soranlara direk senin ölcülerin ne diyorum
bilmiyorum ben diyorlar. çıvdırcammm😂😂
bilmiyorum ben diyorlar. çıvdırcammm😂😂
terzi onlar, elbise dikcekler sana
hahahah bu iyiydi
Sapık oldukları için
valla öyleler canim
Eve ten iyisi engelle yazmasınlar
engelliyorum azarlayip 😌
Sevindim :)
Cevap
21Cevap
Beyinleri penislerine endekslileri itina ile seçiyor olmalısın.
hepsi oyle
Ölçülerin ile bir denklem kurup kafasında ki bir probleme çözüm bulacak
Sormam için bir şey yapmamız lazım 😏
ne yapmamiz lazim?
Kötü şeyler 😏
Foto attırmaya yer yapıyordur
cok beklerler...
Niye küçükler mi ondan mı söyleyemiyon
seninki kac cm
Benimki 10 cm var ya da yok sertleşmiş haliyle tam bilmiyorum tabi ben de bir de kilo da var onun da etkisi oluyor penise ben gizlemem saklamam bunu atıp tutmam buna gerek yok 10 cm olsa da sorun yok 5 cm olsa da sorun yok zaten senin vajinan belli zevk alma noktan belli o yüzden penisin boyu önemli değildir sen sağlıklıysan bir sorun yoksa her türlü hamile kalırsın zevk konusuna gelince onnun penisle ilgisi yok senin vajinanı bilmen gerekiyor nasıl zevk alacağını erkeğinde ona göre hareket etmesi gerekiyor kızın vajinasını zevk alma noktasını bilmedikleri için erkekler penisim şöyle olsun böyle olsun derler olmayan boylarını sallarlar oldurmaya çalışırlar penisi büyükse onu bir halt sanır bu bir yandan kızlardan kaynaklanıyor kızlar vajinasını bilmiyor büyük olsun şöyle olsun böyle olsun diyor erkeklerde bakıyor böyleymiş diyip yürüyor ama öyle değil işte vajina belli zaten penisin kaç cm olması da önemli değil burada öenmli olan kızın vajinasını bilmesi ve erkeğinde bilmesi ona göre hareket etmesi kız bilirse erkeği ona göre yönlendirirse o zaman kız zevk alır ilişkiden penis büyükmüş bend bundan zevk alırım öyle bir şey yok ve zaten ondan zevk almayanlarda çok kişi var sürüsüyle iş penisin boyutunda değildir göğüslere gelince göğüslerin boyutu da önemli değil ama dersen ki estetik olsun göze hitap etsin o zaman önemli oluyor tabi onun haricinde bir önemi yok
Şunu unuttum o kadar yazdım da vajinada zevk alma noktası girişten sadece 3 4 cm vardır ilerisinden zevk almazsın yani o yüzden penisinin boyutu öenmli değil haa penis kalın olursa daha iyi olur o daha iyi zevk verir onun hairicinde pensiin büyük olması zevk vermez
ben memnunum her yerimden. erkeklere söylemek zorunda mıyım abi anlamıyorum bu nasıl mantık. kucukler diye mi söyleyemiyon demişsin
Onu öylesine söyledim kız salla gitsin sen de çok önemli değil söylemek zorunda değilsin tabiki de ne söyleyince bir şey kaybedersin nede söylemeyince kaybedersin
söylemek zorunda degilim söylemem de
Ben de sana onu diyorum söylemek zorunda değilsin söyleme söyleyeceksen de salla gitsin sen bana sordun ben söyledim bir şey kazanmadım kaybetmedim hatta sana bilmediğin bilgiler verdim hatta bakireliği de söyleyim bak bekaret nedir bilir misin diye sormuyacam bilmiyorsun bekaret bir kızın bir erkeğin kendisine dokundurmamaısıdır kızlık zarı bekaret değildir kızlık zarı sen doğduktan sonra belli bir yaşa seni korur o yaşa geldikten sonrada işlevini yitirir zar bekaret konusu değildir asla olamazda bunu zamanında birisi çıkartmış biri de çıkıp dememiş bu kızlık zarı niye var ne işe yarıyor diye beakret için var denmiş öyle kalmış ama bekaretle ilgisi yok bekaret senin eline bir erkek eli değmemesidir kızlar erkeklerle herşeyi yapıyor bir vajinasına dokundurmuyor kendini bakire sanıyor gidip diktirenler var bak sana bilgiler verdim işte öğrenmiş oldun iyi de oldu senin için
biliyorum bizim mallar sadece zara bagliyorlar işte bekareti
Neyin ölçülerini soruyorlar 😅
Amaci sadece cinsellik olmayan erkeklerle konusarak bu sorunu cozebilirsin
Niye soruyon kızım millete 😂
çeşit çeşit insan var
Hayal kurmaya çalışıyor abazalar shdhdhd
karyola ayarlarken lazım olur diye D:
teyze gözlügü takma dsadsa
Harbiden ölçülerin ne ki
Sapık onlar
Denemek lazım 😇😇🤫
Sanırım mesaj için xper yetmiyor benim gibi 🙄😏