Doktor ile tartıştık vurdum burnu kırıldı yüzü morardı tutukladım 1 gün karakolda kaldım ertesi gün savcılık çağırdı polisler adliyeye götürdü beni savcıya durumu anlattım savcı kovuşturmaya yer yok kararı verdi ve savcının kararı ile beni serbest bıraktılar ifade verdiğim savcı beni haklı buldu doktor gidip farklı savcıya şikayet etmiş savcı hiç savunmamı almadan dava açmış hakkımda 6 ay dan 2 yıla kadar hapis cezası ile yargılama yapılacakmış ceza daha çok artar mı kaçıp gitmeli miyim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şu zamanda bunu yapıp kodese düşürmeden bırakmazlar koçum adamlar kari koca arasına bile girdiler
Kimseye durduk yere vurmam vurmamak için kendimi zor tuttum olmadı vurduk gerçekten vursaydım sakat kalmıştı vucunda kalıcı hasar olurdu sabıkam yok açılan ceza davasına uyaptan baktım 6 aydan 2 yıla kadar hapsi ceza veren mahkeme de açılmış bir avukata sordum sabıkam olup olmadığını sordu olmadığını söyledim hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı ya da para cezası verileceğini söyledi avukata güvenmediğim için soruyorum doktor olduğu için onun tarafını tutabilirler en fazla verilecek ceza 2 yıl gözüküyor daha çok yükselmez dimi ben ceza alırsam Tetkikçi tutup o doktorun anasını bile ağlatırım
Doktorun burnu kirilsaydi haberlerde olurdun seni nasıl bıraktılar nasıl kovuşturma yoktur dediler imkansız bişey haklida olsan yaralama var hemde kasten yaralama katalog suç bu ve en kotu ihtimalle adlı kontrol verirlerdi tehdit ve hakaretide yanına yapistirirlardi sonra düşerdi tabi bana hikaye gibi geldi gercekse5 ceza alirsin üstüne para cezası ertelenir
Olay özel hastane de oldu doktor yüzünde yüz suçlu olduğu için vurdum ben onlara para verdim tedavi için daha öncesinden hastane ile konuştum biz karışmıyoruz sizinle doktor arasında ne yapıyorsanız yapın dediler ben de gittim konuştum kavga oldu gerçek olmasa niye karakolda kalayım savcı niye beni çağırsın neyse onu anlattım savcıya ifade verdim savcı sakın bir daha doktora karışma dedi ve kovuşturma yer yok kararı verdi illaki savcının verdiği kovuşturmaya yer yok kararı fotoğrafını mı atayım dava açılınca baktım farklı bir savcı tarafından açılmış
Kamu davası
Zaten kamu davası açıldı 12 asliye ceza mahkemesi de açıldı hakim savunma istiyor pazartesi günü gidip savunma vereceğim
Bişey olmaz hapis ve para cezası 5 yıl ertelenir bidaha başka bir suça karisirsan oda patlar üstüne tekerrür maddeside koyuyorlar
Denetimli serbestlik alitsin ya da hagb kararı verilir.
Arkadaş insan bir cağırır der neden vurdun savunma ister direk dava açılmaması gerekir bide savunma vermişim gibi göstermişler e devlette baktım ama hiç savunma yapmadım ki savcıya
Bir şeyi çok merak ediyorum vurma sebebin nedir doktor ne dedi?
Burun ameliyatı oldum ameliyat başarısız olmuştur ameliyat sonrası hastanede kaldığım odaya gelip ameliyatımın çok iyi geçtiğini ve ameliyat başarılı olduğunu söyledi başarısız olduğu halde bunları Söyledi ve Hiç bir zaman ameliyatımın başarısız olduğunu söylemedi ve ameliyat sonrası burunum dan yeterince nefes alamadığım için sürekli ağızdan nefes almaya başladım çok hasta oldum muyaneler de her seferinde kendisine söyledim geçmediğini daha çok arttığını ama kendisi ilaç yazıp beklememi gerektiğini söyledi ilaçları kullandım bitti sağlık şikayetim geçmedi bir daha kendisine muyane olmaya gittim tekrar söyledim sağlık şikayetlerim eskisinden çok arttığını kendisi bahaneler uydurup ilaç yazıp beni Başından Savmaya Çalıştı buda yetmedi ben ameliyatta gerekeni yaptığını söyledi yalan söyleyip alerjiniz var dedi alerji tetiklemiş benlik bir durum yok dedi ben de alerji doktoruna gittim alerjim olmadığını söyledi farklı bir Doktora gittim ameliyat başarısız olmuştur dedi ben de kendisine gidip ameliyat başarısız olmuş dedim kendisine başarısız olmuş niye söylemedin dedim tartışma oldu üste çıkmaya kalktı çıkın odamdan gidin vs şeyler söyledi ben de sinirlenip burnuna yumruk attım burnu kırıldı kan geldi yüzüne vurdum yüzünde morarma oldu başını alıp masaya vurdum güvenlik ve polis geldi
Geçmiş olsun. Keşke şiddet yoluyla bunu halletmeseydiniz. Hukuki süreçlere başvursaydınız.
@Gül-iahsen adalet mi var hukuk diyorsunuz kimse bişey yapmıyor şerefsi1zlere şikayet etmedim mi sanıyorsunuz tak hak tanıdılar o da tazminat davası
Şimdi ne yapacaksınız
@Gül-iahsen hakim benden savunma istiyor pazartesi günü savunma mı yapacağım neden vurduğumu anlatacağım ameliyatımı kasıtlı olarak başarısız yaptığına dair elimde kanıt var ameliyatın başarısız olduğuna dair ameliyat öncesi ve Ameliyat sonrası tomografi raporu var ve ameliyatta yapmaması gerekeni yaptığına dair tomografi raporunda belli zaten kanıtlarımı sunup herangi bir ceza verilmemesini talep edeceğim şikayetini kabul etmemesini isteyeceğim kabul edilirse maddi ve manevi tazminat davası açacağım kendisine vurduğum için kazanma oranım düşük ama ben yinede açacağım çünkü tüketici mahkemesi olduğu için dava masrafı olmuyor ve tazminat miktarına göre harç ücreti çıkıyor normal de davalar da ama bu hizmetin ayıplı olduğu için harç ücretinden de muafım
Niye vurdunuz?
Burun ameliyatı oldum ameliyat başarısız olmuştur ameliyat sonrası hastanede kaldığım odaya gelip ameliyatımın çok iyi geçtiğini ve ameliyat başarılı olduğunu söyledi başarısız olduğu halde bunları Söyledi ve Hiç bir zaman ameliyatımın başarısız olduğunu söylemedi ve ameliyat sonrası burunum dan yeterince nefes alamadığım için sürekli ağızdan nefes almaya başladım çok hasta oldum muyaneler de her seferinde kendisine söyledim geçmediğini daha çok arttığını ama kendisi ilaç yazıp beklememi gerektiğini söyledi ilaçları kullandım bitti sağlık şikayetim geçmedi bir daha kendisine muyane olmaya gittim tekrar söyledim sağlık şikayetlerim eskisinden çok arttığını kendisi bahaneler uydurup ilaç yazıp beni Başından Savmaya Çalıştı buda yetmedi ben ameliyatta gerekeni yaptığını söyledi yalan söyleyip alerjiniz var dedi alerji tetiklemiş benlik bir durum yok dedi ben de alerji doktoruna gittim alerjim olmadığını söyledi farklı bir Doktora gittim ameliyat başarısız olmuştur dedi ben de kendisine gidip ameliyat başarısız olmuş dedim kendisine başarısız olmuş niye söylemedin dedim tartışma oldu üste çıkmaya kalktı çıkın odamdan gidin vs şeyler söyledi ben de sinirlenip burnuna yumruk attım burnu kırıldı kan geldi yüzüne vurdum yüzünde morarma oldu başını alıp masaya vurdum güvenlik ve polis geldi