Aşırı derecede bunaldım. Sohbet edecek birisini arıyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne derdin var ki , benim içim parçalanıyor 😭
parasızlık, yalnızlık
Bence para dünyanın çöpü benim için , birine bağlamak ve ni anda yok olmak çok daha acı verici
bu iki derdim olduğu sürece karım aldatsa bile bu dertlerimden aldatmasına üzülemem. para her şey her şey
Sexting yapabiliriz istersen
AA gelll o zmn
dm atsana bana
Yaz
Lütfen yazar mısın bana. Seni bekliyorum. Instagram ver oradan yapalım istersen. İçimi dışımı boşaltmak istiyorum çok sinirliyim
Derdiniz nedir?
parasızlık, yalnızlık vb
Çalışmıyormusunuz?
öğrenciyim
Aileniz felan?
memur
Yardım etmiyor mu aileniz?
karnımı doyuracak kadar ama ben onlara yük olmak istemiyorum artık.
O halde hem okuyup hem çalışmalısınız, mesleğinizi elinize alana kadar.
Uyu geçer.
çok denedim çok. geçmiyor
Neler neler geçmedi ki. Bu da geçer
söylemesi kolay
Hem de nasıl
dalga mı geçiyorsun git işine ya
İşim bu bjdhhdhdhdhd
ağır küfür ederim sana. defol git başkasıyla dalga geç
Etme o zaman bugün yeterince kırıldım
böyle dalga geçersen ederim. sen dertli olsan ben böyle alay etsem ne yapardın
Bende dertliyim ama boşveriyorum
konuşalım mı
Gerek yok iyiyim ben böyle
tamam git alay etme o zaman
Pekii
fotodaki sen misin
Evet?
makyajı azalt doğal halin daha hoş gözüküyordur
Makyaj yok denecek kadar az zaten. Eyeliner var diye tonla makyaj yapmış mı oluyorum
bilmiyorum ki öyle geldi bende 19 yaşındayım bu arada. gözlerin ne renk
Yeşil mavi sarı karışık bir şey
konuşabilir miyiz ya ınstadan falan. konuşma sarmazsa engellersin. izmirli misin.
Kimseyle konuşmuyorum gerek yok sağ ol
neden ya. muhabbetim de sarar. bana bari yalan söyleme en kötü 2 kişiyle konuşuyorsundur sddfdfddddddd
Konuşmuyorum. Sana niye yalan söyleyeyim
tabi tabi. klasik türk kızı tribi. soğutuyorsunuz böyle davranınca. yabancı kızlar böyle değil
takipten çıkacaktın niye takip ettin abi hayranın mıyım ben senin takip edeceğim
Yabancılarla türkleri karıştırma. Çok ezikçe haberin olsun. Senin iyiliğin için söylüyorum. Ayrıca ben seni hiç takip etmedim g*tünden uydurma.
egoya bak. ettin sonrada çıktın düzgün konuş s2erım belanı. efendi efendi konuşunca sövme git seni üzenlere söv zaten size efendi davransak söversiniz size küfür eden kekoları seversiniz sie yallah. yalan mı konuşacağım sana aw
yabancı kadınların bi tarafı sizin gibi kalkık değil egoya bak prenses sanıyor kendini küfür ediyor bide aw tatlısı
Yabancı kadınların bir yerlerini kaldır o zaman. Burada ne bok yiyorsun. Katlanamıyorsun defol git
takip etti diye bildirim geldi k3zban sen bence g4tunden uyduruyorsun:D uzaaa
sana mı soracağım kimin oturma organını kaldıracağımı? sen defol. yallah. kolpacı.
Kezban ne be. Ben senin mahallendeki varoş kızlara benzemem düzgün konuş benimle. Takip etmedim takip isteğini kabul ettim geri kafalı.
ahahshahaua b4yin özürlüsüne bak ya. takipçi sayın bile 2’ye çıktı. mahallemdeki kızlar senden güzel. en azından senin gibi varoş ve k4zo değiller hadi uzaaaa git kekolarla takıl sieeee
ciddi beyin problemin var ailene yazık. ha bide acayip yalancısın. tc kadınlarının özeti
Sen hayal dünyanda yaşa. Kafanda kur böyle. Senin gibilerine şizofren diyorlar haberin olsun. Üslubuna bak bir. Yazık sana
mahalledeki karılara kurban ol. 150 kilo makyaj yapmıyorlar senin gibi:D uza şimdi abisi git kendi varoş keko semtinee
Çok bile cevap yazmışım sana. Sana cevap verdiğim için utanıyorum hatta. Lütfen şu yorumumu sil. Böyle biriyle muhatap olmak beni utandırıyor.
ulan küfürü ilk eden sensin asıl sen kendi uslübüne bak. sana normal konuşan birisine küfür ediyorsun hastasın sen. s git ne b4k yiyorsan ye. kinini bana kusma. defol
bunları bana başka birisi dese çok küfür ederdim kalbini kırmamak için alttan aldım. ama senin bu kadar da kötü olduğunu bilmiyordum. çok kötüsün çok sana bir şey demek istemiyorum. ucuzsun. intihar edecek noktadayım yine de kalbini kırmak istemedim ama asıl utanılacak bir şey varsa o da sensin. git keko manitanın yanına
Dünyanın en iyi insanıyım ben. Tabi kötü ve ucuz insanlar benimle muhabbet etmek istemez batarım onlara. Ama ben senin iğrenç küfürbaz biriyle aynı havayı soluduğum için bile üzülüyorum
Buyur kardeşim anlat dinlerim
tuttuğum takımın maçına gidebilecek param yok ya. bunu da yapamayacaksam niye yaşıyorum ben aga. ne gerek var yaşama
Hangi takımı tutuyosun bro söyle yaparız birşeyler
yok hocam sağ olasın. trabzonspor
Ne derdin var
Umarım bulursun
bulamadım..
Edelim şekerim ama dm kapalı senin