Kapınıza isimsiz bi çiçek gelse evde kaos çıkar mı?
Kapınıza isimsiz bi çiçek gelse evde kaos çıkar mı? Babişkom evi bile ateşe verebilir mesela :/
:) :) :)
Çiçek değilde , eski sevgilime borç para vermiştim , sen borcunu bile ödeyemez aciz bir insansın dedim, param olunca kapına zarfta bırakır giderim dedi🤣 bu arada aylık geliri 18000 civarında 1,5 yıldır konuşmuyoruz halen zarfta para gelecek,
Buzlu bi su iç sen abi iyi gelir
Yok , istesem bir telefonla yarın alırım , giden para olsun , benden uzak dursun da , .
Ne iş yapıyor
İstesem alırım ama muhatab olmak istemiyorum
@Meriiiiiiiiiiiiii kira alıyor
Dükkan falan var
Hiç başıma gelmedi ama babam vakur adamdır.. görür görmezden gelir, bilir bilmezden gelir arka planda anneme sorar da bize karşı ses etmez.. annem de darlar durur sabah akşam kimden kimden diye..
Benim başıma gelmişti. Tanımadığım birinden çiçek gelmiş, millete ne diyeceğiz diye stres yaşarken ablamın nişanlısı göndermiş dedik. Annem de pek düşünceli damat diye diye millete anlatıyordu.
:D :D :D on numara çözüm :D
Cevap
44Cevap
Hayır muhtemelen yanlış gelmiştir
Ahahaha kaos çıkacağını sanmıyorum ama annem kimden geldiğini baya sorgular diye düşünüyorum. Babam yanlış adrese geldiğini bile düşünebilir. 😂😂😂
Ne güzel bi baba :D
O kadar ihtimal vermiyor bile diyebiliriz ya da 😂 Ama vaktinde başıma geldi aynı olay. O zaman da inanmamıştı yanlış adrestir diye 😂
:D :D :D
"Sayin seyirciler, şimdiki haberimizde * mahallesinde yaşayan bir ailenin cocuguna gelen isimsiz çiçek sebebiyle yaşananlar var. Buyurun, kendiniz seyredin."
-sicis! (anlatilmaz, yasanir.. kimsenin basina gelmemesi dileğiyle.)
Bu durumu yasadim. Dogum gunumde dayımdan cicek gelmis, isimsiz. Babam sevgilim zannetti evde kacinci dunya savasi oldugunu bilmedigim bir kaos cıktı ve dogum gunum zehir oldu. Daha önce ben de anneme özür dilemek adina cicek gönderdim, babam da kimden geldi diye 10 saat sorgulamis. Annem de biz cicek istemedik diyip az daha cicegi gönderiyomus. Notu okumak akıllarına gelmiyor.. Bu olaylardan sonra cicek gelse bile mutlu olamiyorum..
Ben endişe etmem. Güven problemim var, kimseye ev adresimi vermem. Bana gelmediğine emin olduğum için. Artık malum flört, tanışma işlerini de bıraktım. Babama gelmiştir 😀😀😀 annem düşünsün
Hoşuma gitmez çünkü sevgilim isimsiz çiçek yollama olaylarına girmez, bilinmeyen birinin de adresime bir şey yollaması rahatsız eder beni. Kaos çıkmaz.
:) bi kere yaşadım bu durumu heyecanlı olmuştu aslında şimdi anımsayınca yine anı yaşadım tebessüm ettim… kaos çıkmamıştı ama belli bi yaştayım çiçek gelmesinin sorun olacağı bi durum yok…
Niye Kaos çıksın tek başıma yaşadığım eve kim çiçek yollayacak ki yollasın çiçek değil kur'an-ı Kerim yollasın çiçekten daha çok sevinirim
Daha önce hiç çiçek almadığım için garipserim açıkçası muhtemelen yanlış adres olduğunu düşünürüm ve önemsemem😀
Yo çıkmaz kimden geldi diye merak ederler sorarlar defalarca o kdr sanki ayıp bisey yollanmis çıkması normal değil zaten
Bu olmuştu, bir şey olmadı 😃 kimden, neden, niye diye sorulmadı bile. Babamdan beklerdim öyle atar hsjdsj
En baba aç bırakır ama sen zaten açsın bişiy olmas. d
Bana gelse, bu kız sana nasıl baktı derler. d
Çıkar ama kime geldi diye çıkar.. ablam ve annem çiceklere bayılıyor
senin adına geldi varsayalım :D
zort asjdjlasdjlşsad çok iyi
Çıkmaz yalnz olduğumdan
Ama ailem yanımda olsa olabilir ufak çaplı
Kopmaz evde hiç kız yok 3 erkek kardeşiz annem cıkar hanginiz bana cicek aldı der
Babamın almıcagını bildiği için babama hiç sormaz 😂
Epey bir dedikodu çıkar, düğün ne zaman lafları dolanır.
Kaos çıkar ama kim neden ne zaman diye soru yağmuru esliginde
Valla erkek olarak bana gelse herkes den şüpelenirim kim gönderdi diye 😂😂
Çıkmaz çünkü anında bi bahane bulurum , bahaneden bol ne var :)
Hiç beklentim olmadığı için Tabii ki çok kötü olur
Asla kaos olmaz.
Bu yaşıma dek kimse çiçek almadı , herhalde annem mutluluktan ağlar..
Öyle bir şeyin olma ihtimali uzayda bile yok. O yüzden cevabı yok😅
Geldi. Hem de baya büyüktü. Ben çöpe atmaya görürdüm babam da atma yazık olur dedi 😅
Evde kedilerden başka kimse olmadığına göre 😅 kaos çıkması imkansız.
Birşeyler uydururum kaos çıkmaz çıksa da babama ne onu ilgilendirmez sustururum😃
Bizim evde kaos böyle gerekli olaylardan çıkmaz, boş olaylardan çıkar..
Çıkmaz. Evde beni bulamaz zaten çiçek geldiği gibi gider büyük ihtimalle
Çıkmaz yanlis gelmiş der geçer babam umursamaz
Beni evde bulabilirlerse bıraksınlar 😂hiçbişey çıkmaz
Çıkmaz mı tabiki çıkar anlatmaya başlarım hemen ama isterdim kimse bana çiçek vermedi
Evden mi çıkıyorum knks bana gelmediği bir gerçektir hiç oralı bile olmam.😅
YOK BENIM SORUN GELSE NERDE O GUNLER BEKLIYORUM GONLUNDEN KOPAN OLURSA HAHAAA😅😅👌
Çıkmaz yanlış gelmiştir benim gibi tipsize kim çiçek vere
Kuzey Irak'ta yaşamıyoruz neden Kaos çıksın konuşarak halledilir bu işleri
Benim babam evi de ateşe verirdi isimsiz çiçeğin ismini de bulup onu da ateşe verirdi tabii erkekse
Hayır kaps ortamı yaratacak kimse yok çiçekleri gönderebilirsiniz bana 😅
Oo oo 3 abi ve bir babayı düşünürsek aman aman neler olmaz😅😅🤦
Babam hiç karışmaz, hoşlarına bile gider bizimkilerin.
Adres ver gönderelim 19.00 haberlerinde izleriz 😂😂
erkek olduğumuz için gurur duyarlar her halde :D
Evde kaos çikarmam dişarda çikartirim
Hangi densiz isimsiz gönderdi diye
Neden kötü bir durum yok çok ortada. Baba olsam empati yaparım
Kıskanç ve korumacı biri çünkü
Evliyim ama cikmaz. Biri hoslanmis senden gondermis. Belki evli oldugunu bilmiyordur. Dikkat et der.. benim koca biraz genis de.. ben oyle degilim ama. Kiskancim. Onda zerre yok kiskanclik
😔🤣🤣🤣
çıkmaz babam öyle biri degildir direkt isimle de gelse problem olmaz
bu durumla karşılaşmak ıstemem eğer karşılaşırsam evde sıkı yönetım ılan ederım
Taşkala olur la
Kızım olsa ona da gelse
Manita konularında destek olur
ama yine de böyle bir şey için taşkala yapardım :d
Kendi kendimi mutlu etmek için çiçek getirttim desem evdekiler inanır çünkü bu aralar o derece yanlizlik bunalımındayım 😂
Çıkar çıkar herkes birbirine bakar, bana kim göndersin diye bir oturur düşünürüm ama babamlar tüner çoktan tepeme.
bana da kız arkadaşımdan mektup gelmişti adı da deniz açmamışlar mektubu tabi yine ufak bir kaos çıkmıştı aklıma o geldii 😊
Evdeki tek kadın annem olduğu için ona geldiğini düşünürüz ve babam ile ben sinir oluruz. Kimin yolladığını da bulmaya çalışırız.
Çıkardı ve çiçek başımda parçalanırdı 😂
Ama içten içe de mutlu olurdum
ay bedava gelmis askim sonucta kapida odemeyle gelse ben de sinirlenirdim
Hahahahah başıma geldiğinden yazıyorum.. kaçacak yer arıyorsunuz :)
Çıkar ama umrumda olmaz Çiçekleri vazoya koyarım hemen 💕😇
Yokk alır vazoya koyar evin köşesine bırakırım 😅😅😅
Evde tek olduğum için çıkmaz
Sanmıyorum saygı duyar annem.
Benim için sorun çıkmaz 😀
Hiç bir şey olmaz sonuçta kime geldiği billi deyil
1 cenaze bi de katil cikardi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?