Aile & Toplum Hiç daha önce dört yonca 🍀 buldunuz mu? Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Dört yonca da değil “beş yonca” buldum🤩😃 Güncellemeler+1 yıl Gününüz mutlu 🙂, şanslı 🍀 ve huzurlu 😇 geçsin…✌🏻 Hiç daha önce dört yonca 🍀 buldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mutasyon geçirmiş bu assdff yoo bulmadım bende şans sıfır 😢 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Bir gün sende o şansı yakalarsın umarım ✌🏻 Yorumla Coffein +1 yıl Ben bunu bulana kadar oooo ayağımın altında dursa ben görmem 😂 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 🤷🏻 Yorumla
Ñumbness Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl evde 5 tane vardı yıllar önce 6lı - 5li- 4lü :D 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Çok iyi ya, süper👍🏻✌🏻 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Buldum ne işe yarayacaksa 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Neden aradın? buldun o zaman, inançlı olmasın… Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Isbackafr0 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Jddjdjd fotoshop sandim 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 🙂 değil, gerçek✌🏻 Yorumla
buralaryalannnnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yok illa dört olacak :d Bulmuştum küçükken :) 1 2 Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl 🙂 Yorumla buralaryalannnnnn +1 yıl :) Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Bulmadım 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Bulmadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mutasyon geçirmiş bu assdff yoo bulmadım bende şans sıfır 😢
Bir gün sende o şansı yakalarsın umarım ✌🏻
Ben bunu bulana kadar oooo ayağımın altında dursa ben görmem 😂
🤷🏻
evde 5 tane vardı yıllar önce 6lı - 5li- 4lü :D
Çok iyi ya, süper👍🏻✌🏻
Buldum ne işe yarayacaksa
Neden aradın? buldun o zaman, inançlı olmasın…
Evet
Jddjdjd fotoshop sandim
🙂 değil, gerçek✌🏻
Yok illa dört olacak :d
Bulmuştum küçükken :)
🙂
:)
Hayır bulmadım
Bulmadım
Evet yonca sürüsü vardı
Yok maalesef
Bulmadım