Öncelikle merhaba.. yıllardır seviyeli ve kankam gibi gördüğüm ve çok değer verdiğim arkadaşım in cumartesi doğum günü. Nasil bir supriz yapip istanbulun hangi mekanında kutlamaliyim. benim aklimdan karaköy iskele deki eğlence mekanlari geldi sizce uygun olur mu?
Bayan arkadaşım in doğum günü ne nasil süperiz yapsam daha mantikli olur?
Evt anlayışın için teşekkür ederim🌷🌷sevdigi sey aslin da belli fakat ben değişik lik olsun istiyorum. Yani nasil bir jest yapabilirim. O bara gider fasil da gider takilir çevresi iyi. farkli bir şey yapim diyorum
Hep yapilan şeyler hani pastanede kafede birden çocukça pasta gelir iyi ki dogdun vs vs bana bunlar komik geliyor. Samimi bir havada ve unuttuğumu düşündüğü anda olmali bu olay. o bizden önce öğrenecek zaten. Bankalar operatörler sabahin köründe mesaj atıyor ya o tam bir facia işte. Biraz karaköy de barda eğlenip , bilmem ist biliyormusunuz? sonra diyorum ki çamlıca ya geçip tepede bir kutlamami yapsak sade bir şekilde dostane
Onun oyle bir şatafatta ihtiyaci yok. herzaman yaptığı seyler. belki bu ona daha çekici gelebilir diye eğlenceden sonra hediye faslinda sakin ve samimi bir ortamin olmasini düşündüm. Olsun güzel fikirleriniz oldu senide yordum hakkini helal et 🌷🙏🏼
Teşekkür ederim sizde öyle içi dışı tatli bir insansiniz🌷insallah hepimiz iyi eğleniriz sizler bizler ve diğer güzel insanlar. hepimiz in ihtiyaci bu🌷🌷🙏🏼🙏🏼
Rica ederim kiyamam ya olsun sizinde güzel bir kalbiniz var. sira gelince bizim gibi yaşlandıkça arkadaşlarınızı daha iyi seçip, onlarla farkli bağlar kuracaksiniz. hata yap bizde o yaşlarda çok yaptik fakat ders te al.. kendine cici bak dikkat et kuzum🌷🙏🏼
O konu bende sorun yok mekan tercihim fasil mi olsa iyi kop malik bir eğlencemi ikisi arasında kaldim. İstanbul avcumun içi mekanlarda ayni. sadece doğum günü için nasil bir seçim yapım. 2021 de andon taksimdeydik. bu farkli olsun istedim. yeni kapi keman balik dicem mevsimi değil
En İyi Cevaplar