Güncellemeler
+1 yıl
Sözde İzmir geri kalmışsın sana diyorum araba kullanan kadınlara mal gibi bakanlar var İzmir'de görmemişler benim geldiğim yer daha küçük ama daha görgülü çok can sıkıcısı insanlara ev sahipliği yapıyorsun yazık.
Yine geldim buraya sözde İzmir ay hiç sevmiyorum yâa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
niye sıkılıyorsunuz ki. birşeyler yazın mesaj atın
Ne bu havalar falan😐 ben buraya can sıkıntısından kurtulmak için gidiyorum. Senin canını sıkacak ne oldu?
Ay yok yok ben almayım benim geldiğim yerde belli daha kırsal olmasına rağmen hiç canım sıkılmıyor orada havasida ciks insan gibi yaşamaya değer
Hee sen İzmir'i dediiin. Ben KS anladım. İzmir'e hiç gitmedim. İstanbul'dan da oldukça bezdim
KS candır can 😅
Hani KS de olmasa izmirin çekilecek yani yok bence ben sevmiyorum ama mecburiyetten
İzmir'in neresi?
Ne foca ne menemen ben bu işe gelemem yıllar önce söylediğim lafın arkasındayım bu demek okuyirki memleketimin gözünü seviyim kültüründen aslankopapmam anladinmi canim benim :)
Mahalle jargonub var senin! Çok mu Erkek arkadaşı var?
Yoo hiç erkek arkadaşım yok ama erkek gibi kızım öyle yetişdim
Mm peki ben de burada yeniyim istersen takip et arkadaş olmak istersen
İzmir candır ama
Belli
Sözde değil her şekilde İzmir orası:D
bırakın küçük enişteyi salıverin gitsin. hanfendi birazdan izmirin yğksek yerine çıkıp dostum değilsin İzmir seni hiç sevmedim diye de bağırır :D
Hahah kadife kaleden
bilmem hiç gitmedim :D
Iyy rüyama gerçek dur bencede gitme şu an oraya uzağim
seks yap ya da seks muhabbeti
Sıkılma sıkılma
İzmir sevilmez mi yaa 🥰
İzmir'de misin
Neresindesin
Sohbet edelim mi
Çokmu canın sıkılıyor
Evet çok can sıkıcı bir yer mal gibi aynı sıcak birde g.. veren yer
o zaman sohbet edicek zaman geçircek birini bul gitsin
Uff yok yok telefondan bir yere kadar yani sözde İzmir duy sesimi geri kalmışsın araç kullanan kadınlara mal gibi bakanlar var benim geldiğim yer daha kırsal sözde ama daha medeniyeti.
Bir iki kişi canını sıktı diye bütün İzmir'e yüklenme mükemmel zaman geçirirsin güzel doğasında
Efendim güzel dogasimi yanıyor yanıyor birde üstüne Hindistanın kabul etmediği absürt tjklu gemisi efendime söyliyim azıcık solu kanser olursun maşallah ha bi bu eksiktiii
olduğun yerden başka bir yer yokmu çok kafaya takma bir çok alternatif bulursun
Yok heryeri aynı işte attan inip eşeğe binmek kolayda eşekten inip ata binmek zor galiba
Çok abartıyorsun o zaman muğlaya doğru git ya da antalya
Niye gidiyormuşum o tarafları midilliye binmeye niyetim yok benim geldiğim yer iyi
Gez dolaş
Güneş çarparsa ne olacak vebalini alacakmısin
Şapka tak
Püüf çok iyi çözum
Güneş kremi sürmek ve ak eglenceye
Başka yere git
Gittim canim memnunum ama burası yine geldim eş durumundan iş dolayısıyla ama bu demek değil hep burada kalicam başka yerde hem işim ciks hem aşım burada kadınlar evde oturuyor be araba kullanan kadınada mal gibi bakıyorlar sözde İzmir
İnsanlarından rahatsızsın
Yok canım herkesten degil mesela bizim oradan degil buradan evet
Nerelisin peki
Eee kültürlü bir yerden asillerden
Gecmis olsun
Izmirin neresi