Yayılmayı daha rahat buluyorum, ancak yayılarak oturma eylemini toplu taşımada sıkışık otururken yapmayı tercih edenlerden değilim. Gece son metroya binip bomboş oturaklara oturunca yapıyorum. Ancak sıkışık bir saatte bile bacaklarımı tam kapatarak oturmam, çünkü kadınlarda olmayıp da erkeklerde olan ve bacaklarımızı (özellikle de kot pantolon vs ekstra sıkan kıyafetler giyerken) kapattığımızda baya rahatsız bir deneyim yaşıyoruz. Kadınlar bu derdi hiç yaşamamanızın kıymetini biliniz asklghjslakgja
Sol el parmaklarını "V" şekli yap ortasına sağ işaret parmağını koy ve V yaptığın parmakları sıkarak kapatmaya çalış. Erkek anatomisi nedeni ile bacak arasında olan kendi iktidarı olan arkadaş nedeni ile kadınlar gibi kapalı bacak gibi oturamıyoruz.
Bacaklarımız bitişik oturmak bir süre sonra rahatsız ediyor böyle bir gerçek var fakat abartmaya gerek yok. Kadınlar regli nasıl abartıyorsa, erkekler bu bacak muhabbetini çok abartıyor. Yayılarak oturmanın mantığı yok.
herkesin kendıne ayrılmış bir koltuk çizgisi var eğer o çzgiyi aşarsa kasıtlı olarak dizimle ittiriyorum , eğer sığmıyorsa oturmasın onu bunu bılmem !!!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Pipisi kucuk olanlar oyle oturuyor. Saka değil bu. isteyen istedigi sekilde arastirsin. Durum bundan ibaret.
Ya bırak zaten gün yormuş biz isi gücü. minibustede icinden insan diyo oh be şoyle rahat bi yayiliyim gidene kadar dinleniyim gidince birseyler yaparim falan iste
Her zaman kadının yanı boş olmuyor ki ayrıca yok erkeğin yanına oturmam diye bir kaide yok kadın erkek yan yana oturabilir azıcık duruşunuzu düzelttiğiniz sürece