Çocuk istismarı değil mi?
çocuk hakki değil mi?
Niye kimse bu istismardan bahsetmiyor?
Çocuk istismarı değil mi?
çocuk hakki değil mi?
Niye kimse bu istismardan bahsetmiyor?
Çok haklısınız. Amerika gibi Amerika'daki hiç sıcak karşılamıyor toplum bu lgbt üyelerinin çocuk edilmesini. O çocuğu sonra okulda alay konusuna çeviriyorlar işte sen böyle bir iğrenç ailenin çocuğusun diye, anan nerede , niye 2 baban var tarzında. O çocuğun yaşadığı travmayı nasıl atlatacak bende merak ediyorum. Allahtan bizim ülkede böyle çiftlere çocuk edinme hakkı verilmiyor, çok şükür
Hayır veriliyor
Cevap
4Cevap
niye herhangi bi aile aldiginda cocuk istismari olmuyo mu ne ka mal bi insansin
Niye kendileri çocuk yapamıyormu da heterolarin çocuklarını alıyor ve sen ne ka malsin
Ne istismarindan bahs ediyorsun ya, cocuk yurtlarında kalip aile ortamindan uzak kaldinmi hic, belki o cift çocuğu gibi bakacak ve yetistirecek, herkes senin gibi cahil mi zannediyorsun
Cahilsin ve egitimsizsin çocuğa sordular mi ha hayır eeee biyolojiye ters çok istiyorlarsa kendileri çocuk yaparlar
Git annen ile babana sor bakayim beni dunyaya getirmek icin sordunuzmu, Büyük ihtimal senden egitimliyim.
Ayrica hokofobiksin
Homifobik*
Allah'a şükür niye çocuk yapmiyorlar ha niye alıyorlar
Homofobiksin homofobik, insanlarin hayatlarina burnunu sokmada onune bak, o cocuklari yapip terk edenlere lafin olmuyor onlari sahiplenenlere lafin var ciddimisin ya
Bana batı ağzı ile konuşma burası türk ülkesi burada böyle şeyler olmaz soruma cevap ver niye çocuk yapıyorlar
Sen once benim soruma cevap
Ne oldu ha çocuk doguramiyorlar dimi günah be hiç mi vicdan kalmadı sizde
Size cevap vermeyeceğim artık
Çocukla dalga geçebilirler evet. Hem annesi ya da babası olmayacak
Yeni doğan çocuğa da sorulmuyor dünya ya gelmek istiyor musun diye?
Eeee yinede verilmesi normal mi ha gitsin çocuk dogursunlar işinize geldi mi hak hukuk gelmedi mi dikta
Mutlak olarak yetimler aile edinirken çocuğa sorulmuyor zaten. Aynı şekilde velayet annene mi babana mı verelim diye de çocuğa sormuyorlar. Hukukta çocuğun yeri yok kısaca, söz hakkı yok
Peki hadi o yok niye çocuk yapmak yerine başka çocuk alıyorlar çocuk yapsınlar
Bu durumdan yoksunlar çünkü
O zaman almasınlar o çocuğa günah değil mi ha
düşünme derim
Birileri düşünmeli ben sizin yerinize yapıyorum
Anlatsamda anlamasın
O evlatlar Turk türk
Bunu mu dert edindin.
Birileri çocukların haklarını korumalı istismarlar engellenmeli
%100 haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?