleştiriliyor. Ancak insanlar da biyolojik olarak bir hayvan türü, bunun farkındayız değil mi?

Doğal olarak hepimizin tüyleri var. Lütfen bunu ayıplaştırmayalım. Toplumumuz için büyük bir adım olur bunun üstesinden gelmek. Okuduğunuz için teşekkürler.

Güncellemeler
+1 yıl
oha ben bayağı nefret kusmuşum apwmxjwpxke sorudan sapmışım resmen lütfen başlığa sadık kalın
Sizce tüyler alınmalı mı alınmamalı mı? Bence hiçbir sorun yok, isteyen istediğini yapabilmeli. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?