Aile & Toplum Sizce memleketim nere? slaverhan Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tipime bakınca neresi geliyor Güncellemeler+1 yıl Bilin artıkkk çok kastım hadiiiii Güncellemeler+1 yıl Evet uzun uğraşlar sonucu Barış_LonelyForever nereli olduğumu bildi diyarbakır 21 AMED Sizce memleketim nere? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. İstanbul 1 9 Yorumla slaverhan +1 yıl Doğum İstanbul ama köken. Kökeni sordum u Barış_LonelyForever +1 yıl Mersin? slaverhan +1 yıl Abi diğer yorumları incele aklına gelmesi lazım öyle küçük bir şehir değil u Barış_LonelyForever +1 yıl Malatya? niğde slaverhan +1 yıl Malatya yakın u Barış_LonelyForever +1 yıl Adıyaman slaverhan +1 yıl Daha çok yaklaştınız u Barış_LonelyForever +1 yıl Diyarbakır? slaverhan +1 yıl Diyarbakır evet bilmişsin
İsmimimneönemivar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Mmm beyaz ten kara sac.. Yorumları okumasam Ankara derdim skkdd egeli değilsin ama kardenizli olabilirsin sıcak seviyosun denizin yok o zaman karademiz de değil neree adaana mı kskd 0 42 Yorumla slaverhan +1 yıl Adanada deniz var bacım bak biz zabahın köründe kahvaltıda ciğer yeriz baxı Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Gaziantep veya Şanlıurfa? Yorumla slaverhan +1 yıl Yakın onlara Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Lan doru smdkf cografyama tükürim dmdmf ciğer mii sen egeli ya da karadenizli degilsin smdkd ana doğulu musun lan dkdjx gaziantep fiyorum skdkdk Yorumla slaverhan +1 yıl Antepe yakın Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Osmaniyeeee Yorumla slaverhan +1 yıl Üffffffff Yorumla slaverhan +1 yıl Abi bilin artık şunu Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Bildim mi lan dkdkd Yorumla slaverhan +1 yıl Hayır Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl hatay mı? Yorumla slaverhan +1 yıl Hayır uzaklaşıyorsun Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @ismimimneonemivar İsmimimneönemivarBu arada yanlış yere yazmışım kusura bakmayın asdadsf Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl @Barış_LonelyForever maraşlı ya djdjd Yorumla slaverhan +1 yıl Maaşlı değilim nasıl bilemediniz hala Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl bakalım kim bilcek dfsfd Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Adıyaman dkdkf Yorumla slaverhan +1 yıl Sağdan sağdan Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Mardin? Yorumla slaverhan +1 yıl Şuanda psikolojim bozuldu Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Kopya ver dkfjf Yorumla slaverhan +1 yıl Lan ciğer dedik ya Yorumla slaverhan +1 yıl Mardin çok yakın Yorumla slaverhan +1 yıl Doğunun en bilinen şehri Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Diyarbakır yupii Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Batman? şırnak Yorumla slaverhan +1 yıl Değiiiil Yorumla slaverhan +1 yıl Olaylar yaşadık Bi zamanlar Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Van? Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Bitlis Yorumla slaverhan +1 yıl Abi adıyamandan sonraki verdiğinizde örneklerle hedeften uzaklaştınoz Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Hakkari Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl @Barış_LonelyForever Tunceli Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Elazığı Yorumla slaverhan +1 yıl Aşağı inin Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Siirt mi lan skdkf Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @ismimimneonemivar diyarbakır ikimizde bilmişiz :D Yorumla slaverhan +1 yıl Diyarbakırlıyım nasıl aklınıza gelemez Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Lan yazdık saf bebe fkdkf Yorumla slaverhan +1 yıl Göremedim abla özür dilerim Yorumla İsmimimneönemivar +1 yıl Dldkdkdl önemli degil ablacım özür dileme ya eğlendikk Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet eğlenceli oldu sadasd birinciliği paylaşıyoruz sanırım Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bursa veya İzmir. 1 11 Yorumla slaverhan +1 yıl Hayıe Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Sakın Slav ülkelerinden birisi deme. Yorumla slaverhan +1 yıl Yok 81 ilden birisi Yorumla slaverhan +1 yıl Öyle küçük biyerde değil bilinen yer Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Manisa, Gaziantep? Yorumla slaverhan +1 yıl Yaklaştın 2 sinden birine yakın Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Urfa olabilir Antep'e yakın. Yorumla slaverhan +1 yıl Yaklaştın gene Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Maraş Yorumla slaverhan +1 yıl Üffff uzaklaştın Yorumla slaverhan +1 yıl Pes etti artık abimiz Yorumla
MelissaCvezicka Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çanakkale ya da Edirne 1 1 Yorumla slaverhan +1 yıl Haaaaayır Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Angaraa 1 7 Yorumla slaverhan +1 yıl Allah korusun Yorumla khaixx +1 yıl Niye Yorumla slaverhan +1 yıl Sevmem One kız öyle çok soğuk oralar sabahın köründe Ankara ın ayazı titretti beni titretti Yorumla khaixx +1 yıl Sıcak seviyorsan Antalyalı mısın 😄 Yorumla khaixx +1 yıl Evet soğuk olur Ankara baya Yorumla slaverhan +1 yıl Sıcak severiz denizimiz yok ama Yorumla slaverhan +1 yıl Hayatımda bir kere gittim vize almak için konsolosluğa falan dondum Yorumla
Asilus_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Konya gibi 1 3 Yorumla slaverhan +1 yıl Alakam olmaz Yorumla Asilus_ +1 yıl Tipin öyle gösteriyor Yorumla slaverhan +1 yıl Neyim mesela öyle gösteriyor Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Afgan 0 1 Yorumla slaverhan +1 yıl Comik değil Yorumla
Nazayy Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Suriye 0 1 Yorumla slaverhan +1 yıl Ne alaka ayol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İstanbul
Doğum İstanbul ama köken. Kökeni sordum
Mersin?
Abi diğer yorumları incele aklına gelmesi lazım öyle küçük bir şehir değil
Malatya? niğde
Malatya yakın
Adıyaman
Daha çok yaklaştınız
Diyarbakır?
Diyarbakır evet bilmişsin
Mmm beyaz ten kara sac.. Yorumları okumasam Ankara derdim skkdd egeli değilsin ama kardenizli olabilirsin sıcak seviyosun denizin yok o zaman karademiz de değil neree adaana mı kskd
Adanada deniz var bacım bak biz zabahın köründe kahvaltıda ciğer yeriz baxı
Gaziantep veya Şanlıurfa?
Yakın onlara
Lan doru smdkf cografyama tükürim dmdmf ciğer mii sen egeli ya da karadenizli degilsin smdkd ana doğulu musun lan dkdjx gaziantep fiyorum skdkdk
Antepe yakın
Osmaniyeeee
Üffffffff
Abi bilin artık şunu
Bildim mi lan dkdkd
Hayır
hatay mı?
Hayır uzaklaşıyorsun
@ismimimneonemivar İsmimimneönemivarBu arada yanlış yere yazmışım kusura bakmayın asdadsf
@Barış_LonelyForever maraşlı ya djdjd
Maaşlı değilim nasıl bilemediniz hala
bakalım kim bilcek dfsfd
Adıyaman dkdkf
Sağdan sağdan
Mardin?
Şuanda psikolojim bozuldu
Kopya ver dkfjf
Lan ciğer dedik ya
Mardin çok yakın
Doğunun en bilinen şehri
Diyarbakır yupii
Batman? şırnak
Değiiiil
Olaylar yaşadık Bi zamanlar
Van?
Bitlis
Abi adıyamandan sonraki verdiğinizde örneklerle hedeften uzaklaştınoz
Hakkari
@Barış_LonelyForever Tunceli
Elazığı
Aşağı inin
Siirt mi lan skdkf
@ismimimneonemivar diyarbakır ikimizde bilmişiz :D
Diyarbakırlıyım nasıl aklınıza gelemez
Lan yazdık saf bebe fkdkf
Göremedim abla özür dilerim
Dldkdkdl önemli degil ablacım özür dileme ya eğlendikk
Evet eğlenceli oldu sadasd birinciliği paylaşıyoruz sanırım
Bursa veya İzmir.
Hayıe
Sakın Slav ülkelerinden birisi deme.
Yok 81 ilden birisi
Öyle küçük biyerde değil bilinen yer
Manisa, Gaziantep?
Yaklaştın 2 sinden birine yakın
Urfa olabilir Antep'e yakın.
Yaklaştın gene
Maraş
Üffff uzaklaştın
Pes etti artık abimiz
Çanakkale ya da Edirne
Haaaaayır
Angaraa
Allah korusun
Niye
Sevmem One kız öyle çok soğuk oralar sabahın köründe Ankara ın ayazı titretti beni titretti
Sıcak seviyorsan Antalyalı mısın 😄
Evet soğuk olur Ankara baya
Sıcak severiz denizimiz yok ama
Hayatımda bir kere gittim vize almak için konsolosluğa falan dondum
konya
Değil
Konya gibi
Alakam olmaz
Tipin öyle gösteriyor
Neyim mesela öyle gösteriyor
Afgan
Comik değil