Herkes içiyor, nasıl bir şey merak ettim.
24 yaşımdayım, hiç içmedim.
Yoksa sadece duman mı?
Herkes içiyor, nasıl bir şey merak ettim.
24 yaşımdayım, hiç içmedim.
Yoksa sadece duman mı?
Nargile içtin mi ona benziyor. Bende kullanmıyorum ancak daha önce denedim. Kesinlikle aşırı saçma ve zararlı bir şey. Tadını merak ediyorsan dene ama başlama. Sen daha kızsın ve ilerde çocuğun olacak. Hamilelikte onu bırakman gerekecek ki vücuttan bir şeyin atılması için belli bir süre gerekiyor 1 günde çıkmıyor vücuttan. Ayrıca bu bir bağımlılık olduğu için kolay bırakamıyorsun. Hamilelikte bırakamayan bi komşumuz vardı kadının artık içmekten diş etleri mosmordu. Çocuk erken doğdu. Aşırı gereksiz bir şey keşke yasaklansa. Sırf havalı göründüğünü sananlar lisede başlıyor, derdim var diyen başlıyor, arkadaşa özenen başlıyor. Hepimizin derdi var da aklı başında olanlar sigara ya da alkole sarmıyor. Çevremizde hepimizin içiyorlar ama kimseye uyup tiryakisi olmadık çok şükür. Ayrıca gereksiz bir para akışı. Ona vereceğin parayı biriktirsen köşeyi dönersin. Başta 1 le başlarsın sonra günde 2 ye çıkar sonra 4 5 çıkar. Bağımlılık böyle bir şey. Ne kadar fazla içersen de o kadar çabuk biter. 2 günde yeni paket alan arkadaşlarım var.
Cevap
13Cevap
Tatmayip da merak edecegin daha guzel yiyecekler, icecekler, tatlar bisuru seyler olduguna eminim.
Sigara gibi biseye ozenmemelisin.
Hastanede alıştım simdi bırakamıyorum. Hiç gerek yok
Sakın deneme bırakmak çok zor
Zaten sigara dünyada uyuşturucu sınıfında
Çünkü uyuşturucu
güzel değil. duman işte sadece.
Meraktan sigara içilmezz
@ZırtapoS orası da öyle
içme dertsiz başına dertmi alıcan
Keyif veriyor diye içiyoruz ama fazlası zararlı
Tad falan yok hatta acı boş ver bulaşma
sen boş ver bu konuları