Bir kalem olsaydınız ne eklerdiniz hayatınıza ;
ve bir silgi olsaydınız ne silerdiniz hayatınızdan?
ve bir silgi olsaydınız ne silerdiniz hayatınızdan?
şinitzel, patates ve bira çizerdim kanka. yedikten sonra da kendimi silerdim. bir kalem zaten bizim hayatımız, nedense renkliye geçemedik daha hep karakalem. bir de silgi gelir güzel şeyleri alır götürür, sanki resime yeteneğimiz varmış gibi tekrar çizmeye çalışırız kaybolan günlerimizi. oooffff ağır konuştum be.
Estağfirullah o senin ilginçliğin.
bir silgi olsam kaderimi silerdim ve bir kalem olsam kendi kaderimi kendim yazardım.
eyvallah :)
Geçmişi silerdim eskiden beni üzenleri geleceğime yazardım ben onları üzerdim vala güzel olurdu birde kendi kaderimi kendim yazıp yazip silerdim ohh miss :-)
Sileceğim her çizgi başkasının da hayatını değiştirecek, en iyisi hiç dokunmamak
Cevap
21Cevap
Olsaydınızı yok zaten öyleyiz. yeri geldiğinde kalam oluyoruz yeri geldiğinde silgi. Tek hatamız hayatımızda begenmeyip sildiğimiz şeylerin aynısını bir daha ekliyoruz.
Kalem olsaydım veresiye yok yazardım, silgi olsaydım veresiye defterini komple silerdim..
magazin programlarında çıkan bilmem kaç milyon dolarlık teknelerden eklerdim bir tane. bişeyide silmek istemezdim.
Vay be taa bizim orta okuldaki anket defteri geldi aklıma. Soru hala popüler demekki :))
Olabilir :) adam eski rus yazar.
Butun gulen insanlari eklerdim hayatima ve somurtkan butun insanlari silerdim hayatimdan cunku gulmek kalpten gelen en saf eylemdir;)
Kalem olsaydım aşkın, sevginin, eşitliğin olduğu ütopyamı eklerdim. Silgi olsaydım ayrılıkları, nefreti, ırkçılığı ve savaşları silerdim.
Dünyadan kapitalizm, emperyalizm ve siyonizmi silip insanlık ve barışı eklerdim.
Hayatta hep silgim kalemimden önce bitti çünkü kendi dogrularimi yazicama gittim baskalarinin yanlışlarını sildim dememi bekliyorsun biliyorum ama demiycem 😀
valla 25 li yaşlarda bir yere tıp fakültesi yazar, iletişim fakültesini silerdim :D :D :D
Hic birsey ne siler ne eklerdim. Allahim bana verdiyle yetiniyorum hmdlh
bu haliyle iyi gibi fazla kurcalamaya gerek yok ama illa birşey ekliyceksem biraz daha sakinlik ( bir tibet öküzü kadarda sakinimdir:)
Hicbirseyi. Çünkü yaptığım hatalar hayattima ışık tutan fenerim oldu.
Hayatımdan memnunum hiçbir şey silmez hiçbir şey eklemezdim
Soru cok guzel , silgi olsaydim herseyi siler bastan baslardim
Rica ederim
kendime tip eklerdim
silgi olsam
kendimi silerim bu hayattan
kalem olsam zaman eklerdim...
silgi olsam zamani silerdim...
su bir tane saçma sapan sevgılım vardı onu sılerdım.
kalem olsam yazmayı değilde çizmeyi denerdim , silgi olsaydım yanlış çizdiklerimi silerdim ;))
ekliyiceğim şey aşk
siliceğim şey deliliğim olurdu
sonrada huzur içininde ölürdüm bu benim için yeterli
Kalem olsam hayatıma bol bol $$$ eklerdim
dünyayı baştan çizerdim...
Kalemimi kirar silgiyi cope atardim
Kaderimdeki virajli yolu siler düz yol çizerdim
Hayatim guzel yahu oldugi gibi kalsin
bir kağıt
kalem traş yokmu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar