Aile & Toplum Ben bu otobüse niye bu kıyafetle bindim ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Lanet olsun ya, sorun oldu baya, napcam ben, daha 10 saat var Güncellemeler+1 yıl canım yüzünden lanet bir yolculuk geçirdim ya. Gece boyu herkes baktı pis pis Ben bu otobüse niye bu kıyafetle bindim ya? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sıyrılması sorun değilde sürekli düzeltmek zorunda kalmak kötü tabi. Molada çantandan haşofman giy 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Açmazlar ki, çok dipte Yorumla Öylesine1üye +1 yıl E gülüm yolculukta güzellik değil rahatlık önemli neden kendine eziyet ediyorsun iyi görümcem diye. Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Ah kızlarımız :) her halinizle güzel olabilirsiniz bir bilseniz. Bizler bacaklarınızdan değil gülüşünüzden etkileniyoruz bir anlasanız :) Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Giyfi isen rahat ol, yoksa altında bir şey yok mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var ama açılıyor ya Yorumla İndeepth +1 yıl Kiloş etekse çok rahat açılır havalanır. Yorumla
Bay_Sapyo Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Gece yarısı otobüs karanlık olur , bu neyin rahatsızlığı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Napim ya Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Akılsız başın cezasını bacaklar çeker işte. 10 saat eziyet çekeceksin yapacak bir şey yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Of ya Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Dinlenme tesisinde değiştir 0 0 Yorumla
Devilcrafty Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Nereye gidiyorsun böyle 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Alanya Yorumla Devilcrafty +1 yıl Yanında kimse yok tanıdık Yorumla Soran +1 yıl Yok ya Yorumla Devilcrafty +1 yıl Etek ne kadar kısa Yorumla Soran +1 yıl Baya kısa Yorumla Devilcrafty +1 yıl Koltuk iklimi yanındaki hemcinsinmi Yorumla Soran +1 yıl Koltuk tekli ya Yorumla Devilcrafty +1 yıl Ne diyim durumlar vahim sende ama kısa etekte kadında çok seksi duruyor bende olsam bakardım yalan yok Yorumla Soran +1 yıl 🤦🤦 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Muavinden bişe iste ondan vardır 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl daha 10 saat var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl maalesef Yorumla Desuyonee +1 yıl kes sesini Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺 Yorumla Desuyonee +1 yıl öyle bakma aşık olurum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Altında külot yoksa sıkıntı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Var ama baya kötü durum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalktı mı birilerinin şeyi gördüler mi sıyrıldığını Yorumla Soran +1 yıl Bakanlar var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Varana kadar bakarlar artık Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Niye 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Etekle bindim, sıyrılıp duruyor ya Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Fotoğrafı var mi Yorumla Soran +1 yıl Yok ya ne fotosu Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Senin foton boydan Yorumla Soran +1 yıl Şimdi foto mu derdin Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Evet Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Sağlık olsun Yorumla
Laubali10 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Ne giydinki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Etekle bindim, sıyrılıp duruyor ya Yorumla Laubali10 +1 yıl Hirka vs at bacaklarina. Bakar dururlar simdi Yorumla Soran +1 yıl Yok ki bişey yanımda. Çantam var sadece Yorumla Laubali10 +1 yıl İsin zor Yorumla Soran +1 yıl Of ya of, kafasız ben Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl nasıl giyindinn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Etekle bindim, sıyrılıp duruyor ya Yorumla
yansitici2 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hangi kiyafetle bindin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Etekle bindim, sıyrılıp duruyor ya Yorumla yansitici2 +1 yıl Evet, bence guzel bir goruntu olusuyordur 😅 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. çıkart 0 0 Yorumla
Ercn543454 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Ne giydin ki 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Etekle bindim, sıyrılıp duruyor ya Yorumla Ercn543454 +1 yıl Haha büyük cesaret seninki. Bırak sıyrılsın akşam karanlığı zaten Yorumla Ercn543454 +1 yıl Uyuyakalma ama daha riskli Yorumla Soran +1 yıl Ya zaten derdim de o, uyumadan napcam Yorumla Ercn543454 +1 yıl Valizinden alırsın molada Yorumla Soran +1 yıl Verirler mi ki ya, çok altta valiz Yorumla Ercn543454 +1 yıl Yani belki verirler muavinin pek işine gelmez ama. Koridor mu cam tarafı mı Yorumla Soran +1 yıl Tekli koltuk Yorumla Ercn543454 +1 yıl Sağ arka bayram ediyordur 🤪 Yorumla Soran +1 yıl Bakıyor hepsi ya Yorumla Ercn543454 +1 yıl Çok mu kısa ki Yorumla Soran +1 yıl Baya kısa, ve siyriliyor Yorumla Ercn543454 +1 yıl Ben olsam bende bakardım o zaman yalan yok Yorumla Soran +1 yıl 🤦of ya Yorumla Ercn543454 +1 yıl Bari boxer tarzı bir şey giyseydin içine Yorumla Soran +1 yıl Tanga var 🙈 Yorumla Ercn543454 +1 yıl Ohooo sen ateşle oynamışsın 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hem de nasıl ya, çok kötü durumdayım Yorumla Ercn543454 +1 yıl Oluruna bırak bence sal gitsin Yorumla Soran +1 yıl İyi de herkes görür Yorumla Ercn543454 +1 yıl Böylede görüyorlar zaten Yorumla Soran +1 yıl Valla goruyolar Yorumla Ercn543454 +1 yıl 10 saat yolculukta iyi he millet yol bitsin istemez Yorumla Soran +1 yıl 🙈🙈hepsinin gözü bende zaten, yanda biri var direkt popoma bakıyor Yorumla Ercn543454 +1 yıl Yani ben olsam bende bakardım yalana gerek yok 🤓 Yorumla Soran +1 yıl 🙈🙈of ya of Yorumla Soran +1 yıl Halimi görsen acirsin bana Yorumla Ercn543454 +1 yıl yani senin için tabikii zor bir durum ama ben çevredikler açısından düşünüyorum manzara açısından 🙈 Yorumla Ercn543454 +1 yıl Bende senle yolculuk yaparım o zaman 😛 Yorumla
eyupyesil Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ne giydin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Etekle bindim, sıyrılıp duruyor ya Yorumla
belkisonrahersey Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kıyafet ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Etekle bindim, sıyrılıp duruyor ya Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sıyrılması sorun değilde sürekli düzeltmek zorunda kalmak kötü tabi. Molada çantandan haşofman giy
Açmazlar ki, çok dipte
E gülüm yolculukta güzellik değil rahatlık önemli neden kendine eziyet ediyorsun iyi görümcem diye.
🥺🥺
Ah kızlarımız :) her halinizle güzel olabilirsiniz bir bilseniz. Bizler bacaklarınızdan değil gülüşünüzden etkileniyoruz bir anlasanız :)
Giyfi isen rahat ol, yoksa altında bir şey yok mu?
Var ama açılıyor ya
Kiloş etekse çok rahat açılır havalanır.
Gece yarısı otobüs karanlık olur , bu neyin rahatsızlığı
Napim ya
Akılsız başın cezasını bacaklar çeker işte. 10 saat eziyet çekeceksin yapacak bir şey yok
Of ya
Dinlenme tesisinde değiştir
Nereye gidiyorsun böyle
Alanya
Yanında kimse yok tanıdık
Yok ya
Etek ne kadar kısa
Baya kısa
Koltuk iklimi yanındaki hemcinsinmi
Koltuk tekli ya
Ne diyim durumlar vahim sende ama kısa etekte kadında çok seksi duruyor bende olsam bakardım yalan yok
🤦🤦
Muavinden bişe iste ondan vardır
daha 10 saat var
maalesef
kes sesini
🥺🥺
öyle bakma aşık olurum
sonunu düşünen kahraman olamaz
Altında külot yoksa sıkıntı
Var ama baya kötü durum
Kalktı mı birilerinin şeyi gördüler mi sıyrıldığını
Bakanlar var
Varana kadar bakarlar artık
Niye
Etekle bindim, sıyrılıp duruyor ya
Fotoğrafı var mi
Yok ya ne fotosu
Senin foton boydan
Şimdi foto mu derdin
Evet
Sağlık olsun
Ne giydinki
Hirka vs at bacaklarina. Bakar dururlar simdi
Yok ki bişey yanımda. Çantam var sadece
İsin zor
Of ya of, kafasız ben
nasıl giyindinn
Hangi kiyafetle bindin
Evet, bence guzel bir goruntu olusuyordur 😅
çıkart
Ne giydin ki
Haha büyük cesaret seninki. Bırak sıyrılsın akşam karanlığı zaten
Uyuyakalma ama daha riskli
Ya zaten derdim de o, uyumadan napcam
Valizinden alırsın molada
Verirler mi ki ya, çok altta valiz
Yani belki verirler muavinin pek işine gelmez ama. Koridor mu cam tarafı mı
Tekli koltuk
Sağ arka bayram ediyordur 🤪
Bakıyor hepsi ya
Çok mu kısa ki
Baya kısa, ve siyriliyor
Ben olsam bende bakardım o zaman yalan yok
🤦of ya
Bari boxer tarzı bir şey giyseydin içine
Tanga var 🙈
Ohooo sen ateşle oynamışsın 🤣
Hem de nasıl ya, çok kötü durumdayım
Oluruna bırak bence sal gitsin
İyi de herkes görür
Böylede görüyorlar zaten
Valla goruyolar
10 saat yolculukta iyi he millet yol bitsin istemez
🙈🙈hepsinin gözü bende zaten, yanda biri var direkt popoma bakıyor
Yani ben olsam bende bakardım yalana gerek yok 🤓
🙈🙈of ya of
Halimi görsen acirsin bana
yani senin için tabikii zor bir durum ama ben çevredikler açısından düşünüyorum manzara açısından 🙈
Bende senle yolculuk yaparım o zaman 😛
Ne giydin
Kıyafet ne
?