Siz videodaki gibi eğlence yapar mısınız? Erkekler neden böyle şeyler oynuyor? :D

Siz videodaki gibi eğlence yapar mısınız? Erkekler neden böyle şeyler oynuyor? :D

Tartışılan şey bile yanlış , Allah diyor Ya hani kundakta bebekleriniz sahrada hayvanlarınız olmasa yağmur bile yağdırmam size , tam olarak bu. Dünya bebeklerin masum hayvanların dua eden inançlı insanlar camiler sayesinde hala ayakta
Tabi ki görüntü hoş değil lakin bunları yapan kadın olsaydı LGBT adı altında herkes savunmaya geçerdi. Özgürüz, yobaz mısınız vs vs. Erkek yapınca eleştiriye maruz kalmışlar, komik. Altını çizerek söylüyorum hoş bir görüntü değil yinede.
Cevap
98Cevap
Berbatlık
gelenek görenek adet diye ortalıkta dolaşan bir sürü seviyesiz şey varken bu da m@lca başka bir olay işte. garip gelmedi. her türlü s@laklığı beklerim ben bu cahillerden.
Erkek erkeğe öpüşülmesinden çok bayburtluların erkek erkeğe öpüşmesine takıldım ben. Olm siz bayburtlusunuz lan heeeeyyyy
Bunlar erkek değil görüntüye aldanmamak lazım.
çok yaygın demek ki eşcinsel eğilimler..
bunun oyunu geleneksel olarak böyle benimsenmişse...
Bunu neden gördüm ben sabah sabah. 🤢
Anlamıyorum bu insanları anlamiyorummm oynadıkları oyundan zevk alıyorlar mi iyk midem bulandı awk
Gelinden önce damada bademcik ameliyatı yaptılar. Ben kocamın böyle bir eğlencesini görsem boşarım.
İğrencin dibi o yüzünden tiktok yasaklansın diyoruz milleti bozuyor ama kimse laf dinledi yok Allah sonumuz hayır etsin
Tiktok ne alaka devri Twitter İstagram Facebook bozdu 🙂
Alakası yok Tiktok sonraları bozmaya başladı yani biraz bozulmayı hızlandırdı hepsi bu kardeşim normalde Tiktok yokken de bozuk tu Türkiye hatta baya bozulma vardı bence Tiktok ile zeree alakası yok bu manzaraların
Koskoca Tiktokku bir oyun mu bozdu?
Bozuk insan her türlü bozuktur bunu sosyal medyaya atmakla olmaz
Ne erkek erkek kaldı ne kadın kadın kaldı. Bu netler, netflixler, brazzerslar bizi daha da yoldan çıkaracak.
Çıkardı bile nane yemeyen kadın kalmadı neredeyse 🙂
Seyredeceğiz, bakalım.
Yerel travestiler olmalılar bakmayın siz sürekli güzellemeler yapıldığına anadoluda çok sapkın gelenekler var ülkücü tayfada eşcinsellikte çok
Böyle bir fotoyu bize görmeye maruz bıraktığınız için sizi kınıyorum...
Bayburtlularin cinsel tercihine saygı duyuyorum. . ama eşcinsel olmak için çok çirkinler.
Bu Bir Oyun mu damata alıştırma mı yapıyorlar içerideki durumu mu anlatıyorlar çözemedim
O eski bayburtlular öpüşe öpüşe bozuldular... Fkfkd
Ah be Anadolu, bire kere de şaşırt şu garibi...
Sonra lgbt kötü derler
gizli eşcinsel bunların hepsi rezalet
Yer mi Anadolu çocuğu diyorlar ya yermiş demek ki 😂
Şunların tipe baksana. İki erkek öpüşse bunlar görse. Top deyip kavga çıkarırlar 😂
Sakallarından utansınlar hele şu sıfatlara bak
Yalniz Bayburtta böyle bir gelenek yok tamamen 3 5 kendini bilmez uydurmuş
Sadece eşcinselliği medeniyet görenleri izlemeye geldim.
Kızlar yapınca bişey yok ama erkekler yapınca niye rahatsız oluyorsunuz:)
Zaten haritada yeri bile belli değildi boşverin.
Bu gösterebildikleri, arka planda başka eğlenceleri de vardır.
Nedense ben hiçbir şeye şaşırmıyorum veya kınayasım gelmiyor
normaldır. yolu olmayan yere şehir dendi . adamın kadın kılıgında tek gordugu sey anası.
yarın obur gun 69 yapar bırbırlerınınkıde agzına alır bu medenıyetsız goriller
Geçenler de bir beyinsiz jartiyer giymişti. Eşleri de bunlar erkek diye kollarına girecek.
Oyun kisvesi altında arzularını gerçekleştiriyorlar
Çorumlu şakir der ki; Yapışmış dudaklar hava geçmiyor aradan. ... ... yoktur sen haber ver paradan
Bunlar gerdeğede beraber giriyodur düşüncem o yönde
Ne kadar cahilce yorumlar var bu bir eğlence Avrupa da yapsalar AA medeniyet derler ama Bayburt'ta olduğu için iy hatdaga gay diyorlar gaylik ve güzel kardeşim kandan gelen bir şey oyun oynayken bir kişiye güzel kardeşim ve gay denilmez cahiller.
Düzeltme :::Gaylik ve ibosluk kandan gelen bir şey
Ulan oyun ayağına öpüşüyorlar.
Erkekler böyle şeyler oynamıyor... bir video sadece,
Savaşmayın sevişin dedik de bu biraz abartılı geldi
Bir bayburtlu olarak ilk defa duyuyorum bunu
Karı kız öpüşünce lgbt duyarı kasmayı iyi bilirsiniz ama
Ne tarafa dönsem gay güzel kardeşim meşrulaştırdıniz artık yeto
Kadınlar da yoldan çıktı 🙂
Dikkat çekmek için ne yapacaklarını şaşırdılar iyice. fazla entellektüel ya da eğlenceli olucaö derken saçma yozluklar içerisindeyiz.
Bublari kazığa oturtmak gerek
öpüşmek için bu kadar çabaya gerek yok beyler yapışım direkt dudaklara
Bunlar şaşırmış insanlar
video üretmek için yapılan canım hareketlerden biri daha,
feyk yani.
Bir bayburtlu olarak bunlar adına çok utandım bu ne olm
Örf âdet, gelenek görenek vs vs neyiniz varsa ya sizin emi
Birbirlerinden etkilenmis olabilirler cok gizli gay var bence sorun yok
Ay bu ne ya sevgilim yapsa bidaha yüzüne bakmam
Bunlar adamsa ben değilim insan da az şeref olmalı kendini soytarı yerine kodurmamali
ıyh bayburtlular kapatılsın
Hadi oradan
Oyun bahane s1kis sahane
Değil mi
Hani gay değildin Fuat
Eğlenceni silkeyim
Allah belalarını versin
Bana kimse bu oyunu oynamayı teklif dahi edemez
İçlerindeki eş cinselliğin bi nevi dışavurumu
Bayburtlulara sormak lazım
Allah saklasın bu ne saçmalik utanç verici
Canlı şahit olduğum bile oldu böyle bir oyuna. d