Hayat; onun için tasarladığımız kalıplara girmeyen, kendi akışına dayatan bir olgu mu sizce? Hangi durumda ne zaman insanların istekleri doğrultusunda geçecek? Size yaşatmış veya yaşatacak olduğu tüm olumsuzluklara hızla alışıyor musunuz?
Hayat aslında bizim irademiz çerçevesinde ilerleyen bir film gibi. Ama bazen neyi , nasıl yapacağımızı kestiremediğimiz için filmin ileriki sahneleri yinede bizde bir şaşkınlık yaratıyor. Hayat muhteşem olmasa da hepimiz bu hayatı yinede yaşamak istiyoruz bir şekilde...
Hiçbir zaman uçak olmayan bir mücadeledir anne karnından çıkınca başlıyorsun taki son nefesini verene kadar mücadele ediyorsun. Önemli olan aslında başı ya da sorun değil arasında aldığın zevk Ama ne yazıkki biz insanlar hayatın tadını çıkartamıyoruz
Maalesef ben tamamen tadını çıkartmaya başlarsam hayatımda dünya kadar değişiklikler olmaya gider. Yalnız yaşamayı seven herşeyi yalnız yaparken daha çok tat alan biri olduğum için kendi dünyamı siler atarım sonra yaşamaya tatmaya başlarım ama bunu da yapmak yıkım olur bende işte engelim bu.
Hayat gerçek😉 tamamıyla gerçek... Bu yüzden kendinize gelin, ölüm var verilecek bir hesap var unutmayın... Hazır mısınız o gerçeklerle yüzleşmeye ve hesap vermeye?
Sadece ibadet değil ki konu, hesap her konudan iman hak hukuk faiz zina iyilik İhsan hepsinden olacak hala vakit var, son ana kadar... Kolay gelsin hayat herkese. İyi geceler 🙋
Nefes alarak başladığımız ve nefes vererek bitirdiğimiz bir döngüdür. Aynı duyguları daha yoğun veya az şekilde yaşadığımız zaman dilimi. Hayat içerisinde değişen şey biz, hayatımızdakiler ve hayallerimiz.
Hayat istisnalar hariç cehennemdir. Tipini, doğacağın ülkeyi, aileni seçemezsin. Misal Soyadın 'Koç' olsa dünyada cenneti yaşarsın. Asgari ücretlinin evladıysan cehennemi.. Çalışıp iyi yerlere geleyim desen, ülkede liyakat yok!.. "Belki de bu dünya başka gezegenin cehennemidir" diye boşuna dememişler
İnsanlar yüzyıllardır bu sorunun cevabını arıyolar da her kişinin bulduğu cevap benzer olabilse de farklı. Nasıl buluruz dersen şu güvenli alan denilen yerden çıkıp farklı şeyler denemek gerek. Öyle yapmaya çalışıyorum. Kendi isteklerim daha önemli burada da.
Olumsuzluklar neden benim başıma geliyo tarzı bi safsatayla uğraşmadan çünkü olumsuzluk olmayan bi ortam yok o yüzden olumsuzlukla dans etmek daha az yorucu.