Ben yalnız mı öleceğim?

Akadaşlar beni bi korku sardı burada anlatıp rahatlamam lazım. İki kardeşiz annem babam orta yaştalar. baba tarafından akrabalarımdan da anne tarafından akrabalarımdan da hayır yok 1000 TL ye ihtiyacım oldu koskoca sülaleden 1 kişi çıkarıp vermedi düşünün artık. Mevzu para değil bazen insanları sınarsın bu maddi olsun manevi olsun. Yanlış da anlaşılmak istemem hani.
ben annemin babamın ölmesinden hayatta yalnız kalmaktann korkuyorum. kendime güzel sağlam bi yuva kurmak istiyorum ama aileme söylüyorum bana yardım etmiyolar iş yerindeki herkese de arkadaş gözüyle bakıyorum. Zaten kabul etmeyeceklerini bildiğim için teklif bile etmiyorum. Daha önce çok teklif yaptım ama hiçbir sebep yokken reddedildim. O yüzden birisine aşık olsam ona söyleyemem çünkü beni reddedince daha çok canım yanacak. Tabi evlendim yuva kurdum diye bu yuva bozulmaz diye bişey yok her çocuk da hayırlı evlat olmuyo buunu da biliyorum ama.
hayatta yapayalnız kalmaktan korkuyorum. Allah ailemi başımdan eksik etmesin ama böyle yalnız kalmak çok kötü bunu yaşayan bilir.

Ben yalnız mı öleceğim?