merhaba iyi geceler. ne zaman dısarıya cıksam erkekler öküz gibi bakıyor afedersiniz hiç rahat davranamıyorum bakışlardan hatta paranoyk oldum okadar satavatlıda giyinmiyorum ama neden bakıyorlar bu kadar?
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Öküz gibi ha.. soytariya benzettikleri icin bakacak halleri yok.. begendikleri icin bakiyorlar.. erkekler yaradilis icabi bakar guzel bir kadina.. öküz diyenler de patlasın.. sizlerin yuzundrn, begendigimiz bir kizin gozlerine bakmaktan korkar hale geldik.. okuz yaftasi yiyecegiz diye... senin burnunu cok havaya kaldirmislar belli oldu.. acayip kıl oldum.. bu yuzden , artik guzel bir kiZ girdugumde inadina bakmaz hale geldim.. neden, soyle bir baksan , bu öküz de bakti olacak.. ;) kibirli ve simariksin kabul et.. :)) öküz falan degiliz biz.. sensin öküs :/
03 Yorumla
Soran+1 yılbazı erkekler öküz gibi bakıyor rahatsiz edecek sekilde evet kibirliyim dogru ama sımarık degilim
- +1 yıl
Kibirli ya da simarik ol, olma.. ama bir seyi atlama.. bu dunya batana dek , erkekler , begendikleri kizlara bakacak.. bu okuzluk dedigin bakma meselesinin ispatlanmis bir fizyolojik sebebi de var ama , hipotalamus bezi makalesi yazmaya da gerek yok.. ne mutlu sana , karsi cinsin ilgisini ceken bir kizsan.. burada her gun , cirkinim hicbir erkek bana bakmiyor diye aglayan kizlar , konular aciyor bununla ilgili.. o yuzden buna sukretmen daha bir şık olur sanki.. ve unutma ki , erkeklerin kizlara karsu bu derece ileri bir gorsel ilgi ve heyecani olmasa , insan nesli tukenirdi... bu , yaradilis... nazar degiyor dersen de bir boncuk alalim sana , anlasalim :)) guzellik kibirinden hoslanmam ama durustce kabul etmen guzeldi..
Soran+1 yıltm sen haklısn
En İyi Cevaplar
erkekler kızlara bakmayı severler size gore cok normal giyiniyor olabılırsınız bir tayt giyseniz bile kıvrımlarınız onu cezbedebilir buna yapacak birseyiniz yok malesef :/
30 Yorumla
nakılır ama böyle anlattığın şekilde bir garip? ya çok dikkat çekibi şekilde çok güzelsin.. ya da nebileyim ? mesela çok şişman falanda olursan öyle bakar millet? :)
14 Yorumla
Soran+1 yılbir erkege sordum çok güzelsin dikkat cekici bir kızsın dedi
Soran+1 yılbiraz uzun
+1 yılboyun posun ve endamın yerinde herhalde millet ağzını ayırıp bakar. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılahahahaha :D
- +1 yıl
:))
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
85Cevap
demekki güzelsin. rahatsız olacak birşey yok. bundan sonra erkekler hep sana böyle bakacak. tadını çıkar ;)
112 Yorumla
Soran+1 yıltamam cıkaracagım tadını :D saol :D
Soran+1 yılbilmem öylemiyim :D yaşım 22
Soran+1 yılhahahaha aynennn
Soran+1 yılhahaha evet
Soran+1 yılgöstereyim kendimi :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılDe yürü git ya, erkekler bakıyorlarmışda, hemde öküz gibiymişlerde. Öküz sensin baktırma kendine ozaman. Şunuda bil onlar sadece bakmıyor, akıllarından geçeni bilsen, dışarı bile çıkamazsın. Sen onların baktığını nerden biliyorsun, hadi bakalım cevapla. Dur söyleyeyim, o öküzlerede sen inek gibimi bakıyorsunda baktıklarını görüyorsun? Sen niye bakıyorsun kızım? Aklını başına al milletinde vaktini alma. hadi naş naş.
20 YorumlaGüzele bakmak sevap diyorlar yaa. Hayırsever insanlar sevap peşinde koşuyor. Hele biraz da frikik ver bak o zaman sen
18 Yorumla
Soran+1 yıl:D güzel oldugum için mi
Soran+1 yılyokya aksine bakmasınlar die tipsiz giyinirim illakı bakarlarr
Soran+1 yılyokya boyum posumda iyi degil
Soran+1 yılne mesela
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAbi tesetturluye bile bakiyolar. O bakanlara soyle bir cakasim geliyor. cunku cok sinir oluyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yıl:(:((:
- +1 yıl
.. uzulcej bisey yok ters ters bak..
- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu toplumla alakalı senin suçun değil şimdi sen onlara göre kendinin değişremezsin onlarda bakmaktan vazgeçmezler
20 Yorumla
+1 yılacaba sora bilirmiyim erkek lerin sana baktıgını nasıl anlıyorsun ,, demekkı sende erkeklere bakıyorsun ve göz göze gelıyorsun ,, sen baktıgın için bakıyor ola bılırlermı?
04 Yorumla
Soran+1 yılben bakmıyorum baktıkları okadar cok belli oluyor kii bakmadıgım halde hisediyorum laf atmasından yanıma gelmesinden ben bakmadıgım halde bakmaya devam etmesinden vs
- +1 yıl
ya laf atmaları yanına gelmeleri tuaf ,, ama bakmalrını görmen lazım bunun içinde bakman lazım ,, yaşadıgın yer ufak bir yermı senden başka gezen yok mu bir senmı gezıyon anlamadımkı,, yanlış yerdemı gezıyon
Soran+1 yılyaşadıgım yer küçük
- +1 yıl
o zaman normel
+1 yılYa toplum fobisi vardir herkes sana bakiyo saniyosundur ya da cok cirkinsindir boyle kiz mi olur diye bakiyolardir
32 Yorumla
Soran+1 yılkaybol kıskanlıga gerek yok yorumuna hiç gerek yok
- +1 yıl
Niye bunu kaldiramiyosun ? Gizli bir kullaniciyi mi kiskancam guldurdun :))
guzelsn demekki ben yolda gordugum bir kizin gozlerine gostere gostere bakarim bazen eli ayagi birbirine dolasanlar bile oluyor
15 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D
Soran+1 yılasla!!! yapmam ölecegiz birgün
türk ve ortadoğulu kadınların böyle paranoyası vardır..
20 Yorumla
+1 yılErkekler her zaman güzel olduğu için bakmaz kadına, tipsiz, üzerinde mallık olan kötü giyinen kadınlara da tiksinme duygusuyla bakarlar yani boş boş. bence sendeki durum bu
51 YorumlaBnce güzelsin denmesi icin sordun bu soruyu yaniliyo olabilirm tahmin sdc
23 Yorumla
Soran+1 yılyok valla ondan degil herkes bakıyorrr sadece erkeklr degl :S
Soran+1 yılevetya :(
+1 yılÇevremde hep aenn gibi arkadaşlarım oldu ayyy şu oğlan bize bakmıştı şu kafede anlamadığım tek bakılan onlar mı bide sende bakıyorsun ki görüyorsun hayır umursama salla geç ya.. herkes herkese bakar ne diyelim şimdi çok güzelsndir mi diyelim.
10 YorumlaDemek cok guzelsin. :) bizim erkekler cok gormemis kac yasina gelmelerine ragmen bir kızın elini tutmamislar.. bunlarin eksikliginden kaynaklanıyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzelsen ve tatlıysan kendine baktıracak olumlu tarafından dolayı bakılıyorsan yerinde olmayı isterdim
10 YorumlaGiyiyorsun 3 santim etek...
Sonra :Orkoklar Çok Obazo...75 Yorumla
Soran+1 yılgiyerimm :D
Soran+1 yılya sorun giymedigim halde bakması
Soran+1 yılerkek arkadasımın yanında cok sıkıntı oluyo bakmaları hadi neyse peşime takılıyorlar kavga cıkıyor :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni sorunu yasiyorum ve bende cok acik giyinmem anlam veremiyorum
10 Yorumlabakımlı bir bayan olduğunuzu, ve güzel giyindiğinizi de düşünecek olursak, gayet doğal...
Bence bu durumdan memnun olmalısınız. Çünkü o insanlar için önemlisiniz :D10 Yorumlaya sen çok güzelsin ya da bir tek kız sen varsın o civarda :) ya da onlar aşırı abaza
10 Yorumla
+1 yılBakmak var bakmak var.. Bakmak ile görmek arasında kocaman bir fark var.
00 Yorumlabazı erkeklerde şöyle bir anlayış vardır kalbi atsın yeter... yani amuda kalkma meselesi :)))
00 Yorumla
+1 yılBakmasalarda erkekler beni beğenmiyor diye konu açarsınız.
10 Yorumlaorusbu gıbı gıyıp gotunu başını açıp gezıyosan ondan ökuz gibi değil azgın boğa gibi bakarlar şuna bir atlasam babında yanlış anlama yanı
02 Yorumla
Soran+1 yılya acık giyinmiyorum orosbuda degilim öyle olsam yazmam buraya derdimi
Giydigin etek kaç cm :) bazı kızlar tayt giyiyor giydikleri tayt araya kaçıyor onlarda sen gibi erkekler neden bakıyor diyor. :D Çok mu salaksiniz çözemedim
10 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim sevgili din kardeşim... Seni görmeden buna ne dememizi bekliyosun?
10 Yorumla
+1 yılMillet ne gormus ne yasamis goren yasayan insan bakmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
- +1 yıl
hic bukadar bos bir yanit almamistim
Soran+1 yılsenin yorumunda boş
- +1 yıl
Bu benim gorusum ve ciddi olarak verdigim bir cevapti aradigim cevap bu degilmis
https://inciswf.com/1297463363.swf yav he he
10 Yorumla
+1 yılGüzele bakmak sevaptır derler, demek ki etrafındaki erkekler baya günahkar ondan bakıyor olabilirler;)
00 Yorumla
+1 yılSevaplarina sevap katmak için bakiyordur ya da iiyyyy bu nasil cirkinnnn bir kiz böyle deyip bakiyorlardir ;-D
10 Yorumla
+1 yılBu aralar banada öyle bakiyolar acayip rahatsız oluyorum
10 Yorumla
+1 yılYa cok güzelsin ya da cok tatli, veya her ikisi :)
12 Yorumla
Soran+1 yılikiside var:D
- +1 yıl
Senin adina sevindim :D hep Boyle kal.
Kızlarda bana bakıyor ne olucak ego tavan yaptı sıkıldım artık bakıyorsanız gelin konuşun yanında erkek olan kızlarda bakıyor yalan söylemiyorum.
00 YorumlaYa Birak simdi ayak yapamyi seninde hoşuna gidiyo simdi çakal:)
03 Yorumla
Soran+1 yılhoşuma gitmiyo begenmediklerimin bakması
Soran+1 yılevet :D
+1 yılgiyinişini görmem lazım anca o zaman karar veririm neden neden degil, eğer giyinişinde bişey yoksa o zaman güzelsindir:) ya da her ikisi de
03 Yorumla
Soran+1 yılya baksana sana kamerada göstereyim sokak ki halimi
- +1 yıl
ha ha fotograf at yeter:) kamera ne
- +1 yıl
hadi be atıyon mu ya da kamera da olur fark etmez:) beybi
He ya bastan asagi suzuyolar hic hos değil :(
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D
Belkide cok guzelsiniz bilmiyoruz ama belkide vucudunuz dikkat cekicidir belkide biraz acik giyiniyoruz bizim millette cok actir kadin konusunda yapacak hic bir sey yok hayata devam diyorum
00 YorumlaEgo değil ise kesin tren görmüşlerdir onun etkisi olabilirmi
00 YorumlaOnlarin sana baktigini goruyosan sende onlara bakiyosundur kankiiii sjsjdkkdkdkdkd :D
11 YorumlaAbazalıktan Olabilirmi ya da Albenili bir kızsın :)
00 Yorumla
+1 yılGiyinmekle alakası yok , zihniyet. Kapalısınada açığınada bakıyor.
00 Yorumla
+1 yılBakmamak lazım açıp gosterse bile var mı babayiğit oyle
00 Yorumla
+1 yılneden uyumuyorz dıye bu saatlrde hp düşünüyorm cidden.))
13 Yorumla- +1 yıl
Sonuc? :D
- +1 yıl
@Lala-Sanane sonuç sıfir ben şok.))
- +1 yıl
:))
baksak bır dert bakmasak bır dert bızde şaşırdık ne yapıcamızı ya toplanın karar verınde bızde onu yapalım bır zahmet
00 YorumlaSana öyle geliyordur. Mutlaka baktıracak jest ya da mimiklerin vardır. Ayrıca bütün erkekleri "öküz gibi" diye genellemen doğru değil!
00 Yorumlagüzele bakmak sevap değildir *
güzel bakmak sevaptır10 YorumlaCem yilmazin dedigi gibi erkekler vucudunda bir deliyle yasiyor.
10 YorumlaErkektir bakar 80 yasında bile uslanmıyolar biz kapri giyince bize bile bakıyolar o kadaar yani
20 Yorumla
+1 yılbir erkeklerin kafasina uzay mekigi dussun dd sizde kurtulun bizde:))
00 Yorumla
+1 yılBakmazlarsada psikolojinin bozulur niye bakmiyorlar cirkinmiyim diye...
11 Yorumla- +1 yıl
Öküz gibi bakiyorlar derken hangi öküz becerse diyede dusunuyon mu
sevinmen gerekirken anlmadim seni gercekten acikta giymiyon diyorsun demekki cok guzelsin ondan bakiyolar guzele bakmak sevaptir unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sizin orda cok abaza vardir ya da cok mu makyaj yapion, acik mi giyinirsn?
11 Yorumla
Soran+1 yılevet çok abazalı bir memleketteyim açık giyinmiyrm
demekki çekicisinde ondan bakıyorlar yapacak fazla bişey yok
00 Yorumla
+1 yılSeksisindir dayanamıyor bakıyorlardır, senle olmak istiyolardır, hayallerini süslüyosundur...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana öyle geliyordur ya da sinekler hep arkanda geziyordur altına zıçmışsın ya ondandır
28 Yorumla
Soran+1 yılbu nasıl bir yorum ya mal
Cevap sahibi+1 yılnie zoruna mı gitti çok mu güzelsin seksisin dememi bekliyosun? dost acı söyler kanka... çok çirkinsin bir sevgilin bile yok evde kalacaksın
Soran+1 yıltabiki güzel diyeceksin tipsiz
Soran+1 yıl:D:D
Soran+1 yılyorum yazmayı bilmiyor bide yazıyor gerizekalı
Cevap sahibi+1 yılbir aynaya bakıversene kıllı bodur
Gosterirsen bakarlar gostermesiğin şeye mi bakacaklar
00 Yorumlabaktıkları zmaanki üzerinde ne giysisi varsa bir resmini koy yorum yapalım
00 Yorumla
+1 yılbir foto at gunluk hayatta nasil giyindigine dair ozaman biseyler soyleriz
00 YorumlaBazıları güzel olduğun için bakar
Bazıları abaza olduğu için😁00 Yorumlahaklısın güzele bakmak sevaptir
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bakmak sevaptır onun aslı ;)
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iriysen tüm manzarayı kapatıyorsundur.
31 Yorumla
Soran+1 yılçok komıksın
+1 yılBakmasada baktı derler
Derleeer, derler.11 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası