Bence aşırı doğru karar görseldeki kişilerin cinsiyeti bile belli değil İsviçre'yi cidden tebrik ettim👏

Bence aşırı doğru karar görseldeki kişilerin cinsiyeti bile belli değil İsviçre'yi cidden tebrik ettim👏
Kuran'da zaten vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde giyinin diyor, çarşaflanın demiyor. Bence gereksiz bir giyim tarzı. Ayrıca bu şekilde giyinip suç işleyen çok kişi var, hoş buna gelene kadar ülkede daha büyük sorunlar var.
Cevap
2Cevap
Çok haklılar. Bütün teröristler burka taksın gezsin. Gerçekten burka takacak kadar yobaz olanında da dinen evinden çıkmaması gerekir zaten. Otursun habire doğurup yemek temizlik yapsın (kadının ulvi görevleri..)
Saçmalık
Bence çok mantıklı bunu giyen birisi potansiyel hırsız sapık vb olabilir (Bunlar için giyenler için konuşuyorum) yüzü bile gözükmediği için ne cinsiyeti ne de kimliği ifşa olur
Burka ile peçe yasak sadece (Yüzleri gözükmüyor çünkü anla şunu mk bu kişi suç işlese kimse bunu bulamaz çünkü yüzü gözükmüyor olaya tarafsız olarak bakıyorum ben rahatsız olan İsviçre'den s. gidebilir sonuç olarak İsviçre onlara meraklı değil yalvara yakara İsviçre'ye sığınan onlar
Çok iyi olmuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?