Asla odamın kapısı kapalı olmamıştır, giyinirken anca o da bazen olmuyor. Telefonda ses atmaya kalksam hemen gizlice dinlemeye çalışırlar, birini arasam aynı şekil hatta karşıdakinin sesini de duymak isterler. Sırf bunlar yüzünden artık hiçbir şekilde telefonla konuşamaz hale geldim, yalnızken bile biri duyacak gibi hissediyorum. Telefonum takip ediliyormuş gibi hissediyorum, bazı şüphelerim olduğu oluyor hemen telefon sıfırlıyorum. Tüm anılarım gidiyor telaştan yedekleme falan da düşünemiyorum. Birine mesaj yazarken kim olduğunu sorarlar hatta görmek isterler. Karışacaklarını bildiğim için erkek arkadaşımı da söylemedim ama bu şekilde de zor durumda kalıyorum.
Bu benim hayatımı batırıyor kısaca. Nasıl kurtulurum yardım edin 🥺
Bu benim hayatımı batırıyor kısaca. Nasıl kurtulurum yardım edin 🥺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benimde ailesinden herseyini saklayan kizim olsa aynısını yaparim
Ailemden bugüne kadar hiçbir şeyimi saklamadım. Telefonum sürekli kontrol edilirdi, sosyal medya hesaplarım onlarda vardı, konumumu takip ediyorlardı. Ben de görüştürmeyeceklerinden korktuğum için erkek arkadaşımı söylemedim sadece.
Zinanın ihtiyac opusme sevismenin dogal oldu bir zamanda ailenin ne yapmasini bekliyordun
Uzak mesafe ilişkim var. Ayrıca zina yapacak biri değilim, karşımdaki de değil. O konuları evlilik dışında konuşmak da yaşamak da istemiyoruz ikimiz de. Bu yüzden bunun gibi bir düşünce olamaz.
Bu cevabi beklemiyordum duyduma cok sevindim
Sorun su ( bunu ailen bilmiyor )
Hayatinda biri oldunu anlamislar baski yapiyirlar kizlarina zarar gelmesinden korkuyorlar cocuk kim bilmek istiyorlar kizlari onunla ne konuşuyor bilmek istiyorlar
erkek arkadaşımla ilişkimiz 1 yıllık bile değil ama ailemin baskısı çok küçükken başladı. Bu yüzden ilişkime de zarar verecekler diye korkuyorum ve anlatamıyorum.
Yaşınız kac sen ve çocuğun evkenecek yastamisiniz
ben 23 o 26 yaşında
Küçük saniyordum cok guzel cocuk gelsin istesin seni yasiniz uygun birazda nisanliyken tani
Senden bisey isteye bilirmiyim
Soran : tabiki
Kalk bu saate kadar madem uymadin sabah namazini kil dua et hayirlisini iste
Namazdan sonra yapilan dua daha önemli
Hemen nişan kabul eder mi bilemiyorum, yeni tanıdığım biri olmasına rağmen ben onla evlenmek istiyorum aslında ama.
elbette, zaten geç saatlere kadar işim dolayısıyla uyumuyorum. Namaz saati yaklaştığı için de biraz daha uyanık kalıyorum.
Çok teşekür ederim beni çok mutlu ettin son zamanlarda KS de islam dusmanlariyla kuran ı kerim e hakaret edenlerle ugrasiyom
Biraz önce tanisali 1 sene olmadi dedin
Bende en azindan 9 ay olmustur diye evlen dedim
Yeni tanidim diyon
Şahsen evlen dedime pisman oldum yani evli degilim ama evlilik oyle basit bisey degil herseyini bil tani herseyini
Yeni tanıdım derken 2 yıl falan oldu aslında. İlişkimiz 9-10 aylık. Ben onu sevdiğim için onunla evlenmek istiyorum ama o şu an bunun için ne der bilemiyorum.
Islam ile arasi nasil arkadasin?
Söyle yap ailem cok baski yapıyor genc kiz oldum icin de ya konuşamıycaz ya da evkenicez de
2 yillik tanidik 10 aylik ilişki bence olur ya sizden yeterince tanidiysan cok güzel olur hemde
Iyi geceler aksam ise gidecem ben kaçar
teşekkürler görüşler için, yardımcı oldunuz.
Rica ederim ne demek 😊
bağıracaksın sesini çıkaracaksın, benim ailem de öyleydi üstlerine gittim korkunç birisi oldum artık onları ben yönetiyorum (ortada aileyi kırma dökme hakaret şiddet vb. yok)
İçim el vermiyor, anlık yapıyorum bazen sonrasında vicdan azabı çekiyorum :/
teşekkürler görüş için.
ama hayatına karışma boyutuna gelmişler, gerektiği yerde karşındaki ailen bile olsa sesini çıkarmalısın. İnan bana her şey çok daha farklı bir boyuta geliyor
deneyeceğim, teşekkür ederim.