Aile & Toplum İyi Akşamlar KS, nasılsınız napıyorsunuz🤓? dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Canim dizim final yapıyor 🤧💜Aşkı memnu yu bekliyorumm shhxbx🥺🖤 İyi Akşamlar KS, nasılsınız napıyorsunuz🤓? Cevapla Dizi Soruları Aşk Soruları Final Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Kahve içiyorum 1 0 Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl iyi akşamlar. ✨iyiyim çok şükür, sevdiklerim ile vakit geçiriyorum.sen nasılsın, ne yapıyorsun? 1 5 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Ben de ( dün için) iyiydim sbbxbxTeşekkür ederim 🌸 Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl rica ederim umarım her gün iyi olursun 🙂🌻 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl 🖤Sende hep mutlu ol..🌸 Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl İnşaAllah, teşekkürler. 🌺🤍 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Rica ederim💜 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sen bihterden güzelsin başqaaan Anormal bir gün yaşadım sıkıntılıydı 1 2 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl 😅😅 Yorumla AlpayG +1 yıl https://youtu.be/7Bf9gYdJK7k Yorumla
fanatikbucasporl35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl piyanonun başında çaresiz bekliyorum bekliyorum ama çalamayacağım biliyorum.yüreğim diyorki boşuna bekleme 😂 1 0 Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı. Spor salonundayım bacak çalışıyorum set arasında telefonla kaytarıyorum 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben yemek programıni izliyorum 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Final mı yapıyor tühhh 🤦🏻♂️ 1 5 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Yaptı 😏🥺🥺🥺 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Otur ağla 🥹 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl Sende ağla amaa☹ Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Olur 🤪 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl 😢😢😢 Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl neyini bekliyorsun 1 1 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl E izlemek icin Yorumla
aslıı_7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl duy beniyi izlicem ben de yeni bölümü başlayınca 1 0 Yorumla
tospikkim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Kaçta başlıcak 1 1 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl 8 de başladı Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Heyecan dorukta 1 1 Yorumla dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ +1 yıl 🤓🥺 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Çay, rakı, sigara.. Karmakarışık gidiyor.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kahve içiyorum
iyi akşamlar. ✨
iyiyim çok şükür, sevdiklerim ile vakit geçiriyorum.
sen nasılsın, ne yapıyorsun?
Ben de ( dün için) iyiydim sbbxbx
Teşekkür ederim 🌸
rica ederim umarım her gün iyi olursun 🙂🌻
🖤
Sende hep mutlu ol..🌸
İnşaAllah, teşekkürler. 🌺🤍
Rica ederim💜
Sen bihterden güzelsin başqaaan
Anormal bir gün yaşadım sıkıntılıydı
😅😅
https://youtu.be/7Bf9gYdJK7k
piyanonun başında çaresiz bekliyorum bekliyorum ama çalamayacağım biliyorum.
yüreğim diyorki boşuna bekleme 😂
Spor salonundayım bacak çalışıyorum set arasında telefonla kaytarıyorum
Ben yemek programıni izliyorum
Final mı yapıyor tühhh 🤦🏻♂️
Yaptı 😏🥺🥺🥺
Otur ağla 🥹
Sende ağla amaa☹
Olur 🤪
😢😢😢
neyini bekliyorsun
E izlemek icin
duy beniyi izlicem ben de yeni bölümü başlayınca
Rihanna dinliyorum
Kaçta başlıcak
8 de başladı
Heyecan dorukta
🤓🥺
Çay, rakı, sigara.. Karmakarışık gidiyor..
rutinleri yaşıyorum.
Oturuyorum
Yatıyorum
çalşıyore