Ablamla ortak dolaptan satış yapıyoruz öyle çok kazancımız olmadı ama neyse dün ablamın bir pantolonunu sattım özellikle de ablama söyledim şu fiyattan istiyor bırakayım mı diye tamam ver gitsin yeter ki satılsın dedi. Bende kadınla konuştum kadın da ölçülerini istedi ve sonra satın aldı ne zaman kargoya vereceğimi sordu bende yarın vermeye çalışırım dedim. Neyse ablam bugün beni arıyor diyor ki iş yerindeki kadınlar pantolonu beğendi giyecekler olursa satışı iptal et onlar alacak.
Dedim ki bende abla satıcı puanım düşer ayrıca böyle bir şey yapmak ayıp değil mi? Dedim geldi benimle kavga etti. Yok işte kadını koruyormuşum da bilmem neymiş de. Bir dahaki sefere ürünleri onun hesabına koymalıymışım da... Ayrıca dün gece paketlediğim ürünü açmaları denemeleri bile o kadar saçma ki.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kardeşim satmış kusura bakmayın desin geçsin. Söz vermek başka biseye benzemez
Öyle demiyor geliyor benimle kavga ediyor bir de.. ürünleri ben satıyorum kendisi de iş yerine yakın olduğu için kargoya veriyor. Akşamdan paketledim işe götürdü kargo kodu alcaktım o da öğlen kargoya vercekti. Orada iş arkadaşları görüyor ablam da paketi açıp denettiriyor sonra beni arayıp satışı iptal edebilir misin diyor
bi pantol satacaksnzz memmeleti ayağa kaldırdınz
Hahajaja bu yoruma çok güldüm valla sabah sabah sinir oldum keşke iptal etseydim de uğraşmasaydım
Haklisin