Eniştemden hamileyim, lütfen yargılamadan okuyun?

Lütfen başlığa bakıp beni yargılamayın. Teyzemle evli olan eniştem anneannemin evlatlık çocuğu. Benden sadece on yaş büyük, kendimi bildim bileli benim hayatımda ve bunların etkisiyle her zaman çok yakın olmuşuzdur. Nitekim teyzemle sorunlarında da en büyük manevi destekçisi bendim. Çok mutsuz bir evlilikleri var. Teyzemin çocuğu olmuyor. Bu yüzden aşağılık kompleksine kapılmış durumda. Bunu bastırmak için sürekli eniştemi aldatıyor. Eniştem her şeyi bilmesine rağmen boşanmıyor. Çünkü dediğim gibi teyzem, anneannem hep onun hayatındaydı ve onlar olmadan yaşamayı göze alamıyor. Bir gün teyzemi yine onu aldatırken yakalamış. Beni aradı ve konuşmak istedi. Kabul ettim. Baya konuşa konuşa dolaştık, yürümekten acıkıp yemek yedik, yemeğe alkol de eşlik etti ve sonrasını tahmin etmişsinizdir. Arabada birlikte olduk. Şimdi beş haftalık hamileyim. Eniştem kendi adına kimseye karşı suçluluk hissetmiyor ama ben vicdan azabından geberiyorum. Teyzeme boşanmak istediğini söyleyeceğini söyledi. Onu sevmediğimi biliyormuş ama yine de benim ve bebeğin yanında olacakmış. Ben doğurmak isteyip istemediğimden bile emin değilim. Ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Merak eden olursa eniştemi arayıp çocuğu aldıracağımı ve onu bir daha görmek istemediğimi söyledim. Biraz ağlayıp zırladı,"Baba olma hakkımı elimden alma."dedi ama baba olmak istiyorsa düzgün, meşru bir ilişkiden olması gerektiğini hatırlattım. Teyzemi arayıp olanları anlattım, özür diledim, kocasıyla karşılıklı saygıyı ve diğer korunması gereken her şeyi tükettiklerini söyleyip boşanmalarını tavsiye ettim. Yarın saat onda kürtaj randevum var.
Eniştemden hamileyim, lütfen yargılamadan okuyun?