Eşimden nefret ediyorum, ailesini bana seçtiği günleri unutamıyorum. Başkalarına inat olsun diye mutluluk numarası yaptınız mı?

Eşimin yanında güçsüz hissediyorum kendimi. O günü unutamıyorum, o gün benim için travma oldu. Eşimle tartıştık, akşamında iki abisi ve o yengesi (eltim olacak yılan) evime, kaleme geldiler. Benim evimde beni aşağılamaya çalıştılar. Benimle alay etti benim evimde elti köpeği.

Elti pisliği yuva yıkmaya çalışır, milletle alay eder anne olmasına rağmen ama bana cehennemde yanacağıma dair fetva verir, cürete bakar. Millete haddini bildiriyor ama kendi haddini bilmiyor sinsi.

Çocukluğumdan beri annem, babam beni savunmadı. Bende anneyim ama ben çocuğumu herkese karşı savunuyorum, koruyorum. Eltiler birbirinden nefret ediyor ama bana karşı cephe oluyorlar, onlar bile birbirini tutuyor. El kızları birbirini tutuyor, niye kocam olacak mikrop beni korumuyor, niye anam, babam beni korunuyor. Niye bu kadar yalnızım. Eller bile birbirinden nefret ettiği halde birbirini tutarken en yakınlarım niye beni tutmuyor.

Kayimbabam ev aldı, benden önceki eltim bileziklerini vermedi, diğerleri verdi ama ben vermek istemedim, benden önceki vermedi. Haklıyım, istemediğim bir evde oturdum, eşimin kıskanç abileri ne isterse o oldu. Eşim olacak adam da abim diyor ama abileri onu İt köpek yurduna koymuyor.

Eşim ailesinin yanında beni rezil etti, beni attı, ailesini tuttu.

Şimdi ağzımın içine bakıyor, ailesi evime giremiyor, gorusmek istemiyorum ama ben bu adamı sevmiyorum, parmağımı bile kaldırmak istemiyorum ben bu dengesiz için. Yıllarca beni delirtmeye çalıştı, düştüğümde kaldırmadı, tepe taklak oldum, perişan bir şekilde devam ettim yoluma.

Kayınbiraderlerim eşlerini tutuyor, bu mal gibi bakıyor, bunun yanında kendimi güçlü hissetmiyorum. Ailesiyle görüşmem konusunda bana baskı yaptı, mobbing uyguladı ama görüşmedim, ailesi evime gelmek istedi, kabul etmedim.

Eşimin ailesiyle, bu aileyle bir araya gelmiyorum, buna mecbur değilim. Hepsinin numarasini sildim. Ben, sevmediğim bir adamı hayatımda istemiyorum. Abisi yuvamızı mahvetmeye çalıştı, kendi kaç kez boşanma aşamasından geçti. Abisinin s*lak karısı eşimle ben boşanacakken ilahi adalet dedi. İnadına boşanmadım, inadına durdum, ertesi gün de eşimle gülerek resim cektik, kudurdular ama eşim o gün abisine karım gidecek evden dedi abisi de sen bilirsin dedi, yuvamı yıkmaya çalıştılar pislikler, kendi yuvasını da dağıtmaya çalıştı elti pisliği, ne çabuk unutmuşlar o günleri. Abisi kocam olacak kişiye dengesiz demiştir, yengesi de tükürdüğünü yaladı, babam o gün abisi olacak pisliği aradı, karın ilahi adalet diyor dedi, yüzüne kapattı kayinbirader pisliğinin.

Ben bu pis aileye hakkımı helal etmiyorum, pislikler.

Bana şöyle yap böyle yap diyen mercimek beyinle elti kim oluyor da bana talimat veriyor, ben niye böyle ondan bundan etkilenen ama kimseyi yanında bulamadığı için bana yalakalık yapan bir adamla evliyim, niye ben? İstemediğim bir evde oturdum, neyse. Yerde yatıyor. Yerin pisliğini vücuduna yapıştırıyor. Ben her gün evimi temizlerim ama atletini çıkarıp yerde yatıyor ya, hava çok sıcakmış da, bıktım be.

Eşimden nefret ediyorum, ailesini bana seçtiği günleri unutamıyorum. Başkalarına inat olsun diye mutluluk numarası yaptınız mı?