demin dul bi bayanım sorusunu okudum onu geçiriyodum aklımdan yaşı dul olmak için fazla gençti acaba genç mi takılıyo yoksa trol mü diye düşünüyordummm
uzun süredir sıcaktaysan termal stresten ötürü daha sıcak hissedebilirsin. çünkü 25 derecenin altındayken hissedilen sıcaklık ile gerçek sıcaklık arasında önemsiz bir fark olur
İş için, olumlu dönüş oldu ama haber bekliyorum başlamak için. Başka sebeplerden ötürü de vaktim yok olmayacaksa ona göre yol izlicem ama zenginin keyfini bekliyoruz.
bu konuda bir taktiğim var iş görüşmelerinde hep başka şirketlerle de görüştüğümü söylüyorum. hem maddi konuda hem de zaman konusunda çok faydalı oluyor. her seferinde en kısa zamanda işe başla dönüşü aldım bunu kullanalı. bunlar da seni çok bekletirse sal gitsin başka yerlerle görüşürsün
ben zamanında çilek mobilya ile görüşmüştüm bana 6 ay sonra dönüş yaptılar :D çoktan başka bir şehirde başka işlere yelken açmıştım. bu aramayanlar hangi sektördeler sorabilir miyim
çilek mobilya bursa inegölde ya. uzaktan çalışma imkanın olacaksa sen de kısmen rahat olursun :D ben insan iletişimi az olur diyerekten bu sektörü düşündüm. günde 4 saat telefonda geçiyor
veterinere de yok kedim uyuyamadı yok tuvalete gitmedi yok su içmedi diye çok çatlak kadın geliyor. bu düşüncene karşı öneri olarak dijital ressamlığı sunuyorum. ben çizerim beğenirse alır beğenmezse yapacak bir şey yok. umut ediyorum ki insanlarla konuşmam gerekmez :/
@pandоrasbοх Özgün takılacaksan dediğin olur ama bir yere bağlı çalışacaksan insanlar peşini bırakmaz 😁 Güzel fikirmiş bu arada umarım gerçekleştirirsin. Sevdiğin işi yap çünkü insanlardan kurtuluş yok
ne olursa olsun bırakmıyorlar ya. ben üründe bir sorun çıkınca hem tam iade yapıyorum hem de ürünü geri istemiyorum. ya da bir tane daha yolluyorum. kadınlar yine de benimle kavga etmeye geliyorlar yaaa gece gece depresyona girdim tortilla hanım
@pandоrasbοх Kadınlar haklıdır deyip uzak dur haklı sansınlar kendilerini 😂 Birde soruyu soranda şimdi sinirlenip gelebilir çok rahatsız ettik gece gece kızdırmayalım. Teşekkürler tekrar☺☺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şarkı dinlemek geçiyordu
demin dul bi bayanım sorusunu okudum onu geçiriyodum aklımdan yaşı dul olmak için fazla gençti acaba genç mi takılıyo yoksa trol mü diye düşünüyordummm
21 derece olamaz ya bana 27-28 gibi geliyor.
uzun süredir sıcaktaysan termal stresten ötürü daha sıcak hissedebilirsin. çünkü 25 derecenin altındayken hissedilen sıcaklık ile gerçek sıcaklık arasında önemsiz bir fark olur
Termal değil, hayat stresi. Nasıl olacak, arayacaklar mı, ne zaman olacak, nasıl yetişecek derken 40 derece oldu şimdi jdjdjjasd
aramalarını beklememek en mantıklısı yoksa o stres çekilmez. ney yetişecek peki:)
İş için, olumlu dönüş oldu ama haber bekliyorum başlamak için. Başka sebeplerden ötürü de vaktim yok olmayacaksa ona göre yol izlicem ama zenginin keyfini bekliyoruz.
bu konuda bir taktiğim var iş görüşmelerinde hep başka şirketlerle de görüştüğümü söylüyorum. hem maddi konuda hem de zaman konusunda çok faydalı oluyor. her seferinde en kısa zamanda işe başla dönüşü aldım bunu kullanalı.
bunlar da seni çok bekletirse sal gitsin başka yerlerle görüşürsün
@pandоrasbοх yaptım onu ona rağmen böyle. Başka yerde bakıyorum bir yandan inşallah bakalım. Teşekkürler tavsiye için
ben zamanında çilek mobilya ile görüşmüştüm bana 6 ay sonra dönüş yaptılar :D çoktan başka bir şehirde başka işlere yelken açmıştım. bu aramayanlar hangi sektördeler sorabilir miyim
@pandоrasbοх E-ticaret. Seninkide vahimmiş. Öyle bir markaya böyle bir yaklaşım yakışmıyor.
iyi bir firma sayılmaz ve zaten bursada. bende şu an e-ticaretteyim. e-ticaretçiler gevşek olur biraz :D
@pandоrasbοх Bursa değil İstanbul ama ona hemfikiriz şu an biraz rahat olduklarına ikna oldum 😂
çilek mobilya bursa inegölde ya. uzaktan çalışma imkanın olacaksa sen de kısmen rahat olursun :D ben insan iletişimi az olur diyerekten bu sektörü düşündüm. günde 4 saat telefonda geçiyor
@pandоrasbοх ahahahaha güzel bir ironi olmuş sana 😂
maalesef ama ekmek parası naparsın :D zaten satıp başka işler düşünüyorum. gerçekten insanlarla minimum etkileşimde olduğum bir iş yapacağım
@pandоrasbοх yok ki öyle bir iş. Bir veterinerlik var başka da yok diye düşünüyorum😂
veterinere de yok kedim uyuyamadı yok tuvalete gitmedi yok su içmedi diye çok çatlak kadın geliyor. bu düşüncene karşı öneri olarak dijital ressamlığı sunuyorum. ben çizerim beğenirse alır beğenmezse yapacak bir şey yok. umut ediyorum ki insanlarla konuşmam gerekmez :/
@pandоrasbοх Özgün takılacaksan dediğin olur ama bir yere bağlı çalışacaksan insanlar peşini bırakmaz 😁 Güzel fikirmiş bu arada umarım gerçekleştirirsin. Sevdiğin işi yap çünkü insanlardan kurtuluş yok
ne olursa olsun bırakmıyorlar ya. ben üründe bir sorun çıkınca hem tam iade yapıyorum hem de ürünü geri istemiyorum. ya da bir tane daha yolluyorum. kadınlar yine de benimle kavga etmeye geliyorlar yaaa gece gece depresyona girdim tortilla hanım
@pandоrasbοх Kadınlar haklıdır deyip uzak dur haklı sansınlar kendilerini 😂 Birde soruyu soranda şimdi sinirlenip gelebilir çok rahatsız ettik gece gece kızdırmayalım. Teşekkürler tekrar☺☺
haklısın teşekkür ederim tortilla sohbet için iyi geceler:)
Amele geliyor aklıma
Ayrıntı sağolsun
Dimi yani öyle bir iş ki bu iş sabahlar olmasın diyon
Boş yapma lütfen
Boş yaptırma sende
Ayh canım
Canım kelimesini kullanma sevmiyorum
💋💋
😘😘😘
Ne cevap versem bu soruya diye düşündüm
Yine rahat yok bize hiç
Acaba guzel mi