Yanlızken eski bir damda kafama tezekler atılmıştı o an ne olduğunu farketmediğim için korkmadım sonra tezekler yere düşerken kendi etrafında dönmeye başladı düştüğü gibi yaklaşık 1 dka falan dönünce bu normal olmadigi için orayı hemen terk ettim babama olayı anlattım yanlış görmüşsün dedi sonra kulak misafiri olmuştum babama ve anneme babam yasadigim olayi anneme anlatiyordu annemde soylemeseydin sakın korkar diyip konuyu kapatti ve artık o dama gitmeme izin vermiyorlar dı
Ben yoğun bakimda yatarken camdan iceri veyaz bi cisim girdi minicik ışık saçıyordu babam yanimdaydi onu görünce şok oldum baba görüyo musun vs dedim o görmedi. Sonra taburcu olduktan 1-2 hafta sonra salonda gece koltukta uzanirken (uyumuyodum) yine o cisim camdan iceri girdi şok oldum ve benim kalbime saplandı saplandigi yer çok acıdı. Ondan sonra hem iyi hem kotu bir çok şey yaşadım. Kimisi göz perden acilmis kimisi kalp gozun acilmis vs bir ton şey soylediler ne olduguna hala ben de net emin değilim ama 12 yasindan 20 yasima kadar neler neler yasadim anlatsam 5 kalin kitap olur. Bizzat benimle iletisime gecne bana gorunenler oldu, korkutanlar koruyablar vs bir cok sey yasadim :)
Senin bu konuda sadece merakın yok, anlaşılan yaşantıların var ve farklı yaşantıları merak ediyorsun. Bazı insanlar zinhar reddeder böyle şeyleri, zaten ben de kimseye anlatmam. Ama şöyle söyleyeyim, 12 yaşımda ben annem babam ablam abim vs Tekirdağ Şarköy'den Malkara'ya gidiyorduk. Bir parkta ara verdik. Muhtaç bir kadın vardı, ben de anneme anne o kadına para versene dedim. Annem de oralı olmadı, çok ısrar edince verdi. Kadın anneme dedi ki "Allah çocuğunu sana bağışlasın, Allah razı olsun" bu olaydan 1 saat sonra Malkara'da ben 4. Kattan düştüm. Bu durumdan sonra ben hem manevi çok güzel şeyler yaşadım, ne istiyorsam oldu, sevildiğimi, duyulduğumu öğrendim. Yanıma gelip beni koruyanlar, bana dua okuyanlar oldu. Hem de çok kötü şeyler yaşadım. Varlıklar gördüm, evimde odamda vs. Yani anlatmaya kalksam işin içinden çıkamam. Mesela rüyalarım hep çıkar, hatta önceden haber alırım bugün bile rüyamda bir durum gördüm aynısı oldu. Bu dünyada hem cenneti, hem cehennemi yaşadım, yaşıyorum.
Elbette yaşadım. Bu paranormallik Manevi boyutta hem iyi hem kötü anlamda olabiliyor Zat dediğimiz muhterem evliyalarimiz bizi ziyaret edebiliyor bizi koruyabiliyorlar aynı zamanda şeytanı varlıklar da rahatsız edici olabiliyor Allah şeytanın şerrinden bizleri korusun hepimizin silahı duası olduğuna inanıyorum ben yaşadıklarını anlayabiliyorum emin ol umarım bu dünyada yaşadığın cehennem ahirette cennet olarak mukafatlandirilir sana
Çocukken çok korktuğum için çok kotuydu bir yandan, ama beni onlar rahatsiz ettiginde korumaya gelenler oluyordu dua vs okuyuyorlardi. Onlar kim, ne bazi seylere cevap almak çok isterdim. Şu an korkmuyorum ve kotu seyler yasamiyorum nadiren olur. Mesela evin icinde varlik gorsem o an irkilirim ama sonra hicbi sey olmamis gibi rahatca uyurum, diger insanlar aklini kacirir belki 😅 Niye boyle seyler yasadigima net olarak cevap bulamadim. Ama çok güzel şeylerde yasadim mesela bazen sabah namazlarina beni kaldiriyo birisi. İçten dua ettigimde oluyo vs. Gunah isledigimde o kotu seyler bana dadaniyo gunah islememe izin vermiyorlar isliyosam da bedeli cok agir oluyo sanki bu dunyada bedelini obur dunyada odetmemek icin odetiyorlar bilmiyorum Allah bilir. Ama ben de tam olarak ne var o beyaz cisim neydi bi de surekli ilk basladigi zamanlarda bi el goruyorudum bana uzaniyodu. O neden olur bunlara cevap bulmak cok isterdim. Ya bide ben 5. Katta oturuyorum kat dubleksi. Kedim ust kattan cati katina kacti, cok yaramazdir kuslarin pesinden hep atlamaya calisiyo. Yan catidaydi. Bi anda bi kuş sürüsü geldi kedimi bizim balkona kadar kovaladilar o da korkuyla eve kacti normalde hayatta gelmezdi dusup olurdu Allah korusun. Bu olay cok ilginc daha yakin bi zamanda oldu resmen kuşlar bizim balkona kadar onu kovaladi etrafında ucustu inanilmaz garip bi ambiansti.
Size dua edip sizin yanınızda olanlar Allahin sevdiği kullarıdır mutlaka gözlemleyişiniz zaten çok iyi farkindasiniz herşeyin sizi koruyan ve size zarar vermek isteyen iki farklı yön var bunlar aralarında savaş veriyorlar ve sizi koruyan taraf zaten genellikle kazanan taraf olur çok farklı Bi kişiliksiniz açıkçası şaşırmamak elde de değil 😄
Tabii yaşadım bende bir çok kez yaşadım bir keresinde covid olmuştum çok ağır geçirdim ilk günümdü o kadar ağırdı ki sayikliyordum resmen ben sayıklarken bir efendi geldi yanıma elini bütün vucudumda gezdirdi ne uyaniğim ne de uyuyorum ama yaşıyorum hissediyorum odam ışıklandı o an sanki sonra uyudum uyandığımda hiç biseyim kalmamıştı :) ürkütücü olanlar da var ama iyi olanı anlatmak istedim
Gece 11 di ben hastalandım devamlı hastalanıyordum zaten ailem hastaye götürdü pencere kapı kapalı hatta çıkmadan önce kapımı kilitledim anahtarı da kendimle götürdüm 3 4 saat sonra hastaneden eve geldim kapıyı açtım karşımdaki perde kan lekekeriyle doluydu sanki odamın içinde vahşet olmuştu yerlerde kan damlaları vardı camlar sıkı şekilde kapalıydı kapım kilitliydi dışardan birinin yapması imkansız bişeydi o günden sonra rüyamda görmemem gerekn şeyleri görüyordum ilmi kuvvetli hocaya gittik büyü yapılmış bana
Şüphesiz ki Allah büyü yapanları cennetinden mahrum edip bu dünyada ve ahirette onları lanetleyerek cehenneminde sonsuz tutacaktır.. Yaşadığınız büyük bir olay, Gecmis olsun bunun karşısında herhalde ben delirirdim güçlü bir kadınsınız teşekkür ederim.🙏