Toplumumuz tarafından kabul görmeyen bir eğilim olduğu biliniyor. Bir kısmı sadece karşı cinsin kıyafetlerini gizlice giymekle yetiniyor. Böyle kişilerle arkadaş olup yanınızda bu şekilde giyinmelerine müsaade eder miydiniz acaba?

Toplumumuz tarafından kabul görmeyen bir eğilim olduğu biliniyor. Bir kısmı sadece karşı cinsin kıyafetlerini gizlice giymekle yetiniyor. Böyle kişilerle arkadaş olup yanınızda bu şekilde giyinmelerine müsaade eder miydiniz acaba?
bu olay ülkemizde yanlış anlaşılıyor.. her kavram gibi.. bir kiz lezbiyenle, bir erkek gayle arkadas olsa elbet bir his besliyorlar.. beslemeyenlerde var elbet ama yasadiklarim bunlar ve ayrica gay arkadaşimda var oyle biri olmayan.. i'm just saying.. crossdresser da ayni sekilde bi yerde illaki cinsel konular acilmaya calisiliniyor ve istenmeyen konulara giriliyor..
yani diyeceğim o ki insan oldugu surece, benim onun tercihlerine saygi duyduğum gibi o da benim tercihlerime saygi duydugu surece, kim olursa olsun arkadas olabilirim
Beni rahatsiz etmez, rahatsiz oldugum arkadas tarzi Cok sesli konusup Gulenhareketleriyle herkesi baktiran tipler
Onlar da insandır. Neden öyle giyindiğini sorardım. Kötü bir niyetinin olmadığını anlarsam arkadaş olurum.
Cevap
11Cevap
Hayır etmezdim ruh ve sinir hastalıklarına birde ürolojiye gidip hormon ve psikiyatrik tedavi görmesini tavsiye eder bir dahada muhattap olmazdım. Yaratılışın biyolojik normları dışına çıkmanın hiç bir bahanesi olamaz
Cross bir arkadaşım vardı. Normal insan işte, eğilimi farklı diye anormal olmuyor. Herkese nasılsam ona karşı öyleydim.
Güzel sohbet edebildiğim herkesle arkadaş olabilirim.
kişinin giyimi beni neden ilgilendirsin. hiç bir problem yaşamam
cd de ama herkes cd olmasn bi zahmet komik oluyor kimileri
Ne kadar çok türleri var bunların kafam karışıyor
Ibnosların ksar kadınlar dan farkı yok hepsi Aids hastası folloş
Soldaki nasıl cd la bildiğin kadın o
sağdakiyle arkadaşlık ediyor
Asla, herkes adamlığıni kadınlığını bilmeli
Severim boyle partnerim vardi. Sen cd misn
Evet sorun yok
onlar benle arkadaşlık ederler miydi
Hayır edinmem
Etmem