Okul yıllarında yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmemiş, her konuda karşılıklı dertleştiğiniz, üzüntünüzü ve mutluluğunuzu paylaştığınız, kardeşden de öte gördüğünüz sözde dostlarınız evlendiğinizde nişana, nikaha, düğüne vs çağırmanıza rağmen gelmedi.
Ne yapardınız? Ne düşünürdünüz? Hiç geri dönmemek üzere tüm bağları koparır mıydınız?
Benim yaşadığım olay bu ve kalbimi ilk defa kırmıyorlar. Hep alttan alan, idare eden ben oldum. Sırf hayatımdaki üzüntülerimi mutluluklarımı paylaşmak için yanımda birileri olsun istedim ama sanırım olmadı. Ne yapmam gerek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
"gelene gelme deme gidene gitme deme" güzel bir yaklaşımdır, gençleştirir, dinç tutar
Whatsapp grubumumuz falan var. Çıkmak istiyorum ama o gemiyi yaktıktan sonra hiçbir şekilde geri dönesim yok. O yüzden kararımın sabit ve tutarlı olması açısından düşünme zamanı belirlemiştim. Hem de onlara süre vermiş oldum ama yine de hayırlı olsun bile denilmedi. Zaman geldi sanırım
ya şöyle, karakterine göre davranmak lazım diye düşünüyorum. direkt gemileri yak sil diyemem asla, yıllar sonra hala yanında kalbinde olabileceğin birilerinin olması bu hayatı çok daha güzel ve kolay kılar. o sebeple dost silmede acele etmemek lazım. ama uzak kalıp muhatap olmamayı tercih edebilirsin. kabul etmesi güç fakat herkesin değer verme şekli farklı, bana kalırsa sadece kendine bu hissi yaşatma izni verme. benim de en yakın dostum iletişim özürlüsü, bunu hakaret olarak kullanmıyorum ha sanırım gerçekten öyle ve ben iletişim delisiyim. çok zor oluyor ama seviyorum, sevildiğimi biliyorum. bu sebeple artık ondan bütün beklentimi kestim ama silmedim. elbet bir şeyler yıpranıyor ama yok olmasından iyi olabilir... herkesi olduğu gibi.. ha, yok ben kaldıramam dersen sil gitsin. çok uzun oldu kusura bakma :(
Çok güzel yazmışsın ama yanında olmayacaksa dostun değildir ki.. Kaldı ki gruptan her türlü öuhabbet çevriliyor hala aralarında ve bunu görmek sanki istenmeyen tek kişi benmişim gibi hissettiriyor. Az buz bir şey değil ya, nişana çağırdım aynı, nikaha çağırdım aynı şey. Cevap da yok, "görüldü" sadece. Keşke onlar da bu tarz bir şeyler yapsa da kısas yapsam diyorum ama bana bunu yapan benim yaptığımdan zerre üzüntü duyacağını da sanmıyorum. Bir yanım sil gitsin diyor bir yanım sadece bekle diyor. Kararsızım
katılıyorum intikam kafası maalesef sana zarar verir.. hala emin değilsen, şahsi fikrim öncelikle kafandan durumu sil derim, bunlar böyle bundan sonra da böyle gibisinden. o grubu artık görmez bakmaz ol yani içinde olsan da, arşivle sessize al vs. baktın tık yok çok istersen..
Üzülürüm lan
Eşimin arkadaşı kaç saatlik yoldan geldi farklı şehirdeydi. Benim arkadaşlarım aynı şehirde yarım saatlik mesafeye gelmediler. İnanın öyle üzücü bir durum ki. Bu konuda uzun uzun dertleşmek istiyorum fakat kimsem kalmadı eşimden başka. Onun da canını sıkmak istemiyorum bana değer vermeyen insanları anlatarak. İçimde kalıyor böyle işte
Eşinle paylaşmalısın bence
Genel hatlarıyla tüm konuya hakim diyebilirim. Ama içime dert olduğu için uzun uzadıya konuşasım içimi dökesim, belki sitem edesim var. Bilmiyorum, oturdu içime ve bu his boğazlıyor sanki. Onca fedakarlığımın karşılığı bu olmamalıydı. Eşim de yıllardır tanır beni ve bunu haketmediğime kanaat getirebiliyor. En fazla bir kaç gün daha bekler sonra siler atarım. Bana değer vermeyen, kalbimi kıranı napayım zaten 3 gün yaşayıp vefat edip gidicez.