Ailem.. neyapmaliyim?

Arkadaslar Bisey sorucam..
Evliyim calisiyorum Part time böyle bile zar zor hem eve hem baska seylere yetisiyorum
Aileme yalan söyledim full time calisiyorum diye.. sebebine gelicem..
Öncelikle babami Doktorlara ben götürürüm Hafta da bir Büyük alisverise gidiyoruz her ikinci gün ordayim Evde yardim ediyorum herseyle ilgileniyorum diyebilirim
Yalanimin sebebi Bu.. ailem beni hergün isten Sonra bekliyor saatlerce orada kalmami ev islerini haletmemi vs. Kardesim var 19 yasinda hic bir sorumluluk almiyor Anne baba parasi yiyip duruyor
Simarik alistirdilar erkek diye
Ben icimden geldigi icin aileme yardim ediyorum annemin birseyi yok yani sagligi yerinde ama babam 2 Sene önce kanser atlatti her daim yanindaydim ozamanlar ondan sonra ise basladim mecburen evlendim bir yerde gecinmeye calisiyoruz
Yalan Söyledim full time calisiyorum diye yoksa hergün orada olmami istiyorlar ve ben bunu yapamam omuzlarimda cok yük var hem is ev isi yakinda bebek düsünüyoruz.. esim bana cok yardimci olur hem ev isinde hem ailevi meselerde ama kendisidr cok calisiyor.. ortayi nasil bulucam cok yoruldum Bi yandan ailemin herseyi benden istemesi kardesime sorumluluk vermemeleri..
Babam tansiyon hastasi mesela tansiyonu yüksek oldugu bir gün Ben isten cikmisim Evde yemek yapiyorum esimle kendime Annem beni arayip gel babanla yürüyüse gidin tansiyonu düssün diyor.. evde iki kisi var onlar yapamayip neden beni cagiriyorlar acil durum olsa zaten kosup gidicrgim
Ama bu 2 senedir böyle ve ben cok yoruldum ne yapmaliyim
Haftanin 3-4 günü isten sonra gidiyorum

Ailem.. neyapmaliyim?