İnsan 3 kere doğarmış:
İlki annesinden,
İkincisi 18 yaşında tercihlerinden,
Üçüncüsü ise 40 yaşında hatalarından sonra...

Siz ne düşünüyorsunuz?
İnsan 3 kere doğarmış:
İlki annesinden,
İkincisi 18 yaşında tercihlerinden,
Üçüncüsü ise 40 yaşında hatalarından sonra...

Siz ne düşünüyorsunuz?
Anneme hep kızardım ben. Böyle manyak bir adamla birlikte olduğunun bilincinde olduğun halde neden beni doğdun diye. Yani biri tamam ikisi tamam ücü tamam. Neden beni böyle bir manyagın oğlu olmak zorunda bıraktın diye çok kızardım.
18 yaşimda hayatımın en lanet yıllarını yasıyordum.
Hayata tutunabilmek için başka bir manyağin emri altındaydım.
Ve evet şu an 40 yaşındayım. Profildeki yaş doğru değil. Doğdum mu bilmiyorum.
Bana hiç öyle gelmiyor.
Her şeyim var.
Bir erkeğin sahip olmak istediği hemen hemen her şeye sahibim ama sahip olduğum hiçbir seyden zerre keyif almıyorum.
Ne ölene üzülebiliyorum ne dogana sevinebiliyorum. Robota döndüm resmen. 1. Derece yakınlarım öldüğünde morg kapısinda beklerken gidip lavaboda gözlerimi tukuruğümle ıslattigim çok oldu ayıp olmasın ve gözü dolmus ağlamis rolu için.
Bu durumda 40 ta ölüyorum mu doğuyorum mu anlam veremedim.
Bazı yaş kriterleri var. 18 de bir şey değişmiyor bence insan hala çocuk aklı ile devam ediyor. Bence Temel şeyler neredeyse tüm düşünceler 25 den sonra değişiyor bir de 35 varmış bakalım daha yaşamadık belki daha sabırlı oluruz :)) Insan ne zaman tekrar doğar hiç hesapta yokken Kaybettim dediği ilk şansını ne zaman tekrar bulduysa.
Bana göre çok doğru ve çok yerinde bir açıklama ben buna bir de kendim bir madde eklemek istiyorum Eğer hayatında gerçek anlamda doğru insan ile karşılaşıyorsun o zaman tekrar doğmuş olursun
Cevap
4Cevap
Sanmıyorum insan bir kez doğar bir çok kez değişir ama insan 2 kez ölür. bir kalbi durduğunda iki ismini bilen son kişi öldüğünde
Insan 3 dogumu benim icin.
1. Inanc'a dogmaktir.
2. Ilme dogmak.
3. Helal'ine dogmaktir.
ASO 40 olmadım henüz ama bu gidişle olamayacam da
1. den sonrası ölüm oluyor doğum değil.
Erken yaş da ölenler?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?