Güncellemeler
+1 yıl
Ev çok büyük değil hatta etrafında apartmanlar var , göl manzaralı güzel ahşap bir ev. Odamız küçük ama kızım için nasıl olur bilemiyorum kendi odası olmayacak çünkü bizimle kalacak.
Eşim bahçe işleriyle , fatura ödeme vs işlemleri , alışveriş ve şoförlük işleriyle ilgilenecek. Bende evde temizlik ve mutfakla , yemekle , hizmet ile ilgileneceğim. 1 tane kızımız var 5 yaşında. Bize villanın alt katında 1 hizmetli odası verdiler orada kalacağız. Rahat olur mu acaba? ( Evimi kiraydı eşyaların hepsini sattık sadece kıyafet ve bir kaç eşya aldık )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alacağınız ücret ve yatacak sigorta önemli kardeş.
Asgari ücretin üstünü vereceklermis ikimizede
sigortada varsa miss valla
Aa rahat olmaz neden bu yolu tercih ettiniz çok yorucu
Aslında benim kendi mesleğim var ama çocuğum doğunca onunla ilgilenmek istedim mesleğimi bıraktım. Bu evde yatılı hizmetli arıyorlardı eşimde şoför başvurusuyla gitmişti kendisi teklif etmiş kabul etmişler ailecek geldik bizde. Durumumuz kötü değildi ama belki daha iyi olur diye düşündük
Kulübe gibi ama. Sizin cansel hayatınız olmayacak mı. 5 yaşında kızın yanında mı olacak
Ev baya güzel ahşap ev full göl manzaralı özellikle akşamları parlıyor her yer ama pek vakit kalmıyor tabi devamlı işim oluyor. Kızımın yatağı ayrı bizim ayrı ama yataklar karşılıklı. Yani bizi fazla etkilemez.
Görür duyar sessiz mi yapacaksınız
O uyurken olur.
Bir kaç sene sonra farkeder
Evin alt katını hizmetli olanlara ayirmislar zaten. 1 odada bir hizmetçi var diğer oda bizim 1 - 2 tane daha oda var. Bir kaç sene sonrasında ev sahibine durumu anlatırız zaten kızımı orada ki odalara geçiririm.
O zaman iyiymiş . Aklı fikri sekste deme bunlar da onemli
Yok öyle değiliz tabi bende 5 vakit namazını kılan birisiyim eşimde öyle fazla cinsellik kafasında değiliz biraz eşim o kafada ama anlaşıyoruz yinede
Kaç güne bir oluyor
3 günde bir bazen 4 günde bir
Kaç dakika sürüyor
15 dakika
Tkp eder misin
Neden engelledin ki
Lütfen kaldır fazla ileri gitmem
Lütfen ama çok üzgünüm
Kusura bakmayın ama çok ileri gittiniz
Tamam gitmem lütfen gel
Söz veriyorum
Seni kaybetmek istemem
Anlaştık mi
Mesaj attım ama gitmedi.
Yine gittin değil mi
Bence cok iyi bi is. Ek getirileride olur zamanla
Umarım iyi olur. Aile biraz değişik sabah erkenden kalkmak gerekiyor , her şeyin hazır olmasını istiyorlar.
Sabret birikim yap
Yapıyorum zaten
Iyi bakalim
Ev sahipleri kac yasinda
Babaanneleri ve dedeleri var 70 e yakın yaslardalar. Bunların oğlu ve gelini var bunların da 3 çocuğu var en büyük çocukları 24 yaşında nişanlanacakmış. Gelinleri biraz fazla küçümseyici bakıyor ama bilemedim. Birde bir tane kızları varmış oda yurt dışında evliymis 2 çocuğu varmış onlarda her sene 2 ay gelip kalıyormuş. Çok fazla misafirleri gelip gidiyormuş.
Sizin yaslar
Ben 25 yaşındayım eşim 29
Hmmm
Olabilir