Ben en çok Hz. Ali'yi seviyorum. Hayır alevi değilim.
Hz. Ali
Hz. Ebubekir
Hz. Ömer
Hz. Osman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birisinden Digerini ayirmak sunu cok seviyorum demek bana göre degil
hepsini seviyorum..
Hz. Ebubekiri Efendimizden sonra Dini ayakta tutup Kuran-i Kerimi kitaplastirdigi icin
Hz. Ömeri Adeletin timsali oldugu icin
Hz. Osmani en sorunlu dönemlerde bile sadece Allaha sıgındıgı icin.
Hz. Ali'yi ise Efendimizin ailesinden oldugu icin
hz osman, türkleri katleden bir orduyu komuta etmiştir. kadınlarını ve çocuklarını köle pazarlarında satarken, özellikle deri imalatı yapan ve ipek yolunu elinde tutan semerkantı yağmalamışlardır. (küçük bir bilgi)
Allah hepsinden razı olsun bizi peygamberimize ve halifelerine komşu olmayı nasip etsin. ama ben hz ömerin adalet anlayışına hassasiyetine hayranım
Amin inşallah
İşte cevap bu
Hz. Ömer... Adaleti, şahsiyeti ve imanı... Tabi hepsinin yeri çok özel ama ben hz. Ömer'i ayrı severim...
Cevap
18Cevap
ben hep adaletınden dolayı omerı sevmısımdır, ondakı adalet anlayısının bınde bırı bızım lıderlerde olsa bu ulkede en ufak sorun kalmaz en ufak..
Çocukluğumdan beri Ali sevgisi işlendi. Diğerlerinden de hep nefret etmem gerektiği öğretildi. Asıl sahtekarın liderleri olduğunu anlamam ise lise yıllarına dayanır.
Adalet bugün çok ihtiyacımız olan şeylerden birisi.
Hz. Osmanı isminden dolayı ısınamadım kız benden ayrılıp o isimle bir ipneyle cıkmıstı asdjfs
@_Nemesis_ den dolayı Hz. Ömer diyorum asdjfsk
Osman Türklerle savaşmış, Ömer eş cinsel Muhammede yavşamış. Ali iyidir.
Hz. Ömer
Bu devirde en çok adalete muhtacız belki ondan
Hepsinide severim ayrım yok her birinin hizmetleri apayrıdır..:)
Yuh bu kadar da beklemezdim futbolcu mu karşılaştırıyorsunuz
tabiki hazreti ali. müslümanlığı ilk kabul edenlerden. müşriklerden kurtulmak islamın ilerlemesi için peygamberimizin yerine o yattı.
Hz Ali Peygamber efendimizin en çok sevdiği şahs Hz Osman ve Hz Ebubekiride çok severim
Listede en çok İmam Ali'yi (a. s) seviyorum.
Seni sevdim pikaçu! ;)
İslama en çok hizmet eden Hz. Ömer'dir.
Osman ebu bekir felan
Ayrim yok.
Hz Ömer
Ayırım yapmam
Hz. Ebubekir
Hepsinin yeri ayrı
C dedim
Hz. Ömer
Hz. Ebubekir
Hz. Ali seviyorum